- 15 Ocak 2014
- 5.928
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Bebeğim 5,5 aylık olmak üzere kafayı yiyecem. Uyumuyor uyumuyor. Gece 2 de kalkıyor sabahlara kadar oturuyor. Oturuyor dediğime bakmayın ağlıyor sızlıyor en derin uykumdan uyanıyorum mahvoldum bir haftadırda gribim başımın ağrısından ölecektim. Eşim desen 6 da kalkıp eve akşam 7 de geliyor adam iki saat ilgilense bile o iki saat bana yetmiyor. Ben nasıl çare bulacağım bu bebeğin uykusuna gündüz birazda olsa uyuyor daha iyi gündz uyutmamayida denedim zor oldu ağladı ağladı akşam uyutmadım ağladı
gece yine yok yok. İlgilenmem gereken bir çocuğum daha var oda etkilendi sürekli yorgun bir anne.
Ne evime ne eşime ne çocuklarıma ne kendime hayrım kalmadı uykusuzluk mahvetti beni. Başına gelen varmı nasıl bir yol izlemem lazım şuan bile o kadar uykum varki üstelik büyük çocuk ta uyandı sabah okula gidecek yavrum eşim mışıl mışıl uyuyor çünkü iki saat sonra uyanacak ne yapcam bilmiyorum
gece yine yok yok. İlgilenmem gereken bir çocuğum daha var oda etkilendi sürekli yorgun bir anne.
Ne evime ne eşime ne çocuklarıma ne kendime hayrım kalmadı uykusuzluk mahvetti beni. Başına gelen varmı nasıl bir yol izlemem lazım şuan bile o kadar uykum varki üstelik büyük çocuk ta uyandı sabah okula gidecek yavrum eşim mışıl mışıl uyuyor çünkü iki saat sonra uyanacak ne yapcam bilmiyorum