• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim acaba hamile miyim yardım :(

kaybolandusler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
7
0
36
Ankara
:59:Merhaba arkadaşlar öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. Benim sorunum nişanlımla geçen hafta yakınlaştık ve vajinamın üstüne boşalma oldu daha sonra ben şüphelendim ve internette araştırdım bu şekilde hamile kalmak mümkünmüş ama genelde yumurtlama dönemindeysen bu durumla karşılaşma olasılığın artıyormuş benim adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama dönemini sadece akıntım olduğu zamanlarda anlayabiliyorum (doğruysa tabi) ve yumurtlama dönemini 5 gün falan geçmişti ayrıca adet günüme daha 3 4 gün var ama söylediğim gibi düzensiz olduğu için gecikmesini de anlayamam :( .Ama yine de içimde korkunç bir şüphe var çünkü düğünü Ağustosta yapmayı düşünüyoruz ve eğer hamileysem bizi çok sıkıntılı günler bekliyor :50: son zamanlarda bulantı falan da başladı ama psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü hamileliğin 5. 6. haftasında bu belirtiler olabiliyormuş. sizce bu kadar kolay hamile kalınabilir mi yardım edin :(

:59:Merhaba arkadaşlar öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. Benim sorunum nişanlımla geçen hafta yakınlaştık ve vajinamın üstüne boşalma oldu daha sonra ben şüphelendim ve internette araştırdım bu şekilde hamile kalmak mümkünmüş ama genelde yumurtlama dönemindeysen bu durumla karşılaşma olasılığın artıyormuş benim adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama dönemini sadece akıntım olduğu zamanlarda anlayabiliyorum (doğruysa tabi) ve yumurtlama dönemini 5 gün falan geçmişti ayrıca adet günüme daha 3 4 gün var ama söylediğim gibi düzensiz olduğu için gecikmesini de anlayamam :( .Ama yine de içimde korkunç bir şüphe var çünkü düğünü Ağustosta yapmayı düşünüyoruz ve eğer hamileysem bizi çok sıkıntılı günler bekliyor :50: son zamanlarda bulantı falan da başladı ama psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü hamileliğin 5. 6. haftasında bu belirtiler olabiliyormuş. sizce bu kadar kolay hamile kalınabilir mi yardım edin :(

canım vajina girişine mi bosalma oldu. üzeri derken neresi yani?

bence korkmanı gerektircek bi durum yok canım için rahat olsun. bundan sonra daha dikkatli olun ki bi sıkıntıyla karsılasmayın. az kalmıs düğününe bak sabret azcık:34:

şu an korktuğun için hissetiğin bulantılar psikolojik olabilir
dünya hali ne olur ne olmaz bir abla nasihati
düğüne kadar sabredin derim

Evet böyle bi durumda çok fena şeyler olur ben mezun olmadan evlilikte olmaz kimseye de açıklayamayız... Yinede içim rahat etmesi için adet tarihini bekliyorum :( bu arada teşekkür ederim cevaplar için içim bi nebze de olsa rahatladı :54:

Hamile kalmak o kadar kolay bir iş değil ama ilk seferde hamile kalan da çok var umarım değilsindir ben hamile kaldığını sanmıyorum..

Evet bu şekilde hamile kalanlarda çokmuş o yüzden zaten bu tedirginliğim. adet tarihime 2 gün var adet belirtileri de var ama hamilelik belirtileriyle benzer olduğu için korkum devam ediyor beklemekten başka çarem yok sanırım :59: nişanlıma da birşey söyleyemiyorum bir defa sordum acaba olur mu diye gülüyor sen korktuğun için böyle düşünüyorsun öyle birşey olmaz diye :41:

sen bundan sonra dıkkat et ne olur ne olmaz kendını sıkıp harap etme adetın de gecıkırse bı test al en azından....bole sıkıntıları tek sen yasamıosun emın ol kadın olmak ne zor ya :5:

Sanmıyorum, yumurtlama tarihinin 4-5 gün geçtiğinden eminsen hamile kalmana imkan yok. Yumurta çatlamayı müteakiben 12-24 saat kadar yaşar.
Eğer çok kafana takılıyorsa, adetine de 2 gün varsa, kanda gebelik baktırabilirsin, için rahat eder.

canım vajina üstü derken neyi kasttettin pek anlamadım ama vajinadan içeri girdimi umarım girmmeiştir istersen bir test yaptır bence çünkü adeti beklicem derken ya nebilim hamilelik varsa bebk büyür falan..seni üzmek istemem ama bide böle düşün canım hemen test yaptır bence eğer hamileysen düğün erkene alınır olsun okulun yapcak bişey yok canım ama umarım değilsindir

Bugün adet oldum nasıl rahatladım anlatamam :34: mide bulantılarım falan psikolojikti sanırım zaten evdekileride belki düğünü erkene alabiliriz Ağustos çok geç falan diye alıştırmaya başlamıştım bile ama şükür ki öyle birşey olmadı...Zaten bir daha da böyle birşey olmaz kaç gündür öldüm korkudan :30: cevaplarınız için çoook teşekkür ederim :71: :71:

gözünaydın aydın canım bundan sonra daha dıkat et bole seylere gelın ata bınmıs ya nasıp demıs yarının ne olacağını bılemeyız

Bugün adet oldum nasıl rahatladım anlatamam :34: mide bulantılarım falan psikolojikti sanırım zaten evdekileride belki düğünü erkene alabiliriz Ağustos çok geç falan diye alıştırmaya başlamıştım bile ama şükür ki öyle birşey olmadı...Zaten bir daha da böyle birşey olmaz kaç gündür öldüm korkudan :30: cevaplarınız için çoook teşekkür ederim :71: :71:

ay hadi gözün aydın canım aklıma gelip duruyodun acaba bu kızcağaz hamilemi diye yaa bende rahatladım valla bidahakine dikkat et kız az kaldı şunun şurasında:78::78:

Back