çılgın gelinlere

ayyy kızlar benimle fikirleri aynı olan ne cok kişi varmıs halbuki gelinliğim ve çiçeğim yadırganmıstı sülalede
evet jenacııım ne derse doğru strafordu çiçeğim ve 40 tl aldım
jeancım bak o turuncu somon rengi olanlar fln gelinlikle harika duruo kullanan arkadaslarım oldu ama morun anlamı baska bak beyazda guzel olacak

canm çiçeğine bayıldım gerçekten çok zevkilsin..bende mersindeym çiçeğini hangi çicekçiden aldın adres verirmisin gerçekten harika bi buket...şimdiden tşkler canmmm...kaydirigubbakcemile5

canm çiçeğine bayıldım gerçekten çok zevklisin..bende mersindeym çiçeğini hangi çicekçiden aldın adres verirmisin gerçekten harika bi buket...şimdiden tşkler canmmm...kaydirigubbakcemile5

canım tevfik sırrının yanında özgür çocuk parkının aşağısı sayılıyo orada moda evleri var sıralı biliosundur orda sadece gelin çiçeği tasarımı yapan biyer var vitrinde dolu çiçek var beyaz ama hepsi sen içeri gir hangi renk istedigini nasıl istedigini söyle yukarda depoları var oraya cık hatta kendin sec çiçeğini ben öyle yaptım

canım tevfik sırrının yanında özgür çocuk parkının aşağısı sayılıyo orada moda evleri var sıralı biliosundur orda sadece gelin çiçeği tasarımı yapan biyer var vitrinde dolu çiçek var beyaz ama hepsi sen içeri gir hangi renk istedigini nasıl istedigini söyle yukarda depoları var oraya cık hatta kendin sec çiçeğini ben öyle yaptım
canım evet biliorum tabi. çok tşk ederim. kesinlikle bakcam orayahihoyyyt

37287_404472849627_294908259627_4111830_7887502_n.jpg

Hiç çiçeğim nasıl olacak diye düşünmemiştimbilmiyorumkismile Ama düşünmeliymişim..you_knowcum paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık..Diğer kızlara bende katılıyorum mor olan çok tatlı duruyor..Mavide güzelmiş tabiki..

jean anlamları içinde sana teşekkür ederim..Morun anlamınada kendisinede bayıldımkaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım ama dedik ya aaaa mor ne kadar banel yapmayın yapmayın o anlamı değişti morun mitolojideki yeri yok morun kaydirigubbakcemile3 Allah gönlüne göre versin inş canım

Back