çıldırdımmmmmm

Kullanmasin onun kararı neden müdahale ettin ki kuzucuk

Siyaset konuşulmaz sevdiklerimizle

oy kullanmak demokratik bir hak olduğu kadar kullanmamak da demokratik bir hak.. kendisini temsil edecek birini bulamadıysa vermeyebilir neden bu kadar baskı yaptınız ki? bence tam tersi "kime verirsen ver ama ver" düşüncesi çok yanlış, sonra başa geldiklerinde ne olursa olsun çekecekler o zaman..

kusura bakma ama ben bır tuhaflık görmedim,tuhaflık ınsanlar az çok birbirinin sevgili olmadan tanışnca bile bilir ne olduğunu,adam bunca zaman bılmemış mi senın y kendının x olduğunu?ben y isem kesınlıkle y ile görüşürüm,x ile görüşmem,haa kişiler görüşür saygı duyar,ama ahanda böle sonra sorun çıkartır işte asıl anti demoratık davranış budur...baştan bıldığını sonradan kabul etmemektir saygısızlık...

şaka yapmıştır belki, söyleyiş tarzı nasıldı? evet biraz kaba olmuş ama ben ortada aman aman çıldıracak bir şey göremedim. bizde eşimle aynı partiye oy vermeyeceğiz. hatta tamamen birbirinin karşıtı iki parti. birbirimizi asla bu konuda etkilemeye çalışmayız. ama bazen komikliğine onlara oy verirsen seni yastıkla boğarım der yastıkla şakalaşır gülüşürüzbende ona seçim günü telefonunun saatini falan değiştireceğim uyuyakal bir oy eksik olsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…