Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar o mamalara katılan bal bi takım işlemlerden geçiyor ve alerji yaratabilecek maddelerden arındırılıyor yani bal direk mamaya katılmıyor.
mama formüllerini hazırlayan gıda mühendisleride balın bi yaşından önce verilmeyeceğini bilmeyecek kadar bilgisiz değiller elbette.a.s
Canım, ben şimdi baştan sona okudum da birşeyi merak ediyorum. Kızına süt içirdiğinde
ne oluyor. Karın ağrısı kusma vs.. Teşhiş kesin doğru mu? Bazen yanlışlık oluyor da. Eğer
öyleyse çocuk sütten mahrum kalmasın.
Ama çareler var tabii. İnek sütü proteinine alerjili bebekler için artık firmalar çok şükür
ürün çıkarıyorlar.
Krampları oluyor canım.En önemliside vücudu kızarıp kaşıntı yapıyor.Uykularından ağlayarak uyanıyor.Tabi sadece bu belirtileri için süt alerjisi var demedik.İşin uzmanı olan bir prof. test yaptı.Malesef ama alerjik bir durumu var
Krampları oluyor canım.En önemliside vücudu kızarıp kaşıntı yapıyor.Uykularından ağlayarak uyanıyor.Tabi sadece bu belirtileri için süt alerjisi var demedik.İşin uzmanı olan bir prof. test yaptı.Malesef ama alerjik bir durumu var