Nişan çıldırıcam sanırım:((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ya arkadaşım sanane ne yazarsam yazarım sanamı sorucam bu benim sorunum... ben onlara hiç bir gün surat asmadım kendi yaptıklarıma karşılık onların yaptıklar ağırıma geldi.. bu kadar isyan ettiysem demekki bi sorun var sen ne biliyosunki horoz gibi ötüyosun sedergine hanım......

Burada yazdığın şeye yorum yapan herkes yazdığın kadarına yorum yapar. Madem çok sıkıntılar çektin anlat bunları bunları yaşadım bana değer vermediklerine kanaat getirdim o yüzden üzülüyorum de. Sen buraya yazmışsın yok bohçayı beğenmedim yok çok özensizler, e tabi ben de ona göre yorumumu yaparım.
Ben horozluk yaparım tabiki de sen tavuk olup hakkını savunmazsan, sonra da böyle olayları eksik anlatıp herkesin seni pışpışlamasını beklersen sana da horozluk yapan biri çıkar elbet. Bence senin sorunun nişanlınla onun ailesiyle falan değil, kendinle. Kendini doğru ifade etmeyi öğrenmen lazım. Nişanlının ailesine söylemek istediklerini söyleme, onlara iyi polis ol sonra gel buraya yazıklar olsun böylelerine de, biz de bi bohçadan bunları nası çıkardı diyelim falan ortalığı karıştır. Dediğim gibi sen yeterince tavuksun benim için, dolayısıyla horozluk vazifesi bana düştü :9:

Back