çılgın gelinlere

kellysbouquet54_001.jpg

benim gelinligimin yanında yaptıklarını begenmedim cok basitti gelinlikcinin yanında özel gelin arabası süsleyen gelin çiçeği yapan yer vardı oradan aldım ben gercege yakın renkli oluncada gercek sanmıslardı sanırım büyük çiçekcilerdede var strafor demişlerdi maddesine nikah sekerine fln konulan çiçekler varya onların büyüklerinden dersin yaptıracagın zaman :kedi:

sağol cnm yaa bunu bir yere not ediyorum hemen, gelinlikçiler beceremeyebilir dediğin gibi :)

Bu arada 2 gün uğramadım çoşmuşsunnn nasıl karar vericez böylee çeşitler arttı iyice çıkamıyorum içinden, ellerine sağlıkk :)

sağol cnm yaa bunu bir yere not ediyorum hemen, gelinlikçiler beceremeyebilir dediğin gibi :)

Bu arada 2 gün uğramadım çoşmuşsunnn nasıl karar vericez böylee çeşitler arttı iyice çıkamıyorum içinden, ellerine sağlıkk :)

bugun ekledim onları canım :kedi: gelinlikcilerdeki kumas gibi gazete gibi onlar hos deil yani ben begenmiyorum
daha devamı var eklicem:kedi:

bugun ekledim onları canım :kedi: gelinlikcilerdeki kumas gibi gazete gibi onlar hos deil yani ben begenmiyorum
daha devamı var eklicem:kedi:

Aynen ya haşır huşur bişey yapıolar kızcağızların eline veriyolar, böle fosforlu gibi oluyor bide sinir bozucu..
Devamını bekliyorum :))

Back