Lekeler, Çiller Çillenmek İSTİYORUM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bugün göz altımda ki lekeleri gördüm diye çıldırdım fellik fellik maske tarifi ararken bu konuyla karşılaştım :1: aman canım benim iyi güzel duruyoda emin ol karşıdan kendinde olduğunda hiç istemiyorsun

canım ben zaten aşırı ve koyu renkli istemiyorum ki.
annemdede çil var mesela . onda çok hoş duruyor, hafif yanaklarında burnunun oralarda..

canım ben zaten aşırı ve koyu renkli istemiyorum ki.
annemdede çil var mesela . onda çok hoş duruyor, hafif yanaklarında burnunun oralarda..

Ben saçma falan bulmuyorum konunu. Bazıları kilo almak ister,bazıları vermek. Bazıları benlerinden rahatsız olur bazıları bayılır. Bu insandan insana değişen bir durum. Göğüsleri büyütmeye çalışanların konusuna ''siz büyütmek için uğraşıyorsunuz ama ben küçülsün istiyorum yaa,çok büyükler. Başka derdiniz olmasın'' yazanların olduğu gibi buraya da böyle karşıt yorumlar gelebilecektir. O yüzden takma sen onları.

Çillenme konusunda sana yardımcı olamayacağım ama en azından bunu yazmak istedim.

Ben saçma falan bulmuyorum konunu. Bazıları kilo almak ister,bazıları vermek. Bazıları benlerinden rahatsız olur bazıları bayılır. Bu insandan insana değişen bir durum. Göğüsleri büyütmeye çalışanların konusuna ''siz büyütmek için uğraşıyorsunuz ama ben küçülsün istiyorum yaa,çok büyükler. Başka derdiniz olmasın'' yazanların olduğu gibi buraya da böyle karşıt yorumlar gelebilecektir. O yüzden takma sen onları.

Çillenme konusunda sana yardımcı olamayacağım ama en azından bunu yazmak istedim.

Çok sağol canım.. Beni anlayan biri çıktı nihayet.
Emin ol böyle yazarak, beni anlayarak en büyük yardımı sen yapmış oldun.

Allah'ıma çok şükür, sağlıklıyım . Fakat suratımın çil içinde yüzmesini istiyorum. Doğuştan olmadıkça , cilt çillenirmi?

bende çok fazla olmasa da yazın artan çiller var.. az ama beni deli etmeye yetiyorlar.. herkes yakıştığını söylüyor ama ben haz etmiyorum. ama tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz.. güneşe çok bak ne diyim :))

Ben epey beyaz tenliyim yaz gelince güneşin etkisiyle burnumun üstünde güneş lekesi de olabilir ama çile benzer şeyler çıkıyor sonra geri gidiyor çok şükür. İnsanlara sevimli geliyor ama pekte hoş bir şey değil bana sorarsan. Güneşlenirsen sende de çıkabilir.

Güneşte havuzdan yada denizden çıktıktan sonra eğer cildinin bi kısmında su varsa ve güneşleniyosan o yer leke olur daha koyu olur. Güneşin altına yatıp yüzüne küçük küçük su damlaları yapıp güneşlenirsen olabilir diye düşünüyorum :34:

Mantıklı, Buralarda havuz, deniz olmasada,yaza deneyeceğim, teşekkürler:23:

Mantıklı, Buralarda havuz, deniz olmasada,yaza deneyeceğim, teşekkürler:23:

Sadece deniz suyu da değil normal su yapıp güneş altında yüzünü bekletsen bile olabilir. Benim bacağımda yıllar önce öyle lekeler olmuştu malesef Allahtan geçti . İnşallah istediğin bi sonuç elde edebilirsin :34:

Kesin mi peki?
Aman Allah'ım su akıp giderken iz çıkmasın bide:1:
İzler ya çok büyük olursa:19:

Kesin diyemem ama düz yatarsan annen yada başkası küçük küçük su sıçramış gibi damlatırlarsa su olabilir bence denemek sana kalmış :34:

valla ben acık bugday tenlıyım guneste hıc cıl mıl olmuyo
esımde beyaz bıldgın süt onun sırtında omuzlarında war

efer beyazsan gueste dur olur sanırım ama zaten eger bembeyaz degılsen yakısmaz

Ee gayet normal bir istek. :1: Çili beğenen olur beğenmeyen olur, ne bu tepkiler anlamıyorum. Herkes sizin sevdiğinizi sevmek, sevmediğinizi sevmemek zorununda değil. :ssz:
Güneşin altında cayır cayır yanıp kapkara tene ulaşma isteği normal de bir kaç tane minicik çil istemek mi anormal?
Neyse, arkadaşım ben de çok severim çili, hatta bayılıyorum. Benim de yanağımda bir kaç tane var, her yaz bir iki tane daha ekleniyor. :1: Keşke burnumun üstüne de sıçrasalar.
Bak şöyle bir konu açılmıştı zamanında;

http://www.kadinlarkulubu.com/lekeler-ciller-cilt-rengi-sorunlari/201818-199illi-g246r252n252me-nas305l-ula351305l305r.html

Yalnız sana tavsiyem çilleneyim diye yüzüne krem, kolonya gibi şeyler sürrme, leke olur kurtulamazsın. Çillenmek için özel bir şey yapma, cildin çillenmeye müsaitse çillenir zaten. Ten rengin ne?

Bu arada çiller sadece doğuştan gelmez, sonradan da oluşabilir. Hiç mi görmediniz yaz güneşiyle çilleri artan insanları.

Bu da benim konum, ilgini çeker belki;

http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/416793-cilli-guzeller.html

Beyaz tenliyim..
Maalesef çillerin arttırılması hakkındaki konuyu görmemiştim.
Ve çilli güzellere bayıldım, yakışana yakışıyor valla.

anamm çok ilginç ya =) çillenmek için yöntemlerde mi varmış :44: ben de sırf bu görüntüden kurtulmak için fondöten almayı düşünüyorum :52:

Bence çillenmeye çalışırken ciltte daha kötü kalıcı lekeler oluşabilir. Çok dikkatli olunmalı:26:

ben yaknda yazlığa gideceğm bende burnumda azıcık ve de kenarlarında olsun istiyorum minik minik çiller :) cidden su damlalarıyla oluşabiliyomu oluyosa ben de damlatıp güneşlenicem çünkü :) esmere yakın buğdayım yanlız, gene de oluşurmu? geçen yaz hafiften çıkar gibi olmuştu korunmadan güneşlendiğimde..

Back
X