çılgın gelinlere

kız korkutma çocugu 1 demet yeter rengarenk yaparsın olur biter kaydirigubbakcemile3

Bende millete atmak için canlı çiçek alacağım bide salona girerken elimde o çiçeği tutacağım (kırmızı uzun saplı olan hani:D) kısmetseeeeeeee zemuszemus

eregli canım avatarındaki ayakkabıdan bulmustum düğünden önce aslında karasız kaldım onumu bunumu giysem die ama topukluyla yapamzdım ya

lale.jpg

lale_buketi_1.jpg

sumbul_buket1.jpg

FREZYA-SUMBUL-LALE-MIS-KOKULU-KIR-BUKETI-KOD-SABUNCAKIS236_778_large.jpg

karisik_cicek_buketi.jpg

buket_18.jpg

Sari_Gul_Buketi_1153.jpg

en sondaki sarı buketi beğendim..benim çiçeğim lilyumlardan oluşuyordu.ve sapsarı kurdelesi vardı yere kadar..bi daha evlenince en alttakini yaptırıyım bariii..zemuszemus

en sondaki sarı buketi beğendim..benim çiçeğim lilyumlardan oluşuyordu.ve sapsarı kurdelesi vardı yere kadar..bi daha evlenince en alttakini yaptırıyım bariii..zemuszemus

ben hangisini yaptırsam acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

yaaa ne güzel şeyler bunlar you-kow..bahar gelini olmak var..ayağında sandaletler..üstünde uçuşan beyaz bir elbise..elinde sarı papatyalar..başında duvak değil çiçeklerden bir taç..sevdiceğin de tril tril..beşden fazla kişi yok..upuzunnnn br kumsal..yeni ısınan kumlar..dalga sesleri..offf böle evlenicem bi daha

çok güzel deilmi bayılıorum bunlara bu arada hayalinede bayıldım inş gercekleşir ya

Back