çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

bndede bişi yok ama bnde anlamıyorum kı cnm sadece yumurtalarımın buyudugunde agrı mıde bulantıısı oluo adet agrısı gbı catladıgında noluo bılmıoum bnmkıler buyuyo sımdı buyusun bakalım

hımm anladımm cok tesekkrler bu arada adetımın bıtımının 3 gunu bugun ve esımle bırlıkte olduk bu sekılde gebe kalma ıhtımalım olurmu cunku en rısklı zamanlar dıyolar ya bu gunler ıcınn

hımm anladımm cok tesekkrler bu arada adetımın bıtımının 3 gunu bugun ve esımle bırlıkte olduk bu sekılde gebe kalma ıhtımalım olurmu cunku en rısklı zamanlar dıyolar ya bu gunler ıcınn

bıraz erken baslamıssın bence yanı 10.gunden ıtıbaren baslasan daha mantıklı bence.sonrasıda gun aşırı olsun dıyeyım ben sana

antıbıyotıkk cok kullandım ama her usuttugumde tekrarlıyo vucut antıbıyotıge dırenc olusturdu artıkk fayda etmıyoo

evet malesef öyle bu gittigimiz hastane vakıf üniversitesi bedava olamıycaz ameliyat 1000 tlye yakın masraf cıkar deiler ama hiç olmazsa yakın tarihe gün veriyolar istediğimiz zamana hemde özel hastane gibi
burda doktorumun bı hastası esı amelıyat olduktan sonra oldu bebeklrı ama spremler ıı se bılmıorum cnm ne ıcın amelıyat olcak esın ne dedı doktr

canım eşimde varikosel var ama değerlerimiz iyi çok şükür ama olmuyor nedense hayırlısı olsun ameliyat derlerse inşallah bizdede işe yarar

hayırlısı olsun sermescım...barı yaptırın da kurtulun beklemek ınsanı daha cok yoruyor

antıbıyotıkk cok kullandım ama her usuttugumde tekrarlıyo vucut antıbıyotıge dırenc olusturdu artıkk fayda etmıyoo

antıbıyotıkle ısın bıtınce dusun gebe kalmayı cnm bn doktara gdıorum doktr agrı kesıcı bıle ıcmmem ızın vermıo 3aydr zorda kalmadıgım surecede ıcmıorum 3 tane ya ıctım ya ıcmedım bıde mıgren var dusun

ıkı aydır ılac kullanmıyorum kı artık mıde hapları kabul etmıyo bu arada gecmıs olsunn burde bn ılac atmayı sevmıyorumm yutamıyorumm

amann karı olmak ve anne olmayı ıstemekk ne zormuss beeee

ahh ahh haklısın canım eskıden mıs o yat adamla şak dıye hamılesın...Annem herzaman der ben ne yumurtladıgımı bılırım ne aktıgını ne koktugunu. bızler hormonlu gıda yemekten katkılı yıyecekler yemekten boyle olduk Doktorun bırı demıstı kucaklarımızdan bılgısayarlar kulagımızdan cep telefonları gıtmedıkce kadınların ve erkeklerın dogurganlıkları artmıyor aksına azalıyor. menapoz yası 25 lere dustu .eskıden kadın 60 dan once menapoz olmazdı...

aynenn cnmm yaa erkekler ceket atsa kadınlar hamıle kalırdıı sımdı ustumuzde adamlarda kalsa yıne bısey tutmuyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…