evet bal 1 yaşından önce ağır olabiliyormuş.bisküvi de süt ihtiva ettiği için veremiyorumyumutayıda 1 yaşından önce verme dedi doktorumuz.alerji riski yüksek diye.sevgili janet bahsettiğin şekilde deniyeceğim muhallebiyi.soya sütünüde bir araştırayım bakim..kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim.ilginiz gerçekten morelimi yerine getirdi.
canım bal sakınverme 1 yaşından önce bal çocuklara verilmez çok ağır geliyor felç bile edbiliyormuş
canım çok geçmiş olsun ama yinede bunada şükür demek gerekiyor. Zaten süt alerjisi geçici ama işte geçene kadarda çok bunaltır. Cuma ünüde ben oğluma test yaptıracağım merak ettiğim canı çok yanıyor mu test yaparken . Ben çok tedirginim de o yüzden sordum. Benim oğluma sırtından yapılacakmış
bunu daha öncede duymuştum ama kafama takılan bişey var ozaman neden ballı mamalar var... yada o 1yaşından büyükler için mi? :uhm:
Kızım 8.ayının içinde.Zaten ek gıdalara geçiş sorunluydu.Bu gün yapılan testlerle iyice canım sıkıldı.Kızımda inek sütüne karşı alerji var.Süt ve süt ürünleri içeren ürünleri ne kızım nede emzirdiğim için ben yiyemeyeceğiz.kızım zaten zar zor yiyordu şimdi ben ne yedireceğim yaaa?Özelikle sabah kahvaltıları için acil önerilerinizi bekliyorum.Kızım zayıf düşecek diye çok korkuyorum (Çok canım sıkkın...senağlama
geçmiş lsun canım zor bir olay eminim duymuştum bazı arkadaşlardan
doktorunuza sorun bakalım keçi sütü verilebilirmi verilebiliyor diye biliyorum ama iyice öğren yinede ve çok besleyici ve anne sütüne en yakın süt olarak bilinir keçi sütü bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?