• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim....

sugarfree

1,2,3 TIP Fakültesi ;)
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
94
0
86
Almanya

Simdi sevgilim dedigim kisi,benimle oynamis,duygularimla oynadi.
Benden artik biktigini söyledi,iki gün önce seni seviyorum diyen,evlenme teklifi eden kisi, beni kandirmis,benim duygularimla oynadi.Cok kötüyüm bana geri döndü derken,mahvetti beni.Aci cekiyorum,ne yapayim,aglamaktan heder oldum...
Nasilda inanmistim ona ben,benden özür diledigi zaman cok mutlu olmustum,meger bi oyunmus....
Biz farkli sehirlerde kaliyoruz, bu yüzden cok görüsmüyorduk,aslinda istese arabasina atlayip gelebilir 3 saatlik yol,gelmiyordu...Ben hep gelir bir gün tekrar el ele gezeriz diye ümit ediyordum.
Hep süpheleniyordum zaten....
Onu aradim ve beni aramasini söyledim aramadi üstüne gittim en sonunda aradi, ve dediki ben rahatima düskün bi insanim,benim yasim 27 ama hala annem hazirliyor kahvaltimi yemegimi annem getiriyor önüme,alismisim ben bu yasam tarzina,aile babasi olamam,kendim ayri bi eve cikamam,bu yük benim icin cok agir bir yük.Evlenmek istiyordum seninle hala sana duygular besliyorum ama simdi anladim kolay bir is degilmis ben bunu yapamam,keyfimi bozamiyorum sana cok ümit verdim,bi daha kimseye ümit vermeyecegim,is ciddiye binince anladim ben o isleri yapacak insan degilim dedi.Dediki sen en basta cok sessiz cok saf bir kizdin,sonra asilestin diklenmeye basladin üstüme cok geldin dedi,hep gel hep gel dedin.Bende ona dedimki tekmeyi basiyorsun yani bana dedim,oda demezmi yok ben sana tekmeyi basmiyorum,sana ne zaman gelecegimi söyleyemem belirli bi tarih yok aklima ne zaman eserse gelirim,sen benden fazla umutlanma,ben bidaha hic bi kiza ümit vermicem dedi rahat birak beni dedi,sonrada babasi gelmis sözde telefonla konusurken,bana demezmi babam geli kapatmaliyim bende hayir dedim hesap vereceksin dedim yüzüme kapatti,bir insan bu kadarmi korkak olur ya bide 27 yasinda hey allahim.Korkuyor babasi evden cikartacak herseyini elinden alacak diye,kendi ayaklari üstünde duramiyor.
Onu aradim mesajlar cektim neden bunlari yaptigini,ben sana güvenmistim dedim.Bana mesaj cekti ve dediki sen bana neden güvendin,belki ben evliyim yada nisanliyim belki sana söyledigim sözleri günde 1000 kiza söylüyorum dedi, nasil güvendin bana dedi, bunlar aklinda bulunsun kulaginada küpe olsun dedi, bu mesaj okur okumaz yas akti gözlerimden,nefes alamadim...Ona dedimki ben zaten sana güvenmiyordum,sen bana su sözleri demistin dedim ona: ama kimseye güvenmezsen hayatina kimse girmezki,illaki birine güvenmelisin dedin bana,bende sana güvendim dedim hatamiydi.
Günler gecti ve ben onu unutamiyorum, neye üzüleyim ben onu hala sevdigimemi beni kirdiginami, ama bana ne kadar haksizlik yaptigini düsünsemde onu seviyorum kolay degil bir anda onu bir kenara atmak...Ben daha 19 yasindayim cok zor.Erkekler farkli düsünür,anlamaz kadinlarin duygularindan,ben böyle üzülürken oda acaba bazen beni aklina getiriyormudur kiza haksizlik ettim diyormudur.

Aptallik bende biliyorum arkadaslarim beni hep uyariyordu,Her zaman bana kizim bu adam aylardir seni görmeye gelmiyor nerde bunun sevgisi insan sevdigi kisiyi görmek istemezmi,altinda arabasi var yol 3 saatlik yol.Bana cevap olarak ne diyordu,ben cok rahatima düskünüm öyle uzun yollari cekemem bunaliyorum uzun yollara cikinca,uzun yol dedigide 3 saatlik yol.Iste o an süphelenmeliydim,ama sevgim kör etmis gözlerimi,cok kez benden özür dilemisti,hep bekle gelicem gelicem,ama bidaha bu konuyu acma üstüme gelme diyordu.Arkdaslarim bile bana inanmiyor diyorlarki simdi bi daha gelse senden özür dilese sen yine onu affedersin diyorlar.Bu sefer asla diyorum,kimse inanmiyor,kendi düsün aglamaz.Ama en acisida niye hala onu seviyorum,resimlerine bakiyorum,kiyamiyorum resimlerini bilgisayardan silmeye.Ya bide cok cocukca bi hareket yaptim,allahim aklima gelince :jeyyar: ben onun tipini hic begenmiyordum,benim zevkim degildi yani,ama karakteri etkilemisti beni o zaman cok iyi biri saniyordum onu kisiligi zevk alanlarimiz ayniydi,yani mantik iliskisiydi,cok sevmistim yinede,ona bi mesaj cektim,icim rahatlasin diye,dedimki sen cirkinsin yaslisin göbeklisin bi bo.... benzimiyorsun dedim :dilcikar::kedi: ne yapayim icim biraz rahatlasin istedim...

