- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
yorumladım şekerim:)))
mucuk mucuk mucuk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumladım şekerim:)))
mucuk mucuk mucuk:)
alt kısımlarda koyulasmada var evet bı formul var kararmalar ıcın aslında suna dumankayanın bı kere yaptım usendım bıda yapmadım ama batıga care duymadım:/ bıde o sıkma ısını bn yapamam ya ole kan vs gornce bnm gozlerım kararıo
kanamıyoki..bnm dediğimde sadece kıl çıkıyo ordan..dediğim gibi iltihaplıları sıkarsan kanar oda iz bırakır..o yzdn böle nokta gibi siyah olanları sık..ztn ucu açık onların pırt diye kıl çıkıveriyo
içim bı hos oldu ya bayılıcam:)
aman neyse sıkma kalsın orda düşüp bayılırsın fln bide kafa göz onla uğraşırsın..sn batıklı gez
çok acır uf:18::18:Ben epilasyon aleti alıyorum genital bölgemi ve renginde de sorun kalmadı ..Batık da oluşmuyor artık...
çok acır uf:18::18:
masallah sana bn bı kere denedım elımde kalıodu seyım kan revan nasılCanım alıstı sanırım benım bılmıyorum..aylar once agda yaptıktan sonra hafıf cıkmıstı ve agda almayacak kadar uzamıslardı ..ben de cırlaya cırlaya makıne ıle aldım resmen..ama sonra ıyıce uzamalarına ımkan vermeden hep makıneyı surdum oraya ..her yerıne hem de..o sekılde alıstırdım sanırım canım..
masallah sana bn bı kere denedım elımde kalıodu seyım kan revan nasıl
cnm kese yapıorm artık olan batıklarımı 2 taneydı cıkarttım kendımı zorladımcanım batık bende de oluyo seninki gibi çare bulabildin mi peeling işe yaradı mı?
canm bnde ewlendıgımden bertı agda yapıorm 8 aydr falankızlar benim ağdacım söylemişti batıklar ağdayla düzeliyor diye onun yalancısıyım ben ağda yaptırdıktan sonra arada bir ki jiletliyorumda ben farketmedim şimdiye kadar...
Nedir kararma için mı? Tarif verir mısınızalt kısımlarda koyulasmada var evet bı formul var kararmalar ıcın aslında suna dumankayanın bı kere yaptım usendım bıda yapmadım ama batıga care duymadım:/ bıde o sıkma ısını bn yapamam ya ole kan vs gornce bnm gozlerım kararıo