Çılrırıcam (kaşıntı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hastanenin internet sitesinde var mı yok mu öğrenebilirsin canım
Eğer yoksa diğer iki bölümde olur
Bu arada unutmuşum yazmayı bol bol su iç :)

Teşekkürler kızlar yarın alerji kısmına gidicez erkenden eşimle çünkü uzmanlık alanı olduğundan 182den randevu alınamıyormuş

Hem dahiliyeye hem de cildiyeye görünün derim.. diyabet hastalarında da genelde bu tarz kaşıntılar oluyor veya alerjik de olabilir.. geçmişler olsun..

Çok geçmiş olsun hemen hastaneye gidip kan ver.
Rica ederim ihmal etme.
İç hastalıkları ile ilgili bir konuysa geç kalmadan müdahale edilsin.

Ahahaaa aynı ben...
Cildiyeye gittim,duş sonrası fotolarımı çekip...bikaç krem ilaç verdi ama çözüm olmadı...sonra kendim keşfettim ki duş jeli kullanırsam kaşıntı hafifliyor...
Göğüs hastanesine gidip alerji testi yaptırdım...kolum 3 gün şiş gezdim...dr nasıl yaşıyorsun sen dedi...
Des...ve xyz...ilaç verdi çok rahatladım..2 kutu kullandım..ama bu ilacı sürekli içemezmişim,karaciğere çok zararlıymış...
Fakülteye yönlendirdi...haftaya çarşambaya gidicem...1 hafta öncesinden her türlü ilacı bırakarak gel dediler...
Benim vücut kaşıntısına sonradan hapşırma,göz-kulak içi-burun kaşıntısı da eklendi...37 yaşımda alerji hastası oldum iyi mi?
Yulaf,buğday,kepek,ot,polen,çam,kavak,zeytin ve bilimum ağaçlar,kedi,hamam böceği,ev tozu daha aklıma gelmeyen herşeye alerjim varmışta haberim yokmuş :)

benimde 35 den sonra bakalım ne çıkıcak canım bibime alerjim çıkmasında hoş çıksada farketmez ömür boyu kaşınırım kızımı bırakmam

Şekerden kaynaklanabilir annemde de şeker var zaman zaman kaşıntısı oluyor,ilaç kullanıyor musun.
Aslında glukofen kullanmam lazım ama ben hiç iyi bir hasta değilim ilaç içmeyi sevmediğimden içmiyorum öyle rahatsızlıkta duymuyorum çok şekerli şeyler yemiyorum yersem biraz başım ağırıyor o kadar

Once aile hekimine git istersen. Zaten aile hekimi kan testleri yapiyor. Ve hangi bolume gidecegini der.
Dermatoloji olabilir yada butun analizleri yaparlarsa dahiliye.

Bence kullanın şeker bu hiç belli olmaz ne kadar yemene içmenede dikkat etsen ilaçda lazım yarın doktora söyleyin şekerinize bakar acaba değerimi yükseldi.

Git bi hamama, güzel bi kese oh mis bi kremlen sonra. Baktın devam ediyor dahiliyeye mutlaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…