Geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım.
Ablamda annemde bir süre sizin gibi kaşındılarsonra cildiye doktoru şampuan yazmıştı ablama geçmişti. Anneminde heryeri kabariyordu onunkide strese bağlı çıkmıştı.
Bu arada ben zaten kaşınıyordum gebelikten ötürü şimdi iyice arttı :))
Hastanenin internet sitesinde var mı yok mu öğrenebilirsin canım
Eğer yoksa diğer iki bölümde olur
Bu arada unutmuşum yazmayı bol bol su iç :)
Teşekkürler kızlar yarın alerji kısmına gidicez erkenden eşimle çünkü uzmanlık alanı olduğundan 182den randevu alınamıyormuşKabarıklık kocaman böcek ısırığı tarzında,hamamböceği ısırığı gibi olursa karaciğerle alakalı oluyor.
Ben baya uyuz gibi kaşınıyordum da araştırmıştım.
Cildiyeye git belki yediğin bir şeye alerjin vardır geçmiş olsun canım
Teşekkürler kızlar yarın alerji kısmına gidicez erkenden eşimle çünkü uzmanlık alanı olduğundan 182den randevu alınamıyormuş
Ordan yaptın zaten canım bi anda aklima gelmedi 182 yazdım program var ordan alıyorum normalde ama gastroloji gibi bazı bölumlere sabahın köründe gidip sırayla almak gerekiyor maalesefMhrs den internetten bak bi de istersen canım
Gizli şeker var zaten bendeHem dahiliyeye hem de cildiyeye görünün derim.. diyabet hastalarında da genelde bu tarz kaşıntılar oluyor veya alerjik de olabilir.. geçmişler olsun..
Ahahaaa aynı ben...Kızlar bayağı bir zamandır kıştan beri diyeyim vücudum kaşınıyor. Önceden daha çok ayak bileklerim ayaklarım bacaklarım kaşınıyordu, şimdi ise özellikle duş aldiktan sonra ( her gün duş alırım) çıldırır vaziyette kaşınıyorum en son bu kaşıntıya kafamda eklendi
Bu kaşıntı batma gibi kaşımadan durmam mümkün değilbazen kaşıdığım yerde hiç birsey olmuyor bazen minik kızarıklık oluyor
Şimdi bana bi yardımcı olun ben hangi dr a gideyim alerji testimi yoksa kan tertimi ne yaptırıcam bezdim artık
Başlığıda yanlıs yazmışım ya
Şükür öyle bir durum yok canımHamilelikten bahsedenler olunca belki dedim
Sağol canım yarın sabahın köründe gidiyoruzÇok geçmiş olsun hemen hastaneye gidip kan ver.
Rica ederim ihmal etme.
İç hastalıkları ile ilgili bir konuysa geç kalmadan müdahale edilsin.
Ahahaaa aynı ben...
Cildiyeye gittim,duş sonrası fotolarımı çekip...bikaç krem ilaç verdi ama çözüm olmadı...sonra kendim keşfettim ki duş jeli kullanırsam kaşıntı hafifliyor...
Göğüs hastanesine gidip alerji testi yaptırdım...kolum 3 gün şiş gezdim...dr nasıl yaşıyorsun sen dedi...
Des...ve xyz...ilaç verdi çok rahatladım..2 kutu kullandım..ama bu ilacı sürekli içemezmişim,karaciğere çok zararlıymış...
Fakülteye yönlendirdi...haftaya çarşambaya gidicem...1 hafta öncesinden her türlü ilacı bırakarak gel dediler...
Benim vücut kaşıntısına sonradan hapşırma,göz-kulak içi-burun kaşıntısı da eklendi...37 yaşımda alerji hastası oldum iyi mi?
Yulaf,buğday,kepek,ot,polen,çam,kavak,zeytin ve bilimum ağaçlar,kedi,hamam böceği,ev tozu daha aklıma gelmeyen herşeye alerjim varmışta haberim yokmuş :)
Şekerden kaynaklanabilir annemde de şeker var zaman zaman kaşıntısı oluyor,ilaç kullanıyor musun.Gizli şeker var zaten bendeteşekkürler
Aslında glukofen kullanmam lazım ama ben hiç iyi bir hasta değilim ilaç içmeyi sevmediğimden içmiyorum öyle rahatsızlıkta duymuyorum çok şekerli şeyler yemiyorum yersem biraz başım ağırıyor o kadarŞekerden kaynaklanabilir annemde de şeker var zaman zaman kaşıntısı oluyor,ilaç kullanıyor musun.
Ben de lokumumdan asla vazgeçmembenimde 35 den sonra bakalım ne çıkıcak canım bibime alerjim çıkmasında hoş çıksada farketmez ömür boyu kaşınırım kızımı bırakmam
Ben de lokumumdan asla vazgeçmem
Canım alerji kısmına gitmeye karar verdim bakalım belki o ilk dahiliyeye git diyicek yarın öğrenicezOnce aile hekimine git istersen. Zaten aile hekimi kan testleri yapiyor. Ve hangi bolume gidecegini der.
Dermatoloji olabilir yada butun analizleri yaparlarsa dahiliye.
Tamam sonuclarinida yaz. Umarom onemli birsey cikmaz ki sanmiyorum.
Canım alerji kısmına gitmeye karar verdim bakalım belki o ilk dahiliyeye git diyicek yarın öğrenicez
Sağol canım bilgilendiricemTamam sonuclarinida yaz. Umarom onemli birsey cikmaz ki sanmiyorum.
Gecmis olsun. Kasinmak cok kotu ya...
Bence kullanın şeker bu hiç belli olmaz ne kadar yemene içmenede dikkat etsen ilaçda lazım yarın doktora söyleyin şekerinize bakar acaba değerimi yükseldi.Aslında glukofen kullanmam lazım ama ben hiç iyi bir hasta değilim ilaç içmeyi sevmediğimden içmiyorum öyle rahatsızlıkta duymuyorum çok şekerli şeyler yemiyorum yersem biraz başım ağırıyor o kadar
Zaten mecbur ne var ne yok söylicem canımBence kullanın şeker bu hiç belli olmaz ne kadar yemene içmenede dikkat etsen ilaçda lazım yarın doktora söyleyin şekerinize bakar acaba değerimi yükseldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?