Bebek Beslenmesi Çıldırmak üzereyim!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bunu daha öncede duymuştum ama kafama takılan bişey var ozaman neden ballı mamalar var... yada o 1yaşından büyükler için mi? :uhm:

Haklısın valla bende anlayamıyorum.Üzerinde 6 aylıklar için vs yazıyor.Ben yinede 1 yaşından önce kesinlikle vermeyi düşünmüyorum.

kızlar o mamalara katılan bal bi takım işlemlerden geçiyor ve alerji yaratabilecek maddelerden arındırılıyor yani bal direk mamaya katılmıyor.
mama formüllerini hazırlayan gıda mühendisleride balın bi yaşından önce verilmeyeceğini bilmeyecek kadar bilgisiz değiller elbette.a.s

Krampları oluyor canım.En önemliside vücudu kızarıp kaşıntı yapıyor.Uykularından ağlayarak uyanıyor.Tabi sadece bu belirtileri için süt alerjisi var demedik.İşin uzmanı olan bir prof. test yaptı.Malesef ama alerjik bir durumu var

Anladım canım. Geçmiş olsun. Senin kızın da böyle herkesten biraz daha özel:)
Herşeyin en doğrusunu sana doktorları söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…