çilek gibi kokmak

sırf çilek kokusu istiyorsan Yves Rocher Çilekli parfümü var canım,sadece çilek kokusudur,koku harmanlaması yokturhihoyyyt

onceden kullanmıstım.. 212 sexy in vardı bide Avon tokyo diye bişeydi sanırım..

Angie'nin var çilekli parfümü.Kipalarda falan var.
The Body Shop'ında var çilekli vücut ürünleri,çilekli losyonları,vücut spreyleri falan.onları deneyebilirsin.

Bgn angie nin sıktım japon pararında gordum .. hiç kalıcı degil 1 saat sonra oldu olmadı kokudan eser yok.. dene bi belki bnm tenime uymadı..

hunca nın çocuk parfümleri var harika kokuyorlar ben çocuklarıma kullanıyorum

kızıma çilek vanilya ve karpuz kokusu aldım çok kullandık..bayadr bulamaıyorum ama bitmek üzereler:gitme:
herkezde bayılıyor..vanilyalısı mum gibi kokuyor hafif ve uçuk bir koku ama fenada değil yani kalıcılığı var.
çilekliside sakız gibi harika..
karpuzlusuda öyle...
oğlumada yaz kokusunu aldım tam bir küçük adam parfümü:asigim:
hem erkeksi hem çocuksu..
bende çilek kokusuna bayılırım..bir ara çamaşır makineme yumuşatıcı kısmına vanilya esansı damlatrdım çilek kullanmayı düşünüyorum şimdi ..
evde de eyüpsabrituncerin yeni oda farfümleri çıktı harika çileklisini kullanıyorum..hatta dolabıma bile sıkıyorum giyseler fresh bir çilek havasında koksun diye:kedi:

sırf çilek kokusu istiyorsan Yves Rocher Çilekli parfümü var canım,sadece çilek kokusudur,koku harmanlaması yokturhihoyyyt

bugün yves rocher e girdim çilekli parfümünü kokladım,çilek tarlasında hissettim kendimikaydirigubbakcemile3 ne kadar doğal ya resmen çilek,başka bir koku değil:1rolleyes: ama ben kendime vanilyalısını aldım umarım memnun kalırım,ordaki kadın pasta gibi kokarsın dedi:icecream::sm_confused: kaydirigubbakcemile2

evet çok doğal bir kokusu var canım,hatta astım hastası annem bile dedi ki ya bu bizim bildiğimiz dağ çileği...sende güle güle fıslat vanilyanıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…