Fırının ilk çalıştırılması servis aracılıgıyla yapılmalıydı.
Bundan sonra aklınızda olsun.
Ne alırsanız alın, mutlaka servis gelip çalıştırmalı...
Yoksa kullanıcı hatası diyip garanti kapsamına almıyorlar...
Burada olsa 30 gun icinde degistiriyorlar, hatta bir sene icinde garantileri var ama orayi bilmiyorum. Tek bildigim tuketici haklari dernegine basvurman. O kadinla konusmandan bir sonuc alamazsin. Direk bu yolu dene.
Merhaba kızlar bugünde satıcılarla başımız dertte !
Bundan 10 gün önce Luxell den bir mini fırın aldık. Garantili. 2 gün önce yemek pişirme denemesi yapalım dedik fırın ısınmıyor, bide kapağın sol üst köşesi oturmuyor.
Neyse farkeder etmez aradık. Onların üretimi öyle dediler ! Neymiş ÜRETİMDE FIRIN ISINMIYOMUŞ ! BAK SEN ! Nasıl oluyorsa artık. Demekki millet yemeğini soğuk fırında yapıyor.Aldığımız yeri aradık. -çok özür dilerim- tabiri caizse yırtık bir kadın "bize ne, bizi ilgindirmez, napabilirim" diyip duruyor ! üstüne bide kullanmışsınız değiştiremeyiz diyolar ! e nolcaktı ben kahin miyim de fırına dışardan bakıp "Aaa ya bu bozuk değiştirin" diyecektim ? Kullanmadan nerden anlayabilirim arkadaşım ? Servisi arıyoruz biz öyle üretiyoruz diyolar, aldığımız yeri arıyoruz kadına adam gibi derdimizi anlatıyoruz "Napabilirim, almasaydınız, değişitiremem, kullanmışsınız" diiyp diyip duruyor. Tüketici haklarına şikayet edceğiz diyoruz -çok özür dilerim kadının kullandığı cümle şu "Hiç bir ... yapamazsınız"
ne demek ya bu ? Bide suratıma utanmadan telefon kapatıyor. Gidicem bir güzel pataklıcam kim ne yapıyormuş anlayacak. Bildiğiniz gibi değil o kadar sinirliyim ki ! Patronunu ver onunla görüşücez diyoruz "Vermiyorum var mı diyo" böyle bir ahlaksızlık var mı ? Siz söyleyin bi akıl verin. Onun seviyesine inmemeye çalışıyorum ama az kaldı alıp kafasını fırına sokucam.Lütfen bi akıl verin napacağız şimdi ? Sinirime yenik düşmek istemiyorum.
Az önce de yanındaki kıza "Resmen taciz ediyo yaaağğğğğğğğğğ" diyordu.
şikayet var.com a hemen yazın...2 güne kalmaz geri dönerler..
ben karşılaştığım her sorunda oraya yazıyorum ve 2 günde halloluyor..
deneyin göreceksiniz..
Tüm Kategoriler - Şikayetvar
yukarıdaki verdiğim linke tıklayın arama kısmına LUXELL yazın bakın şikayetlere.