• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırmak üzereyim. eşim neden böyle davranıyor. yardımlarınızı bekliyorum.

melis36

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
21
0
6
34
Almanya
Slm arkadaşlar.
36 yaşındayım ve 15 yıldır evliyim. Son 2 yıldır ve özellikle son yarim senedir eşim bana karşı cok ilgisiz.
Uzun zamandır seni seviyorum sözünü duymadım ondan. Aslinda hiç güzel bir şey duymadım. Ben ona her gün (işteyken, hatta evde aynı odada otururken bile) sevgi mesajları yolluyorum.o sadece okuyup telefonu geri koyuyor masaya. 3 haftaligina yurtdışındaydi aralık ayında. Her gun yazdim ama bir tek cvp bile alamadım.
2 gün önce kavga ettik. O zamsndan beri konuşmuyoruz. Ben sürekli Ağlıyorum, dönüp bakmıyor bile. Ben 18 yıldır sara hastasıyım ilac kullanıyorum. Üzüntümden dolayı rahatsizlaniyorum, nöbetlerim sıklaştı ama bu durumum onu pek ilgilendirmiyor sanki.
Mayıs ayindan beri çocuk yapmaya çalışıyoruz. Olmadı daha.ben olmamasını tiroit rahatsızlığıma bağliyordum. Şimdi fikrim değişti. Zannedersem eşim içime bosalmiyor. Yatakta sadece beni kandiriyor. Hep ben onu yatağa çağırıyorum. Ondan hic talep gelmiyor. 2 gün önceki kavgamizda bana "ailemi seviyorum aksam eve geliyorum, daha ne bekliyorsun" dedi. Sanki bir eşin başka görevi yok karisina karşı. Bana "çocuk isteyip istemediğim konusunda ikilemdeyim" dedi. Başta istiyordu simdi ne değişti?
Artık beni sevmediğini düşünüyorum. Sabahlara kadar Ağlıyorum, uyku uyuyamuyorum, iki gündür ağzıma lokma koymadim, mide agrilari başladı. Gözlerim balon gibi şişti.ruh gibi dolaşıyor um ortalıkta. Niye bu halim onu etkilemiyor?
Bugüne kadar hep ben yanastim, her kavgamizdan sonra. Bu sefer hic birşey yapmicam.
Biliyorum bana yardim edemezsiniz ama en azından derdimi paylaşmak ve rahatlamak istedim.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun :44:

Bence bukadar uzerinde durmamalisin...
Sizin kadar tecrubeli degilim ama gozyasiniza yazik... Beni
istemeyeni ben hic istemem birde cocuk istiyorsunuz ne gerek var once bi problemlerinizi cozun...
Empati kurun bi erkek ne ister? Aksam eve geldiginde gozleri aglamaktan sismis bi kadinmi
yoksa son derece sexy giyinmis ve hos bi masa ile onu bekleyen bi kadin mi ???
Bence kendinizde bi degisiklik yapin erkekler bazen boyle menopoza giriyorlar takmayin okadar :D
Ve emin olunki aksam esinin eve gelmesini bekleyen ve isleri dolayisiyla eve gelemeyen kurulup hic yemeklere dokunulmadan kaldirilan sofralar
var... Bu konuda bile sanslisiniz emin olun...

Bence bukadar uzerinde durmamalisin...
Sizin kadar tecrubeli degilim ama gozyasiniza yazik... Beni
istemeyeni ben hic istemem birde cocuk istiyorsunuz ne gerek var once bi problemlerinizi cozun...
Empati kurun bi erkek ne ister? Aksam eve geldiginde gozleri aglamaktan sismis bi kadinmi
yoksa son derece sexy giyinmis ve hos bi masa ile onu bekleyen bi kadin mi ???
Bence kendinizde bi degisiklik yapin erkekler bazen boyle menopoza giriyorlar takmayin okadar :D
Ve emin olunki aksam esinin eve gelmesini bekleyen ve isleri dolayisiyla eve gelemeyen kurulup hic yemeklere dokunulmadan kaldirilan sofralar
var... Bu konuda bile sanslisiniz emin olun...

Yani aksamlari eve geliyo diye mutlu mu olmalayim? Tabiiki eve gelmesi güzel ama sadece bunu dile getirmesi bile aklindan gelmemeyi geçirdiğini gösterir.
Eşim eve gelmeden önce sofrayi hazırlarim ve her zaman en azindan dekolte giyinirim (sadece evde) onu etkilemek için. Kendime dikkat ederim ama gördüğün gibi yeterli olmamış.
Kapinin açıldığını duyunca hrmrn koşar karsilarim ceketini alirim hosgeldin derim. Yemek yeriz, cayini ve tatlısı ni hic eksik etmem. Su kavgalı olduğumuz günlerde bile cayini doldururum.
Dün 2 saat boyunca banyoda oturdum ağladım. Çıktığımda beyefendi yatmisti bile. Bu beni daha cik üzdü.
Bilemiyorum, kafam cok karışık.

Bence acik acik konusun srunu neymis rahatlikmi batmis ???
İlgilenen bi hatunu var daha ne istiyo ya :47:

Konuşamuyorum ki. Kavgamizda böyle başladı zaten.
Soruyorum neden niye diye ama susuyor. Bende sinirleniyorum. Hep susuyo. Zaten kavgalarimizda hep bu yüzden oluyo.
Neyse sagol canim cevabin için.
Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Çocuk konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz gibi geliyor bana.. Böyle mutsuz bir evliliğe çocuk getirmek istemezsiniz..:50:
Aslında belki de çocuk istemediği için uzaklaşmış bile olabilir sizden ya da belki de başka biri girmiştir hayatına (bu ihtimali dile getirdiğim için çok üzgünüm) ama bir şey çok net, şu an sizin ne durumda olduğunuz onun umurunda değil. Üzülmeniz, ağlamanız, kriz geçirmeniz.. hiçbiri umurunda değil.. Bu da şu an sizi istemediğine işaret ediyor. :50: Geçici midir, kalıcı mıdır bilinmez.. ama şu an onun gözünde sevgili değilsiniz :50:

Sorunu çözebilmek için sebebi ortaya çıkarmanız gerekiyor. Yılmayın, ağlamayın, şiş gözlerle karşısına çıkmayın. O halinizden hoşlanmadığı açık. Tatlı tatlı sorun ona, sorguya çekiliyor gibi hissetmesin. "Aramızda bir şeyler eksik. Seni üzecek bir şey mi yaptım?" deyin. Eğer isterse çocuk fikrini erteleyebileceğinizi söyleyin. Bakın bakalım tavrı değişiyor mu?

Bence ustune fazla gitmeyim bu kadar seneden sonra eminim cok zordur ama sabirli olun insallah eski mutlulugunuza tekrar kavusursunuz

Back