- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemiyim yoksa dahiliyeye ilk gitsem daha iyi değilmi cildiye kan testi yapıyormu.hamıleyken aynen boyle kasınmıstım bacaklarım yara ıcındeydı uyuyamazdım cok fenaydı cok
cıldıyeye gıtmen lazım oncelıkle
gecmıs olsun
Sağol canım dahiliyeye ilk gideyim diyorum olmadı o cildiyeye yollarAnnemde de aynı durum vardı.
Dr kuruluk dedi. Cildiyeci. Sıcak suyla duş almamasını ve kullandığı sabunu değiştirmesini önerdi.
Ve kremler kremler tabi.
Çok Geçmiş olsun
Söyleyeceklerim bu kadar
Bendeki sürekli izmirdeyim burasıda yeterince soğuk ama nemliPostu okurken beni aldi bi kasima Bibicim :)) bende yaz kış kasinirim ara sıra. Havayla alakali olduğunu düşünüyorum yaşadığım yer cok sıcak ve havasi kuru
Bende kanla alakalı bişey olabilir diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi ayağımı elimi biyere dayayınca ordaki kan çekiliyor sonra kan geri gelince daha bir kaşıntı oluyor inş. AnlatabilmişimdirKan dolaşımı hızlanıyor bibicim duştan sonra istersen bisey yoktur ama dr git icin rahat etsin .
Ne için o canım ne ise yarıyorKeçi sütü sabunu
Kaşıntı için, eşimin vardı kaşıntısı 1 yıl sürdü çok işe yaradı. Saçını da onla yıkayıp sirke ile durularsan daha iyi olabilir.Ne için o canım ne ise yarıyor
Sağol canımKaşıntı için, eşimin vardı kaşıntısı 1 yıl sürdü çok işe yaradı. Saçını da onla yıkayıp sirke ile durularsan daha iyi olabilir.
Yok canım ya oyle bişeyleri takan bir insan değilim bide uzun süredir böyleyimOkuyunca ben de kaşınmaya başladım
Psikolojik olmasın seninki de :)
Ebe ne alaka hamile değilim kiAile hekiminize danışın sizi yönlendirir ,ebenizde kontrol eder sağlık ocağında...geçmiş olsun.
Küçükken çikolataya tatlıya alerjim vardı incidal içerdim ama sonra öyle bir şey kalmadı gene olmuş olabilir mi ki?Ben de senin gibi duştan sonra, ağdadan sonra kaşınırdım.Doktora gittim sana yazdıkları ilacı verdiler.Kullanınca geçer gibi oldu ama çare olamadı. Bir gün halka tatlısı yedirdi oğlum, çocukluğumdan beri yememiştim ,o gece deli gibi kaşındım, bütün vücudum kabardı, acilde iğne yaptılar. Ertesi günü cildiye uzmanına gittim, ürtiker dedi, ilaç verdi. Alerji testini hiç önermedi. İlaçlar fayda etmedi. Tatlı meyve yediğimde kiraz gibi mesela, elimin üstü pütür pütür olur ve kızarır , kaşınırdı. Bir gün aç karnına şeftali yemiştim, o gün ben şerit düşürdüğümü gördüm. Araştırınca bunun sebep olduğunu anladım. Sonra eczaneden hap alıp tekrar içtim. O günden beri kaşıntım kalmadı. Tahlil yaptırıyordum ama tahlilde çıkmıyor bu meretler. Bunu bir düşün diye hatırlatmak istedim.
Teşekkürler canım yarin gidicem inş. Genelde kabariklık yok çok nadirKaşıntıdan sonra kabarıklık oluyorsa karaciğerle alakalı olabilir.
Onun harici cildiyeye gidin anlatın gerekirse test yaptırır.
Birde alerjin olabilir güneşe bitkiye vs.
Ben mesela eve çiçek aldık şu yeşil yapraklılar durmadan kızarmaya kaşınmaya başladım meğerse bitkilere ağaç çiçek yaklaşmamam gerekmiş hapşırık tutuyor ya da aşırı kaşınma oluyordu.
Sağol canım genelde hep aynı şeyleri yiyorum devlet hastanelerinde direk alerji poklikliniği varmı ki ben ya dahiliye yada cildiyeye alayım diyodumBibi banyoda sabun kullanıyosan oda kaşıntı yapar nemlendirici dene
Yoksa alerji bölümüne git
Her yaşta insanın alerjisi çıkabilir
Özellikle karaciğer enzimlerine baktır
Birde gün içinde neler yiyorsun not al
Geçmiş olsun canım
Hastanenin internet sitesinde var mı yok mu öğrenebilirsin canımSağol canım genelde hep aynı şeyleri yiyorum devlet hastanelerinde direk alerji poklikliniği varmı ki ben ya dahiliye yada cildiyeye alayım diyodum
Küçükken çikolataya tatlıya alerjim vardı incidal içerdim ama sonra öyle bir şey kalmadı gene olmuş olabilir mi ki?
Teşekkürler canım yarin gidicem inş. Genelde kabariklık yok çok nadir