yazıklar olsun böylelerine işte... banada bayramda kimse gelmedi işte.. demekki işler ciddiye binince herşey değişiyo(
bence şımarıklığınla bu davranışı haketmişsin arkadaşım kusura bakma! insanlar ellerinden geldiğince bohçalarını hazırlamışlar, seni çağırmamışlarsa ne olmuş yani. onlar da sana sokaktan çöp getirmediler ya, gönüllerini yapmak için bi kaç sefer giyiversen ölür müsün? kötü niyetle yaptıklarını da düşünmüyorum demişsin ama sonra buraya yazdığın gibi onlara da çemkirdiysen, beğenmezsem veririm birisine gibi düşüncelerini onlara da hissettirdiysen neden gelsinler ki. Allah dağına göre kar verir demişler. bu şımarıklığınla dua et de nişanlın seni bırakmasın, bohçayla elin böğründe kalma.---------
Ne alakası var şımarıklıkla. Hazırlayanlar elli kere hazırlamayacaklar ya bu bohçayı. Özenli olsun ki kızcağız kimseye mahcup olmasın. İnsan istiyor ki herşey gönlümce olsun. İstemeye de devam et güzelim. Elinden geldiğince içinde ukde bıraktırma hiçbir şeyi. Aman masraf olmasın aman şöyle olsun, böyle olmasın deme. İçinde ukde kalınca insan hatırlamak bile istemiyor o anıları. Sen yine ciciliğini bozmadan mudahale et duruma...
ağzına sağlık canım.. biz bunların hepsini konuştuk ve sanki konuşulmamış gibi davranıldı. hayır konuşmasak söylemesek tamam haklılar diyecem... bana deseler kızım elimizden bu geliyo kabul ederim ama öyle bişeyde yok.... bide en çok kızdığım şey şu; bohça getiriyosun temiz olsun dimi? tamam çok önceden almış olabilirsin ama yıka ütüle öyle getir. bohçamı merak edip bakanlar oldu vallahi utandım daha ne söylüyüm bilmemki
canımcicim sen benim ne yaşadığımı nerden bilebilirsin acaba, herşey başta belli olur işte ben bunu saygısızlık olarak kabul ediyorum çünkü hiç bir özen yok.. bohça geldiğinde ağzımı tek bi kötü kelime etmedim ellerine emeğinize sağlık çok güzel olmuş dedim hiç hoşuma gitmediği halde ama bayramda yaptıkları tak etti... yine onlara bişey demedim kendi kendime üzülüyorum sadece onlara hiç bişey söylemedim..ben saygısızlık etmedim hiç size anlatsam ağzınız açık kalır neler gördüm bu nişan sayesinde ve hiçte ummazdım....
işte sen şunu anlamıyosun canımcciim arkadaşım;ben burda kendi kendime yazıyorum yaptığım bişey yok inanki sadece kendi kendimi yiyip bitiriyorum. yaptıklarını anlatsam az bile sinirlenmişsin dersin ama sesimi çıkarmadım tripte yapmadım hiç kimseye. bohçayı kendileri bile getirmedi nişanlım getirdi bıraktı. ben çok bişey bilmiyorum burdan öğrendim çoğu şeyi bide işin içine girince sordum anneme büyüklere falan. öğrrendiklerimle onların yaptıkları hiç uymuyo ee bişey yapmadıkları için bizimkilerde üzülüyo haliyle.durumlarıda kötü değilki, olsun önemli değil yapmasalarda olur diyeyim.... öyle herşey örf adetlere göre desem çok ağır olur zaten ama ben bizimkilerinde gönlü olsun istiyorum, biraz özensinler sadece birazcık fazla değil gerçekten
saol canım.. yoksa onlara hiç bir yaptırımda bulunmadım sadece dediğimiz şu oldu el içine çıkıcak herşey düzgün olsun herkes elinden geldiğince bişeyler yapsın... onların maddi olarak iyi durumda olduğunu bilmesem hiç bu kadar üzülmem,ellerinde yok zaten diye düşünürüm. ama durumun varkende yapmamak ayıp gerçekten ve ilk erkek çocuk evlendirmiyolar...neyse işte yaa buda böyle geçti diyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?