Lekeler, Çiller Çillenmek İSTİYORUM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
Saçma gelebilir, halimede şükrediyorum ama çilli kişilere bayılıyorum. Başlığıda gördünüz, insan çevre koşullarına bağlı olaarak çillenirmi?

:1:cok istedigin birseyse makyajla yapacaksin..bronz kahve renkli dudak kalemiyle minik minik noktalar yap, sikilinca bikinca silersin..yüzüne garip garip bakanlar olunca bilki boyalar akmistir, dikkat et..

Allah'ıma çok şükür, sağlıklıyım . Fakat suratımın çil içinde yüzmesini istiyorum. Doğuştan olmadıkça , cilt çillenirmi?

Dalga mı geçiyorsun ?
Şaka gibisin yani.
Hani aylak kalan insanlar varya canı sıkılmışta konu açayım demişin gibi!:ssz:

Ne aylağı ya !?

Kendi zevkim değilmi,
Siz kimi sorguluyorsunuz ?!
Birşeyi merak ettim ki soruyorum !
Size boş geliyosa GERÇEKTEN girip bakmaya, yorum yazmaya vakit harcamasaydınız !

beyaz tenliysen güneşli havalarda bol bol güneşlen kısa sürede yüzünde minik minik güneş lekeleri çıkar onlarda çil gibi görünür. bende öle oluyoo

bende cok az var petek dincozdeki gibii
bende nasil kurtulsam diye yol ariyorummm :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bende de belirgin olarak var. seviyorum çillerimi ama sivilce izlerim oldugu için görünmüyo :( keşke gitse şu izler de çilli çilli dolansam :D

Ne aylağı ya !?

Kendi zevkim değilmi,
Siz kimi sorguluyorsunuz ?!
Birşeyi merak ettim ki soruyorum !
Size boş geliyosa GERÇEKTEN girip bakmaya, yorum yazmaya vakit harcamasaydınız !

Zevkler keşke mantıklı davranmaya ve konuşmaya engel olmasa ama işte...
Evet yazılan cümleler mantıksız konu şaka gibi vs vs.
Ama bende o sıra aylaktım ki şaka gibi olan bi konuda tuzum bulunsun dedim.
Baktım da en azından yazdıklarından daha mantıklı cümlelere sahip bi yorum olmuş benim ki:ssz:

Hadi size iyi çillenmeler :1:

Evet! Kendi hayatım, kendi zevkim, kendi mantığım. lütfen yorum yazmayın ?

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çilin doğuştan gelen bişey olduğunu bilmicek kadar küçüksün sanırım. :51: Leke,kabarcıklar vs. sonradan oluşabilir ama çil doğuştan gelir. Arkadaşın dediği gibi lekeler yapabilirsin kalemle kendini kandırırsın ama sadece. Sanırım çilsin kalıcaksın üzgünüm senin için :52:

Lütfen demiştim. ? Münakaşaya girmek istemiyorum ?
Yorumlama tarzınıza dikkat edin lütfen?

Son düzenleme:
Ah canım keske cillerimi sana verebilseydim :) bende kurtulmaya calısıyorum. Evet dogustan gelen bır sey olabılır ama gunes yuzunden cıllenen bır suru ınsan var uzun sure koruyucu surmeden gunestr kalırsam cıller olusabılır benım cıllerım guneste oldukca cogalır .

Biliyorum canım biliyorum ..
Melaninin pigmentin toplanmasıyla ilgili.
Arkadaşında dediği gibi bronlaşmak+ çillenmek istiyorum.
Ki böyle birşey olmasaydı korunma , tedavi yönt. olmazdı..:28:

Çilin doğuştan geldiğini ilk defa duydum, yüzü çillenmeye meyilli olanlarda güneşte ne kadar durduklarına bağlı olarak artmaz mı? Ben öyle biliyorum. O yüzden güneşten korunmaya çalışırlar hatta belirginleşmesin diye. Konunda saçma değil ayrıca çillerimden kurtulmak istiyorum diye konu açınca normal oluyor da çil istiyorum diyince mi garip oluyor. Bence de burnunun üstünde yanaklarında filan aşırı miktarda değilse çok sevimli duruyor çiller.

Back
X