çıldırtan hareketler...

haklisin bebegim dogmadan bende öyle düsünüyodum ama dogunca cok farkli oluyo. ister istemez herkeslerden sakiniyosun hatta esinden bile. bu otamatik oluyo istemesen bile

kayınvaldemin oglumun suratına üflemesinden çoraplarını çıkarmasından bu çocuk bunalmış serinlik istiyo diyip balkona çıkarmasından nefreeeeeeeeeeeetttttttttt ediyoruuuuuuummmmmmmmm.bak yine sinirlendim şimdi

tüm söylediklerinize katılıyorum ve ek olarak eşim 2 aylık bebeğimizin emme refreksini kullanarak dudaklarını emdiriyor.yapma çocouk mikrop kapacak diyorum güzli gizli yapıyor.bi de pişkşn pişkin bütün kadınlar da dudaklarıma hasta diyor..

inşallah sigara falan içmiyordur ve düzenli diş bakımını yapıyordur. yazık çocuğa yaaa ((

aa cok kötü ya.kücücük cocuga bakteri filan gecer yazik.mesela ben dislerimi fircalamadan öpmek istemiyorum bebegimi.sonucta onlarin bagisiklik sistemi henüz zayif.

Yaa arkadaşlar hergün mutlaka gidip geldiğim bi komşu teyze var. tam karşı dairemde. o bana ben ona mutlaka kapımızı çalarız kahvaltı yaparız kızımı sever... Ama bu ara abarttı.. off şimdi bile tiksiniyorum... ağzını kocaman açıp sulu sulu öpmeler, kendi yediği kaşıkla kızıma yemek yedirmeler... Ne yapıcağımı şaşırdım. Ben gitmeyince kapıya geliyo hadi gel diyo. Ne olur bi akıl verin. Çıldırıcam:sinifsinif:

gercekten benimde hic hosuma gitmez böyle davranislar. ben olsam mesafe koyarim hemen.küsen küser kirilan kirilir önemli olan bebegim benim icin.

gercekten benimde hic hosuma gitmez böyle davranislar. ben olsam mesafe koyarim hemen.küsen küser kirilan kirilir önemli olan bebegim benim icin.

Haklısın vallahi. Ordan gelir gelmez kızımı öptüğü yerleri hemen yıkıyorum. yaa onun yüzünden kızımı doya doya öpemiyorum. Dünden beri evde hiç işim olmasa bile gidip kapısını çalmıyorum. Baktım akşam o geldi niye uğramadın bugün evde ne yapıyorsun diyo.. Azcık yüz bulunca yaşları ne olursa olsun astarını istiyorlar ya bazı insanlar sinir oluyorumklava: Eşim izinliyken çalmıyo kapıyı ama aksilik 15 gündür izin kullanamadı.. bi izin kullansa da kayınvalideye gitsek die can atmaya başladım.kafamçokkarıştı

kayınvalidemlere nadiren olsada gittiğim zaman oğlum kustuğunda önlüğünü ya da mendilini ver bi suya sokalım demesine sinir oluyorum ne gerek var herşeyim var yanımda benim..hem ben elde çamaşır yıkamam asla ne saçma..ne yapacaksam evimde yaparım sanane..

birde yemek yerken huysuzlanan oğluma tamam doydu verilmez daha diyen, acemi, çocuğu kucağında tutmaktan haberi olmayan, herşeyi çok iyi bildiğini sanan amcasına da sinir oldum..Allah Allah dedim manalı manalı anlamışlardır artık kimseden ses çıkmadı çünkü oğlum yemeğini yemeye devam etti..hem sen kimsin daha bekar çocuğu yok bide oo çok titiz büyütüyosun, mikrop alsın bilmemne...
ayrıca oğlumun yaptığı her hareketi saniye saniye takip eden babaannesi beni delirtiyor yerde oynarken yürüteçteyken ya da ne bilim işte her dakika göz hapsinde tutuyolar bırakın rahat bırakın oğlumu oda bunalıyor yeterrrrr diyesim geliyor..kimse çocuk görmemiş sanki..
birde çocuğuma babaannecim sen ne zaman mamalar isticen benden, ne zaman koyun koyuna yatıcaz senle babaannemmm yakışıklım ciğerimmm erkeğimm diye sevmesine de dayanamıyorum deli oluyorum..annem bile babaannemm demesine gıcık oluyor..hatta abartıp bazen annem diyor..hiç gidesim bile gelmiyor valla...

henüz evli değilim. çocuğum yok ama bebek sevmeye bayılırım.

annem zamanında tutarken başını kontrol edeceksin bebeklerin derdi.

genelde bebekler de beni sever. ama bu tür konularda hassas olan anneler olduğunu bilmiyordum. artık daha dikkatli olacağım.

evet bende bekarken öyleydim . bebek sevmeye bayilirdim. bazi anneler suratini asardi. anlam veremezdim. ne varki sanki sevmekten ne zarar gelecekki derdim. gönlüm kirilirdi. simdi bir bebegim var ve onlari cok iyi anliyorum. ister istemez sakiniyo insan. ic güdüsel galiba.

bilerek korkutmaları ve ağlatmalarına illet oluyorum.ne geçiyor ellerine acaba ağlatıncalmaz:

annem de her gördüğü çocuğa "gel senin bizim çocuğumuz ol" diyor. bir gün bir tanesi gelmek isteyecek diye çok korkuyorum. annesi çok üzülecek sonrananiknanik

geçenlerde kayınvalidemin gittiğimiz bir çay bahçesinde 7,5 aylık oğluma fanta içirmesine ne dersiniz klava:

üstelik de ben kendim bile hamileliğimden beri içmiyorum emzirirken de içmiyorum çocuk etkilenmesin diye verme asitli şeyi dediğim halde klava:

benim kayınvalidem tam bşir çocuk görgüsüzü oğlumu varya elinden gelse fanus yaptırıp fanusta büyütecek ama o bana baksın bakalımbende o göz var mıı ohhh allah görünmezinden bi yazlık verdi oğluşum ve kocam bana kaldı çatlasın orda 15 te bir görerek :))

inanamıyorum.

bir de eskiler daha tecrübeli olur derdik.

daha bir yaşını geçmemiş bebişe şekerli, hem de asitli içecek içirilir mi?

benim kayınvalidemde geçen gün misafir vardı oğlumu uyuttum odasında sonra uyandı eşim gitti kucağında sallamaya başladı..bizimkide mutfağa tabak götürme bahanesiyle (yer içer çeker gider normalde böyle değildi bebeğim oldu olalı mutfağa uğramadan gidiyor kendileri) oğlumun odasına gitti hemen kapıyıda kapattı eşimi izliyo delimi ne bende girdim aldım ver emzireyimde uyusun diye çıkmak zorunda kaldı allah allah kimse birşey görmemiş midir nedir anlamıyorumki..bide surat çekiyoruz kimsenin afra tafrasını çekemem valla offfff bi rahat yok mudur kaydirigubbakcemile

off. şu kaynana ile ilgili yazıları okudukça afakanlar bastı.
ben de sinir olurum öyle her işime karışılmasına.3 aylık hamileyim.doğumda sırf ilk ben göreyım diye epidural falan istiyorum.ben baygınsam bile mümkünse kimse benden önce görmesin istiyorum.bu mümkün mü bilmıyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…