Cildiracagim....

yol ver gitsin.. kesinlikle ailesini filan arama ona da msj atmaa
kısacası onla ve onla alakalı hiç birşeyle muattap olma tatlım
kendine değer ver! kim senden daha değerli olabilirki

ya kizlar bide söyle bi durum oldu ben günlerdir icime kapandim,gezmek istemiyorum arkadaslarimi yanimda istemiyorum ,bu durum cok koydu bana,benim bi arkadas da kendi kafasina göre gitmis adama mesaj yazmis kiz kötü durmu iyi degil onu bi ara durumunu sor kendisine gelsin demis,allahim tam rezil oldum,adam yinede aramadi zaten aramasinida istemem ama yinede arasaydi biraz vicdan varmis derdim adamda,arkadas dediki ona mesaj cektim bana geri yazar diye düsündüm dedi yazmamis onada,dahada fena oldum ben ya.
Bana mesaj yazmis sonra beyefendi,demiski siz kim oluyorsunuz da beni polisle tehdit ediyorsunuz arkadasin bana agir küfürler ediyor dedi,bundan sonra sen beni unut hic sansin yok bende,arkadasini üzerime salan biriyle isim olmaz dedi
Meger arkadas kiza birsey olursa polise gideriz demis,küfür saymis...Ya niye benim hayatimi hep baskalari yönlendiriyor,adam bana inanmiyor sen yaptirdin diyor :1no2::1no2::1no2:

Konuyu okumadım ama bu adam sizden yaşça büyüktü zannedersem..
Yani öyleyse diğer mesajlarınızdan doğru hatırlıyorum demektir.
Adam sizi görmeye bile gelmemişti sallayıp duruyordu sürekli belki de oyalıyordu işte öylesine.
Daha o zaman bitirseydiniz şimdi üzülmezdiniz bu kadar,en azından öyle gereksiz bir insana terketme! hakkını vermemiş olurdunuz.
Arkadaşlarınızda uyarmıyor du sizi ?
O uyaran arkadaşlardan biri gidip neden öyle saçma bir mesaj yollayıp hayatınıza müdahale etmiş onu da anlamadım ama arkadaşınızada tavrınızı koyun karışmasınlar sizin hayatınıza..
Neyse;bundan sonra adımlarınızı daha dikkatli atmaya çalışın gereğinden fazla güvenmeyin karşınıza çıkan insanlara.

bu kadar karaktersiz bir adama hala seni üzme hakkı veriyorsun..silkelen ve kendine gel.aklına geldikce vereceğin tek tepki mide bulantısı olmalı..

Çok çocukça hareketler bunlar.
daha iki gün önce aşkımdan ölüyorum beni affetsin derken şimdi evleniyorum nişanlığım bu gelinliğim bu diyorsunuz.
Yaşınız küçü ondan mı bilmem ama çok fevri hareket ediyorsunuz umarım üzülmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…