Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle renkli kullanıcam bende, mor pembe tonları fuşyalar süper ya.. bindallıyıda mor seçtim ztn diyecekler bu kız şizofren mi oldu heryer mosmor, seviyorum naaayımmmmm :)
You_know seninki süper gerçekten, bende şimdi kararsızım düz mor mu olsa seninki gibi yoksa araya daha daha renkler mi katsam :)
ya bir de saça da çiçek düşünüyorum ben elimdekiyle uygun olmak zorunda tabi değilmi, o nası olur renklide?
Aslında simit şeklinde çiçek taçlar hoşuma gidiyor benim papatya kullanılabilir bayılırım ztn papatyaya..
Canlı çiçek bencede solar ya söner gider onca saat, birde çiçeğin yaprakları tozları fln gelinliğini boyar dediler korktum, gerçeğe benzer bişiler yaptırıcaz artık :)
papatya herkes kullanıyor şimdi daha farklı olmalısın zemuszemus bak mesela çiçeğini 3 renkmi yaptırdın mutlaka onların küçükleride vardır 3 tanede sacına takarsın
Evet haklısın, bu şekilde bir kombinasyon yapılabilir..beyaz dışına çıkmak lazım biraz ya heleki yaz düğünlerinde, bu çiçekleri gördükten sonra zaten insan başka şey istemiyor öyle güzel ki renkleri.
ya zaten gelinlik beyaz o zaman çiçek sönük kalıyor gelinlikte güzel olmalı ama aksesuarlarda bi hava katmalı bence bak benim sacımda yan tarafımda 3 tane mor küçük çiçek vardı tonuda uyuyodu eşim bulmuş biyerden baaaak diye getirdi :kedi: sende çiçeğin fusya pembe sarı olabilir üçünden birer tane yerleştirirsin sacına
Eklediğin resimlerden bikç tanesini çok beğendim onlardan bir seçim yapacağım, dediğin gibi pembe yada mor ağırlıklı olsun istiyorum, bir de umarım bunları gerçeğe çok yakın yapabilecek bir yer bulabiliriz, gelinlikçiler bu tarz renkli çiçek yapabiliyor mu acaba, nereye yaptırabiliirizz?
benim gelinligimin yanında yaptıklarını begenmedim cok basitti gelinlikcinin yanında özel gelin arabası süsleyen gelin çiçeği yapan yer vardı oradan aldım ben gercege yakın renkli oluncada gercek sanmıslardı sanırım büyük çiçekcilerdede var strafor demişlerdi maddesine nikah sekerine fln konulan çiçekler varya onların büyüklerinden dersin yaptıracagın zaman :kedi:
yok cnm ekleyebilirsin cok kibarsın ya sordugun için tesekkür ederim cnm bazen mesela ben sade gelinlik seviyorum bi arkadas oraya abartı transparan gelinlik fln eklemişti silmesini istedim cunku kızlar var devamlı takip edenler benim eklediklerimden farklı olsun istemedim