çıldırtan hareketler...

Bende bebeğim uyurken arada gözünü açarsa hemen uyandı bu diye almalarına gıcık oluyorum klava: Ya bırakın o yine kapar gözünü uyur Allah Allah klava:

akrabalar bebeğimi kucaklarından indirmiyorlar. yavrum kalabalık bir yere gittiğimizde afallıyor. sersemliyo. bana da vermiyolar yavrumu. artık acıktı uykusu var filan diye alıyorum zar zor.

benim de bebeğim olsa ben de öyle şapur şupur öpmelerine izin vermem yaa ıyy hem öpsünler de her türlü hastalık bulaşsın sonra

dinlemiyolarki,en başta yakınların bile öpüp duruyo.yani benim annem,kaynanam,kayınlarım şapır şupur yani.ben dakka başı aynı şeyleri diyorum.çocuğun yüzünde isilik çıkıyo görüyolar ama dayanamıyoz diyolar.en yakınlar bunu yaparsa yabancıya nasıl söz geçirelim.

düşünmüyorlar ki. pis sigaralı ağızlarıyla öpüyolar... bu onlar için ufak bi ayrıntı ama benim için büyük sorun.

ıyy ben evli bile olmama rağmen anneme filan diyorum şimdiden hayatta öptürtmem kimseye diye enfeksiyon filan bulaşır yaa sadece babasına ve annesine izin var benden yani var gücümle de uygulamaya çalışırım inşallah siz de başarırsınız ben de :)

kızım saatlerce ağlayıp tam yolda arabada uyumuşken babanesine vardıgımızda babanesinin halasının veya amcasının kızımı zorla uyandırmaya çalışması yeni uyudu dememe rağmen hiç dinlememeleri ağlasada bi sesini duysak diyip onunla ugraşmaları beni delirtiyorrrrrrrrrrr henuz 2 aylık bebek uyansa napıcaksınız sanki hayret bişey yaaaaa

haaaa birde kaynanamın hemen elime dalıp çocgumu benden alması benimle bir yarış için girmesi sinirimden çatlıyorummmmmmmmmm

say say bitmiyor dimi.....ama çıldırmamak elde değil bugün görümceme gitmiştim pasta yapıyorduk arkamı döndüm bir de ne göreyim görümcem kuzuma kremşanti veriyor tatsın mışşşşşşşşşşşşşşşşşş...elini nasıltuttum vermesin diye bilemedim...nasıl sinirlenmiyim sizce...ahh ahhhhhhhhh

bugün dışarı çıktık he önimize gelen bebeğime dokunmaya çalışıyo sinir oluyorum. ben yabancı birinin bebeğine asla dokunamam. annesi sinirlenir diye düşünürüm ama millet anlamıyor

ay bugün bi arkadaşım geldi bize çocuğu zıplatıyo, parmaklarını öpüyo, bacaklarını ısırıyo. bişey de diyemedim ama içim gitti.

evet ben ona da kızıyorum, çünkü ayaklarını da ağzına götürüyor ve emiyor

evet ben ona da kızıyorum, çünkü ayaklarını da ağzına götürüyor ve emiyor

fasülye sen doğsun da o zaman daha iyi anlarsın:))

doğrudur, haklısınızdır mutlaka ama, ben de süs gibi bakamam bebeklere. Ellerimi, kollarımı yüzümü yıkadıktan sonra salyalarıma hakim olarak dalarım valla, allah ne verdiyse artık :)

Bebeğimi sevmeye gelenlerden tek ricam ellerini falan iyice yıkamaları olacak. Sevsinler, oynaşsınlar isterim. Şimdilik :kedi:

ya illaki bebeklerin sevgiye ihtiyacı var,öpmeye çok karşı değilim.hatta elin çocuklarını öptürüyorum vs.
ama ısırarak öpenlere, ve ayrıca kaynanam gibi vantuz misali öpenlere uyuz oluyorum.tükrük bırakmadan mümkünse

dün bebek görmeye komşular gelmiş.birisi aldı bebeğimi aşağı sallıyo kafa aşağı,zıplatıyo,ayaklarının üzerinde sallıyo falan ben mutfaktan geldim şok oldum :1shok: .ver dedim elinden zor aldım.ben böyle severim alış diyo.benim sıpada kıkır kıkır gülüyo.ben şimdi napayım güleyimmi ağlayayımmı.öpmelerine bişey diyemiyom ama bukadarda eziyet edilmezki.yazık yavrum daha 4 aylık oldu.ama sıpanında hoşuna gittiya bak diyo çocuk bundan hoşlanıyo,sende böyle oynat diyo. hertarafını çimdiklemiş ya.çok kızdım çok.. :mymeka:

ah kızlar ahhhh
bende çok öektim yaniii
sevdiği oyuncakları elinden alıyolar oğlum sinir krizi geçirene kadar vermiyoalr buda onların çoook hoşalrına gidiyoooo
herşeyi ağzına tıkıştırıyolar özellikle çikolataa sebebide çikolata yiyen insanlar çok zekii olurmuşşşşşşşşşşkafamçokkarıştı
şimdide ısırmaya alıştırdılar geleni geçeni ısırıyo yavrumda tabi buda hoş bişey onlara göre basıyoalr kahkahayııı

yapmayın dedikçe onlara kızıp bağırdıkçaaa ben şuçluymuşum gibi sanki onlar hiç çocuk yetiştirmemiş gibi lafları iştimekten usandım artıkkk
daha nerle neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…