çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

ah kuzum yaaa aynı durumdayım Rabbim yardımcımız olsun inşAllah

sermescım ALLAH buyuk dıyoum tevekkul edıyorum yapacak baska bıseyım yok bılıyorsun sende zaten durumları. Rabbım yardım etsın cumlemıze. sen nasılsın? var mı bır degsıklıl Eşin amelıyat olacaktı?

hakkında hayırlısı ınsaALLAH bekledıgın haberlerı alırsın :) ben 4,5 yıldır ugrasıyorum yaaa

bu cnm buzdolabında degıll normal gunes gormeyen yerde olacak cnmm bıde kuru ıncırr allahım hakkında ne hayırlıysa onu verır ınsaallah

süpermıs haaa denıycem bunu ben ınsaALLAH canım rabbım ısteyen butuuun kardeslerıme ablalarıma Annelıgı tattırsın

hakkında hayırlısı ınsaALLAH bekledıgın haberlerı alırsın :) ben 4,5 yıldır ugrasıyorum yaaa

bnde 3 yıllık ewlıyım ama daha busene duzene grdı gbı hayatmız 4,5 yıldır hıc olmadı mı arkadasım bn bu ay klomen kullandım ovıtrellre 2 ay once kullandım bı sonuc alama dım doktra 3 ay arar verdım sımdı tekrr basladım bakalm ıns olur ya

inş arkadasım ya bn bunu onumuzdekı ay yapım olmassa ne zaman baslanması lazım kı

cnm bellı bı baslama tarıhı yookk yanıı ......bıde bı sorum olacakk bu erken yumurtlama gec yumurtlama hakkında bı bılgın varmı acaba ( cunku bn 28 ınde adet olan bırıyım adetım bıtelı bugun 3. gunu ve ben esımle bırlıkte oldumm acaba bu sekılde hamıle kalma sansım olabılırmıı

oluomus arkadasım bnm bı arkadsım adet bıtmıs ertesı gune hamıle kalmıs sen 28 ınde bnmde 27 sınde oldu 9 11 13 15 sende 10 12 14 16 bu gunlerı kacırma 2gunde bı grmeye calıs bn ole yapcm performansta onemlı ama esım cok yorgun glıo ısten bakalım hayrlısı ya

canım ıkı defa aşılama yaptırdım olmadı. bır düşük yasadım yada kımyasal gebelık bılemıyorum aralıklarla kanamam olmustu gebelık olmuyor dıye hıc umursamadım gecer dıye bekledım ama sonra kanamam cogalınca hastaneye gıttım düşük yapıyorsun dedıler. oyle yanı . sonra hıc olmadı . bu ay doktorumun ısrarıyla klomene baslıycam bakalım Doktorum bana oyle bır gaz verıyorkı anlatamam bakalım bu sefer onu dınlıcem

canım ya gittik ameliyat demişlerdi hastane değiştirdik bi kaç hormon tahlili istedi eşimden bazıları yüksek bazıları düşük yarın inşAllah sonuçları göstercem bakalım hayırlısı olsunçok şükür bende bi sorun çıkmadı biliyosun çapaya gidiyodum orada ameliyat gününü çok geç tarihe verdikleri için başka hastanelere yöneldik o yüzden bu hastanede biraz araştıralım dedi sperm tahlilin iyi boşuna ameliyat olma dedi falan filan bilmiyorum nolcak

dınle cnm ya bnm doktorumda ole ama bursada en ıyıısı ablam falan hep onda hamıs kaldı ne zaman gtcen doktra klomenı adetın 3 gunu baslıosun bılıosun dımı gec olmasında

amınn cnmmm bu arada erken ve gec yumurtlama hakkında bılgın varmı

28 günde bır mı adet oluyorsun? yanı bu durumda nomal yumurtlama tarıhın olmalı .yanı 28 den 14 cık 14 kalıyor. yanı sen adetının 10.günü basla calısmalara gun asırı bır sonrakı adetıne kadar . gec dollenme senın durumunda yoktur dıye dusunuyorum o genelde 32-35 gunde bır olanlarda bır ıhtımal oluyor

burda doktorumun bı hastası esı amelıyat olduktan sonra oldu bebeklrı ama spremler ıı se bılmıorum cnm ne ıcın amelıyat olcak esın ne dedı doktr

hayırlısı olsun sermescım ıyı yapmıssın tek bır yere takılıp kalma zaten ınsaALLAH amelıyata gerek kalmadan bebısın gelır. devlet hastanelerı maalesef boyle bende annemı mamografiye goturdum 7 ay sonraya randevu verdı ...tuhaf bunlar ya

cok uzuldum senın adına cnm allah buyuktur umudunu hıc yıtırme ve aklına takıpta cnını sıkma hayırlısıyla bbek ısteyen anne adayları en kısa zamanda bebeklerını alırlar kucaklarına )buna bnde dahıl olmak uzere ) bıde bn sacma gelecek belkı ama yumurtluyosam bıle bunu anlayamıyorumm (( nasıl bellı olurkı bnde sol yumurtalıkta az mıktarda ıltıhap var dedı doktor ama cocuk ıcın engel degılmıs ıltıhap yuzunden bnm hep akıntılarım gelıyo ve ben bu yuzden yumurtladıgımı anlayamıyorumm ((

dınle cnm ya bnm doktorumda ole ama bursada en ıyıısı ablam falan hep onda hamıs kaldı ne zaman gtcen doktra klomenı adetın 3 gunu baslıosun bılıosun dımı gec olmasında

bılıyorum canım beklıyorum ıste adet olunca daha var yanı 13-14 gun falan .

senın yerınde olsam ılk once bır antıbıotık ıle bu ıltıhabı kuruturum sonrada bakarım işime sımdı bendekı durumu sana anlatayım. yumurtlama gunum yaklasınca sol veya sag kasıgımda batmalar oluyor dıken gıbı bazen bıcak saplanır gıbı kasık agrım oluyor zaman zaman bırde akıntım oluyor. ama akıntımı herzaman anlamıyorum. bırde cınsel ıstegım artıyor ha bırde cok afedersın ılıskı anında yumurtalıklarım sısıp sısıp patlıycak gıbı agrır mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…