• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar yine bir tarifle karşınızdayım:KK37:
Çilekli Magnolia Puding İçin gereken malzemeler;
Eki Görüntüle 2120194

• 5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 100 ml krema (yarım kutu)
  • 3/4 su bardağı şeker
  • Vanilya
  • 1 yumurta
  • 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir)
  • 1 su bardağı fındık
Hazırlanışı;
  • Uygun bir tencereye 1 lt sütü alalım.
  • 4 yemek kaşığı unu, 1 su bardağından biraz az şekeri, 1 yumurtayı,100 ml yani yarım paket süt kremasını ekleyerek kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
  • Muhallebi koyulaşıp göz göz olduktan sonra ocaktan alarak 1 paket vanilya ekleyelim karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
  • Diğer tarafta küçük paket bebe bisküvisini ve fındığı rondodan geçirelim ve ikisini karıştıralım.
  • Şimdi istediğimiz sıra ile bisküvilerimizi, muhallebilerimizi ve araya da çileklerimizi bardaklarımıza dolduralım. Ben bu tarifte meyve olarak çilek tercih ettim. Muzlu ve çikolatalı da çok lezzetli oluyormuş :) Bardak veya cup yerine derince bir tepside kullanabilirsiniz.
  • Buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle yiyebiliriz.

Eki Görüntüle 2120207 Eki Görüntüle 2120208 Eki Görüntüle 2120209 Eki Görüntüle 2120210
Veeeee AFİYET OLSUN:KK200:
Ellerine sağlık canım sunum şahane

• Beğen
Reactions: H E
Başarılar dilerim He, bu magnoliaların görüntüsü beni benden alıyor, pastahane camlarına yapışan sinek gibi, her geçişte bi rengarenk incelerim. Sen de şahane bir iş çıkarmışsın, çok şık görünüyor. :*

• Beğen
Başarılar dilerim He, bu magnoliaların görüntüsü beni benden alıyor, pastahane camlarına yapışan sinek gibi, her geçişte bi rengarenk incelerim. Sen de şahane bir iş çıkarmışsın, çok şık görünüyor. :*
Teşekkür ederim , aynen bi kazandibi bir de magnolia hastasıyım :)
Hepimize başarılar .
Bu yarışma bitene kadar 100 kilo olmazsak iyi :KK48:

Oooo kanka bana söylediğinde sunum güzel olur demiştim de bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim bayıldımmm ellerine sağlık :KK36::rolleyes:

• Beğen
Oooo kanka bana söylediğinde sunum güzel olur demiştim de bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim bayıldımmm ellerine sağlık :KK36::rolleyes:
Teşekkür ederimmm canımmm yoktunn yokluğun hissedildi :KK43:

Uzak dur BDV den :KK43:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederimmm canımmm yoktunn yokluğun hissedildi :KK43:

Uzak dur BDV den :KK43:
Hakaret etti saygısız dedim oysa ki banlandım sonra :(
Daha girmem oraya kuzum teşekkür ederim bende buraları özledim :KK200:

• Beğen
Ben ne yapmışım değil mi ama ne suçum vardı :KK12:
İşte görmezden gelin dıyolar ama bazen görmezden gelemeyıp laf söyluyoruz ve polemikten ceza yıyyoruz.
Senınki de öyle oldu demi ?

İşte görmezden gelin dıyolar ama bazen görmezden gelemeyıp laf söyluyoruz ve polemikten ceza yıyyoruz.
Senınki de öyle oldu demi ?
Bana aklın kıt mı kalın kafalı falan dedi bende saygısız dedim sonra bann :KK12:
Daha da girmem bdvye:63:

• Beğen
Bana aklın kıt mı kalın kafalı falan dedi bende saygısız dedim sonra bann :KK12:
Daha da girmem bdvye:63:
bende girmiim girmiim dıyorum ama off bağımlılık uzun zamandır ban almıyorum .
Geçen biri fitne demiş bana :KK48:

Merhabalar yine bir tarifle karşınızdayım:KK37:
Çilekli Magnolia Puding İçin gereken malzemeler;
Eki Görüntüle 2120194

• 5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 100 ml krema (yarım kutu)
  • 3/4 su bardağı şeker
  • Vanilya
  • 1 yumurta
  • 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir)
  • 1 su bardağı fındık
Hazırlanışı;
  • Uygun bir tencereye 1 lt sütü alalım.
  • 4 yemek kaşığı unu, 1 su bardağından biraz az şekeri, 1 yumurtayı,100 ml yani yarım paket süt kremasını ekleyerek kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
  • Muhallebi koyulaşıp göz göz olduktan sonra ocaktan alarak 1 paket vanilya ekleyelim karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
  • Diğer tarafta küçük paket bebe bisküvisini ve fındığı rondodan geçirelim ve ikisini karıştıralım.
  • Şimdi istediğimiz sıra ile bisküvilerimizi, muhallebilerimizi ve araya da çileklerimizi bardaklarımıza dolduralım. Ben bu tarifte meyve olarak çilek tercih ettim. Muzlu ve çikolatalı da çok lezzetli oluyormuş :) Bardak veya cup yerine derince bir tepside kullanabilirsiniz.
  • Buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle yiyebiliriz.

Eki Görüntüle 2120207 Eki Görüntüle 2120208 Eki Görüntüle 2120209 Eki Görüntüle 2120210
Veeeee AFİYET OLSUN:KK200:
Waowww diyorum ,ne güzel tutturmuşsun kıvamını,ne güzel sunum yapmışsın ,başarılar diliyorum .

• Beğen
Back