• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çile77 / Kendi Şiirleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi çile77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ç

çile77

Ziyaretçi
ben bi dertli ozanım
ne sevenim
ne de aryanım
var sadece bi sazım
bi kadeh şarabım
hayat bu ya
dertli ozanım
işte dertten
başka ne vardır ki bende
umut rüzgar olup
uçup gitmiş....

Güneşin batışıyla bi hüzün kaplar içimi senin yokluğunun hüznü sarar kalbimde sen yoksan ne anlamı var bu hayatın seni sevemnn senin gülüşün olmadan güneş doğar mı sandın doğsa bile karanlık sen yoksun hani her şey yeniden başlayıp yeniden birlikte güzel olcaktı....

Izdiraba Hangi Merhem çare Olmuş Gözlerim Nemli Yüreğim çilgin Senin Sevginle Dolu Ama Sen Ne Beni Ne De Seni Seven Bu Yüreği Anladin Sen Sadece Içi Boş Bi şişeden Ibaretsin

senin sevgidndir bu sözleri yazdıran bi gülüşün savrulsun her bi yana mutsuzlara mutluluk dağtsın her an eyer seviyosan şu garip dostunu bi tebessümle karşılk ver yeter bi gün mesafe açılırsa rüzgarla savur bi gülüşünü seviyosan uzak olma yakın ol dostumsun sonsuza kadar unutma

Benim annem gülüşüyle dertlerimizi bi yana savuran bakışlarıyla aileye neşe saçan mükkemmel insan onu antlamakla kelimeler yetmez sadece benim annemi değil tüm yüreği çoçukları için ve çoçuklarının başarısı ve mücadelesi için çabalayan tüm anneler için annem benim aydınlık dünyam o benim ışığım hayatta nefes almamı sağlayan insan değeri gün geçtikte değer kaybetmeyen tek insandır anne umutsuzluğumzda umut oldu mutluluğuma ortak oldu. Annemi çok seviyorum tüm annelerin anneler günü kutluyorum
:uhm:

Back