hele kuaförlerde bi huy var geline ve tüm yakınlarına mor eflatun tonlarında makyaj yapar,far sürmelerinin tarzı bile aynıdır. rujlarda fiks koyu tonlardadır.ve düğün salonunda hepsi aynı fabrika ürünü gibi görünür hemen anlaşılır gelinle kuaföre gidenler....
tek tek cevap veriyorum :kedi:
adaerim bebeeem benim çiçeğim strafordu şuandada tam karsımda bana bakiiiiizemuszemus
papağan patlamıs bayıldım bu tabirekaydirigubbakcemile3
karbeyaz şımarttın beni :kedi:
terem söle kuzum söle opuyorumnanaktan
ama bişide ekliiiiim bende canlı çiçek istiodum ama cok dayanıksız kuzenimde canlı cicek kullanmıstı kuaför foto fln derken salona bi geldi pörsümüş küçücük kalmış
arkadaşım gerçek çiçek de yapay çiçek de kullanmak istiyodu:) azcık abarttı olayı gerçek olan gelin çiçeğini masanın köşesinde tuttu arasıra kullanmak için,yapay çiçeklerden birini nikahta kızlara atmak için kullandı(nikah-düğün aynı olmuştu) diğer yapay çiçeği de gelinliğiyle uyumlu olsun diye savarovski mi deniyo o taşlardan yaptırdı çekimlerde kullandı artı elinden eksik etmemeye çalıştı:)
ben bitane istiyorum kimseye atmicam elimden de bırakmam:))))
benim kuzenimde atmak için beyaz çiçek almıstı ama canlı çiçeği rengarenkti tabi onuda kullanamadı yani hemen soldu çiçeğide attı 10 yasında bir kız yakaladı kaydirigubbakcemile3benim çiçeğimide kaç kişi istedi vermedim benim o
haha diğer renklere yönlendiriyosun ama mor rengin asaleti ve ölümsüzlüğü temsil ettiğini duyduktan ve seninle beraber morun gelinlikle olan uyumunu gördükten sonra 2010 düğünlerinin favori rengi mor olcak kanımca
jean ve çok sevgili imaj makerım ikinizi de pek çok seviyorum:))) eminim burdaki arkadaşlarımın tümü de sizi seviyodur:))) you_knowcum özellikle seni seviyorummm:)))
ok şekerim bu konuyu uzun süre gündemde tutarsak daha iyi olur:)))) 27sinden sonra bigün toplanırız..hele bi de çok katılım olurmuş biz o günü gelenekselleştirip her yıl aynı gün buluşurmuşuz
süper ötesi olur :)))
Ay valla ateşe atmışım kendimi haberim yok canım,turuncu yapın turuncu onun anlamı öteki dünyada kavuşmak demek kaydirigubbakcemile3 olsun Dilekciğim yeter ki kaynağını söylesinler böyle azıcık kıskanırım diğer türlü çok kızarım mafoldumben forumdaki %85 seni takip ediyor bence yakında albümlerde görürüz sade gelinlikler mor çiçekler ,ne mutlu sana bak örnek oldun baş nedimem benim
neyi kıskanırsın neye kızarsın anlamadım şekerim yok kız kim beni takip etcek benim gibi bi kaç deli var sizsiniz işte gerci dun biri özel mesaj atmıs çiçeğinizi çok merak ettim link atarmısın diye forumda dolasırken yazmıslar gördum fln dedi hala bulamadım o yazıyı kim ne yazmıssa ya