bebegım dogarsa ısteyen herkes ıstedıgı kadar öpsun hıc kıskanmıycam
ne demısler sakınan goze cop batar
isteyende kucagına alsın bıse olmaz boyle seylerden korkmuyorum bıtek nazar olmasında tek dusundugum sey o
tüm söylediklerinize katılıyorum ve ek olarak eşim 2 aylık bebeğimizin emme refreksini kullanarak dudaklarını emdiriyor.yapma çocouk mikrop kapacak diyorum güzli gizli yapıyor.bi de pişkşn pişkin bütün kadınlar da dudaklarıma hasta diyor..
tüm söylediklerinize katılıyorum ve ek olarak eşim 2 aylık bebeğimizin emme refreksini kullanarak dudaklarını emdiriyor.yapma çocouk mikrop kapacak diyorum güzli gizli yapıyor.bi de pişkşn pişkin bütün kadınlar da dudaklarıma hasta diyor..
Yaa arkadaşlar hergün mutlaka gidip geldiğim bi komşu teyze var. tam karşı dairemde. o bana ben ona mutlaka kapımızı çalarız kahvaltı yaparız kızımı sever... Ama bu ara abarttı.. off şimdi bile tiksiniyorum... ağzını kocaman açıp sulu sulu öpmeler, kendi yediği kaşıkla kızıma yemek yedirmeler... Ne yapıcağımı şaşırdım. Ben gitmeyince kapıya geliyo hadi gel diyo. Ne olur bi akıl verin. Çıldırıcam:sinifsinif:
gercekten benimde hic hosuma gitmez böyle davranislar. ben olsam mesafe koyarim hemen.küsen küser kirilan kirilir önemli olan bebegim benim icin.
henüz evli değilim. çocuğum yok ama bebek sevmeye bayılırım.
annem zamanında tutarken başını kontrol edeceksin bebeklerin derdi.
genelde bebekler de beni sever. ama bu tür konularda hassas olan anneler olduğunu bilmiyordum. artık daha dikkatli olacağım.
bilerek korkutmaları ve ağlatmalarına illet oluyorum.ne geçiyor ellerine acaba ağlatıncalmaz:
geçenlerde kayınvalidemin gittiğimiz bir çay bahçesinde 7,5 aylık oğluma fanta içirmesine ne dersinizklava:
üstelik de ben kendim bile hamileliğimden beri içmiyorum emzirirken de içmiyorum çocuk etkilenmesin diye verme asitli şeyi dediğim haldeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?