- Konu Sahibi kaybolandusler
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. Benim sorunum nişanlımla geçen hafta yakınlaştık ve vajinamın üstüne boşalma oldu daha sonra ben şüphelendim ve internette araştırdım bu şekilde hamile kalmak mümkünmüş ama genelde yumurtlama dönemindeysen bu durumla karşılaşma olasılığın artıyormuş benim adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama dönemini sadece akıntım olduğu zamanlarda anlayabiliyorum (doğruysa tabi) ve yumurtlama dönemini 5 gün falan geçmişti ayrıca adet günüme daha 3 4 gün var ama söylediğim gibi düzensiz olduğu için gecikmesini de anlayamam .Ama yine de içimde korkunç bir şüphe var çünkü düğünü Ağustosta yapmayı düşünüyoruz ve eğer hamileysem bizi çok sıkıntılı günler bekliyor son zamanlarda bulantı falan da başladı ama psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü hamileliğin 5. 6. haftasında bu belirtiler olabiliyormuş. sizce bu kadar kolay hamile kalınabilir mi yardım edin
İnşallah canım :18: zaten bi daha mı? asla ilk ve son oldu... :26:
Evet böyle bi durumda çok fena şeyler olur ben mezun olmadan evlilikte olmaz kimseye de açıklayamayız... Yinede içim rahat etmesi için adet tarihini bekliyorumbu arada teşekkür ederim cevaplar için içim bi nebze de olsa rahatladı
Bugün adet oldum nasıl rahatladım anlatamammide bulantılarım falan psikolojikti sanırım zaten evdekileride belki düğünü erkene alabiliriz Ağustos çok geç falan diye alıştırmaya başlamıştım bile ama şükür ki öyle birşey olmadı...Zaten bir daha da böyle birşey olmaz kaç gündür öldüm korkudan cevaplarınız için çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?