Cildiyenin verdiği kremler

blackturttle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
135
1
Arkadaşşlar burda cildiyenin size verdiği ve kullanıp memnun kaldığınız sivilce izlerine lekelerine veya sivilcelere iyi gelen kremleri paylaşalım Bunun yanında ne kadar kullandığımızı , etkisini ne kadar sürede gösterdiğini veya soyulmma kızarıkların ne kadar sürede geçtiğini paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bende cildiyeye görüneceğim :)

sakın şfk hastanesinin cildiyesine gitme :KK20:
5 sene önce sivilcelerim belime kadar inmişti yüzümde çok yoktu.o zman 800 tl civarı para harcadım.
duş jeli,hap,yüz için ayrı sırt için ayrı krem (yüz için sabah akşam ayrı krem ) verdi.ve sonuç tamamen hayal kırıklığı:KK59:
yüzüm inceldi resmen ve geceleri uyuyamaz hale geldim.eczaneye danıştım o ilaçlar bazı ciltlere alerji yapar dedi.o kadar ilaç çöpe gitti tabi.1 sene önce devlet hastanesi cildiyesine gittim.şfk la devlet hastanesi aynı muameleyi yaptı.
ilaçlar aynı dedim bu şekilde oldu.o zaman hapı kullan ve temizleyici losyonu kullan sadece dedi.ve sonuç harika :KK76:
benim sivilcelerim hep içerden büyürdü kocaman olurdu ucuda olmazdı boynuzlu gibi dolaşırdım:KK43:
verilen ilaç azitro kutunu içinde 3 tane var.losyonu çok sık kullanmadım.ve hegün makyaj yapan ve temizlemeye üşenen biriydim 1 sene boyunca çalıştığım için.ama şu an bu dertten kurtuldum.
mutlaka konuş bu ilaçları.bide özel daha iyi ilgilenirler deme cildiye için geçerli değil :KK20:

çok teşekkür eddiyorum bu söylediklerini dikkate alacağım canım o söylediklerinide soracağım kurtulmana da çok sevindim:nazar: darısı benim başıma :))

Cidiyede İstanbuldaysanız Beşiktaştaki Said Çiftçi Devlet Hastanesi iyidir.İnternetten randevu alarak muayene oluyorsunuz.ugüne kadar bana verdikleri ürünlerden ben memmnun kaldım.

Cidiyede İstanbuldaysanız Beşiktaştaki Said Çiftçi Devlet Hastanesi iyidir.İnternetten randevu alarak muayene oluyorsunuz.ugüne kadar bana verdikleri ürünlerden ben memmnun kaldım.

Netten baktım da 2 doktor gözüküyor,siz hangisine gittiniz? Ayrıca verdikleri ürünler hap falan mı yoksa krem gibi cilt soyucu şeyler mi? Ayrıca ücret ne kadar ssk ile anlaşması var mı

Son düzenleme:
arkadaşlar cildiye bana isotrexin jel ile salsil 2 jeli verdi isotrexini günde bir kere tüm yüzüme uygulayıp 15 dk bekletip yıkıyorum sonra nemlendirci sürüyorum sizce doğru mu yaptığım

Valla doktorların ikiside iyi.Devlet hastansei olduğu için memursanız birşey ödemiyorsunuz değilseniz sanırım çok cüzi birşeyler alırlar.

Son düzenleme:
X