• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çilek kırmızısı mı yoksa gelincik kırmızısı mı?

Zubuzucuk

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
84
133
293
Hatay
selam kızlar mesajlarınızı uzun zamandan beri takip ediyorum yanlız ben saçımı evde boyamak istiyorum saçım şu an akmıs palette patlıcan moru. Kızıl yapmak istiyorum ama prmbemsi bir kızıl olacak. bunun için çilek kırmızısımı yoksa gelincik kırmızısı mı gerekiyor. birde %20 volum kullanmayı düşünüyorum. koyu düşer mi tam pembemsı bir kızıllık elde etmem mumkün mü cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
yanı bu renge yakın bişi istşyorum :(
2u9k58o.jpg

Palette patlıcan moru 4 numaraydı sanıyorum
Şuanki rengi görmeden yorum yapıyorum ama,
Zemin renginin üzerine akos çilek kırmızısı resimdekinden daha koyu olur
Akos çilek kırmızısı 7 numara çünkü
Kolay akan bir renk olduğu için koyu da olsa açılır aktıkça resimdeki renk elde edilebilir
Akos çilek kırmızısı ile nevacolor 0.65 yoğun fuşya karışımını deneyebilirsiniz

arkadaşlar birde akosun gelincık kırmızısı katalogta daha pembeye yakın bir kırmızı çilek kırmızısı daha kırmızı acaba saçta hangisi daha pembe görünür? saçlarımı resmini de yakın bir zamanda koyacagım. ögrenciyim ve kısacık saçıma bu renk için 120 lira dedi :(

gelincik kırmızısı kullanıyorum ben saçımda, pembemsi bi kızıl doğrudur ama fotoğraftaki kadar pembe durmaz. karışım yaparak elde edebilirsin belki bu rengi ama gelincik kırmızısı mix ton olduğu için karışım önerilmiyo.

işte buda saçım cok fazla bi pembelik değil amacım ama kıpkırmızı olsun istemiorm pembemsi bir kızıllık istediğim;
birde çok soru soruorm ama kaç volum kullanmalıyım bu saça :(

saç zemine göre 40 volüm kullansan daha iyi olur gibi geldi canım bana
Senin istediğin renk akosda Aşk Alevi yine saçının zeminine göre)
my colorda 8.62
lilafix boyada da çilek kırmızısı 5.65 ya da kışkırtıcı kızıl 77.44 numaralar

my colorda 8.62

öncelikle yorumunuz için teşekkürler saçım biraz yıpranmıs siz saydıgınız boyalardan hangisini önerirsiniz birde 40 volum cok acık olmaz mı :S

my colorda 8.62

öncelikle yorumunuz için teşekkürler saçım biraz yıpranmıs siz saydıgınız boyalardan hangisini önerirsiniz birde 40 volum cok acık olmaz mı :S

my colorda 8.62

VİRÜSöncelikle yorumunuz için teşekkürler saçım biraz yıpranmıs siz saydıgınız boyalardan hangisini önerirsiniz birde 40 volum cok acık olmaz mı :S

canım benim tavsiyem sana akos çok koyu düşen bir boya
neva klasik
Ama lilafix harika bir boya bizim müşterilerimiz çok memnun
Bende artık lilafix kullanıyorum
saçları pırıl pırıl yapıyor canlı bi renk kazandırıyor
ama mutlaka saçına bakım yaptır eğer yıpranma varsa

canım benim tavsiyem sana akos çok koyu düşen bir boya
neva klasik
Ama lilafix harika bir boya bizim müşterilerimiz çok memnun
Bende artık lilafix kullanıyorum
saçları pırıl pırıl yapıyor canlı bi renk kazandırıyor
ama mutlaka saçına bakım yaptır eğer yıpranma varsa

1 aydır gliss ultımate reapir saç serisini kullanıorm biraz düzelme var ama bu rengi de cok istyorum . lilafixle %40 vol yeter sanırım :) lilafix i ilk kez duyuyorum :)

ben gelincik kırmızısının içine igora kırmızı yoğunlaştırıcı kattığımda bu renk oldu.
ama benim saçım daha önce açılmıştı ve uzun zamandır kızıl boyuyorum. aktığında koyu turuncuya benzer bi renk oluyor o zeminin üzerine boyayınca bu renge yakın bi renk çıktı pembemsi. bence fuşya kontrast boyalarla karıştırırsan daha istediğin gibi olur.
şu da var gelincik kırmızısının üzerinde başka boyalarla karıştırılmaz yazıyor, bilgin olsun

Bende bunu merak ediyordum ben akosun çilek kızılını kullanıyorum ve çok memnunun hem renkten hemde kalıcılıktan ama püf norktası her yıkamada şampuan kullanmamak ve souk suyla yıkamak sanırım uzun süre kullanıyorum bu şekilde rengi birde igora yogunlaştırıcı koyuyorum ...akınca pembemsi bir renk çıkıyor ortaya lakin gelincik kırmızısı dahamı pembe kestiremedim şuan boya katalogu üzerinden bakınca gelincik kırmızısı daha pembe görünüyor arasındaki fark acaba nedir çok merak ettim dogrusu bende :)

Bende bunu merak ediyordum ben akosun çilek kızılını kullanıyorum ve çok memnunun hem renkten hemde kalıcılıktan ama püf norktası her yıkamada şampuan kullanmamak ve souk suyla yıkamak sanırım uzun süre kullanıyorum bu şekilde rengi birde igora yogunlaştırıcı koyuyorum ...akınca pembemsi bir renk çıkıyor ortaya lakin gelincik kırmızısı dahamı pembe kestiremedim şuan boya katalogu üzerinden bakınca gelincik kırmızısı daha pembe görünüyor arasındaki fark acaba nedir çok merak ettim dogrusu bende :)

Gelincik kırmızısı mix ton
Yoğunlaştırıcıyla aynı yani
Tek başına boya olarak tam rengini vermez boyayla karıştırılarak uygulanır

arkadaşlar aklım daha çok karıstı galıba :) %30 volumle hangi rengi kullanccagım akos koyu düşen bir boyaymıs; kuaföre de 120 lira vermek gözüme geliyor dogrusu ögrenci oldugumdan;
evde kendim boyayacagım umarım yakmam :D

arkadaşlar aklım iyice karıstı ya ;
akos dışında seçeneklerde var en yakın rengi arıyorum umarım yakmam saçları :(

Daniella saç boyasını bulabilirsen mercan kızılı katalogda çok güzel görünüyor boyamadım ama bende onun çarpıcı bakırını pazartesi boyamayı düşünüyorum. Mix tonlara en yakın bu markayı bulabildim hemde fiyatı çok uygun. Onun dışında nevacolor deneyebilirsin.

merhaba arkadaşlar.bende çilek kırmızısı aldım kuaföe malzemesi satan bir siteden hemde çok uygun fiyata 8 kutu,bir litrede %40 oksidan peroksit aldım.daha önce sayoss kırmızı ve garnier koyu kızılı karıştırıp boyadım çok kolyu tuttu.yılmaşından buyana akmasını bekliyorum iyice açılsın.boyayacağım ama acayip merak ediyorum.aldığım boya lilafix daha önce bir yıl boyunca bu boyaynın açık tütün kumralını kullandım.memnun kaldım.insallah buda güzel tutar.birde çok uazttım bişiyorum.benim kaşlarım koyu kahve.sizler saçları kızıla boyayınca kaşlarınıza ne yapıyorsunuz.fotografı olan varsa çilek kırmızısı saç renginde merakımız gitmiş olur.teşekkür ediyorum ilgilenenlerede ilgilenmeyenlerede.
:52:

Back