ya kizlar bide söyle bi durum oldu ben günlerdir icime kapandim,gezmek istemiyorum arkadaslarimi yanimda istemiyorum ,bu durum cok koydu bana,benim bi arkadas da kendi kafasina göre gitmis adama mesaj yazmis kiz kötü durmu iyi degil onu bi ara durumunu sor kendisine gelsin demis,allahim tam rezil oldum,adam yinede aramadi zaten aramasinida istemem ama yinede arasaydi biraz vicdan varmis derdim adamda,arkadas dediki ona mesaj cektim bana geri yazar diye düsündüm dedi yazmamis onada,dahada fena oldum ben ya.
Bana mesaj yazmis sonra beyefendi,demiski siz kim oluyorsunuz da beni polisle tehdit ediyorsunuz arkadasin bana agir küfürler ediyor dedi,bundan sonra sen beni unut hic sansin yok bende,arkadasini üzerime salan biriyle isim olmaz dedi :(
Meger arkadas kiza birsey olursa polise gideriz demis,küfür saymis...Ya niye benim hayatimi hep baskalari yönlendiriyor,adam bana inanmiyor sen yaptirdin diyor :1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden bıkmışsa uğurlar ola de tatlım
Allah çarşısına pazar versin
Ne uğraşıp kendini meşgul ediceksinki onunla
Yollllll ver gitsin

babasına şikayet mi edeceksin.çocuk gibi yani.diyelim ki ettin napcak ki babası.bence hiiiç uğraşma.bırak ALLAH'ın dan bulsun

e canim iki gun once sana kufur eden adamin sonra evlilik teklifi etmesine sen inandiysan sana daha birsey demiyorum.

yasadiklarin kolay degil ama bencede yol ver ugrasmaya degmez giden gittigi gun bitmistir uzme kendini herseyde hayir vardir guzelim a.s.

sakınleş önce bak sonra tum bu planların ne kadar kötu bır fıkır oldugunu anlayacaksın. Çıldırmana gerek yok. evet uzulebılırsın, için çıkıncaya kadar ağlayabılırsın ama çözum bulmaya çalışamazsın. çozum yok cunku. kendını kuçuk duşurursun. bıran önce sakınleş, o salakla bır daha konuşma ıhtımalın olursa kendını bı b.k sandıgını söyle. sen kımsın kı benımle dalga geçeceksın, dalga geçtıgını sanman eglencelı olmuştur ama kendıne gel tırnagımın ucu bıle etmezsın de gitsin. yol ver gıtsın. uzatma. onune bak. guzelım yaşını böyle gözyaşı dökerek geçırme. bu acı senın gözunu açacak ve olgunlaştıracak sana ıyı gelecek aslında, zamanla anlayacaksın. uzme tatlı canını, giden kaybedendir, unutma.

Her zaman böyle düsünüyorum:

Beni kaybetmeyi göze alani, ben kazanmak icin ugrasmam Çok üzgünüm çoook

O yüzden ayrildiktan sonra bir sey yapmaya veya intikam almaya gerek yok. Sen simdi yasadigi sehire gidersen sana yazik olur. Degmez ki onun ayagina kadar gitmek...

Şeker ılk Önce kendıne gel bı....
Bak senın yazının Öncesını okumuŞtk ve hepımız olumsuz yorum yaptık ama sen sevdıgın ıÇın gÖremedın bızım gÖrdÜklerımızı..
Artık yenı bı sayfa aÇılıo sana artık hıÇbıŞey yapmana gerek yok bence artık kafada bıtır yol ver...
ÜzÜl agla ama bıtır acın normaldır.....ama ınan zaman herŞeyın ılacı zamana bırak...

küçük çocukta babası kulağını mı çekcek ne dicek oğlum sana bunu yaptı asla affetmem mi dicek... bizim toplumumuzda suçlu hep kız oluyo ne hikmetse oğlanları yapınca bekar genç bla bla bla.... uğraşmaya değmez böyle adama ayağına da git de iyce kaksın bi tarafları..
eğer bi insan bitti diyorsa bunu göze almışsa uğraşmıcaksın kendi ilişkimden bunu öğrendim gidene yol vericeksin ki seni daha fazla yıpratmasın...

Canim,
onun gibi bir insana tenezzül bile etme..
Birak ne hali varsa görsün..
Arama sorma ne anasini ne babasini,gayet umursamaz davran..
Hatta keske sende ona "Asil ben seninle dalga gectim,gönül eglendirdim" diyerek onu bi güzel essek tepmise cevirseydin..
Lütfen zayifligini gösterip onu zevkten dört köse haline cevirme..

