- 19 Temmuz 2021
- 37
- 1
- 37
Merhaba hanımlar 2bucuk aylık bir kızım var ilk ay gayet güzel emziriyordum 1kg almıştı fakat bu ay meme reddi başladı 2.ay kontrolümüzde 515 gr almıştı farkındaydım az alacağının çünkü resmen takla atıyorum memeyi vermek için.Her yolu deniyorum yok olmuyor 3 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.Doktor mama takviyesi dedi ama ben vermek istemiyorum ki zaten biberon da asla almıyor 2yaşına girecek bir de oğlum var o hala meme diye deliriyor ön sütü ona veriyorum ki dolu memeyi hiç almak istemiyor o da günde 1/2 defa ancak bıraksam komple içer hepsini o derece ama kızım tam tersi.1 ayı geçti artık bu meme reddi acayip sinir yapmaya başladı bende dr da farketmiş eşime eşiniz bir destek alsa demiş ama ben emziremediğim ve 2 çocukla tek başıma olduğum için daha da zorlaşıyor süreç.Oğlum da reddetmişti ama 2 haftada geçmişti o 3 ay 1 kg almıştı hep şimdi bana okdr az gelşyor ki aslında değil ama ben ne yapsam bilemedim artık.Sürekli tartıyorum uyurken kaldırıp emzirmeye çalışıyorum bu seefer uyumayan çocuk da huzursuz oluyor rahatlmak istiyorum artık