Günler gecti ve ben onu unutamiyorum, neye üzüleyim ben onu hala sevdigimemi beni kirdiginami, ama bana ne kadar haksizlik yaptigini düsünsemde onu seviyorum kolay degil bir anda onu bir kenara atmak... :1no2::1no2::1no2:

hımm yasadıkların cok kötu gecmıs olsun tatlım
sımdı bırıncısı adam senı kandırmıs bu cok bellı önce sevıyorum ewlenelım demıs daha sonra sevmıyorum dalga gectım her kandırana kanma demiş.
demek kendısı ya evlı ya da öyle bır şey aılesı bılmıyor
eger senın ıcın bır sakıncası yoksa bunu koz olarak kullanıp babasına dedıgın gıbı anlatabılırsın eşine gıdebılır bu dedıgın kı yuvaları sallansın bıraz kadının haberı olsun en azından aldatıldıgından
adam da temkınlı olsun bır daha yapmasın hem senı üzüyor hem belkı eşini.

sen de bırak onu dusunme artık belkı
demekki o da begendı hoslandı senden sonra ne yapıyorum ben deyıp sılkelendı senı kırıp atsın ki uzulmeden uzaklasasın ıstesı olabılır bu sekılde

ya da karısı onu denetlıyor sandı ve bak ben kanmadım demek ıcın yapmıs olabılır

ama şu kesın kı bırı daha var ve onu bırakman gerekır..

hımm yasadıkların cok kötu gecmıs olsun tatlım
sımdı bırıncısı adam senı kandırmıs bu cok bellı önce sevıyorum ewlenelım demıs daha sonra sevmıyorum dalga gectım her kandırana kanma demiş.
demek kendısı ya evlı ya da öyle bır şey aılesı bılmıyor
eger senın ıcın bır sakıncası yoksa bunu koz olarak kullanıp babasına dedıgın gıbı anlatabılırsın eşine gıdebılır bu dedıgın kı yuvaları sallansın bıraz kadının haberı olsun en azından aldatıldıgından
adam da temkınlı olsun bır daha yapmasın hem senı üzüyor hem belkı eşini.

sen de bırak onu dusunme artık belkı
demekki o da begendı hoslandı senden sonra ne yapıyorum ben deyıp sılkelendı senı kırıp atsın ki uzulmeden uzaklasasın ıstesı olabılır bu sekılde

ya da karısı onu denetlıyor sandı ve bak ben kanmadım demek ıcın yapmıs olabılır

ama şu kesın kı bırı daha var ve onu bırakman gerekır..
bende öyle düsünüyorum babasini arayip ona herseyi anlatmak istiyorum, ailesi bilsin ogullarinin ne mal oldugunu ....

sugarfree canım kıyamam ben sana
ama unutma ki kimse yoğurdum ekşi demez...
sen onu değil babasına, yedi ceddine şikayet etsen, yaptıklarını anlatsan; onlar yine oğullarının tarafını tutacaktır
eminim bunları seni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor
canın yanmış, yanmamış umrunda değil...

değer mi güzelim böyle biri için üzülmene
bak senin kötü olduğunu duyduğu halde aramamış
gördün mü, senden başkası önemli değil senin için
Allah korusun üzüntüden sağlığın bozulsa kim bakar, kim üzülür sana ?

elbette üzüleceksin, üzülme desem ne faydası var...
ama uzun sürmesin matemin olmaz mı kuzum ?

sugarfree canım kıyamam ben sana
ama unutma ki kimse yoğurdum ekşi demez...
sen onu değil babasına, yedi ceddine şikayet etsen, yaptıklarını anlatsan; onlar yine oğullarının tarafını tutacaktır
eminim bunları seni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor
canın yanmış, yanmamış umrunda değil...

değer mi güzelim böyle biri için üzülmene
bak senin kötü olduğunu duyduğu halde aramamış
gördün mü, senden başkası önemli değil senin için
Allah korusun üzüntüden sağlığın bozulsa kim bakar, kim üzülür sana ?

elbette üzüleceksin, üzülme desem ne faydası var...
ama uzun sürmesin matemin olmaz mı kuzum ?

Canim haklisin,babasinin belki hic umrunda olmaz,belki ama ogluna sorar böyle birseyin asli varmi,bu kiz kim falan der belki.ben düsünüyorum,geceler boyu saatlerce konustuk,hep o evlilikten bahsetti,ama insan kendisinden emin degilse neden o zaman evlilik evlilik diye tutturur,kendisine güvenmiyorsa o zaman neden benim icimde evlilik hayalleri uyandirdi,yoksa ben kendim biliyorum yasim daha 19 evlenmek icin hazir degilim,ama bi erkek sana samimi bi sekilde evlenelim derse insan ister istemez kendisini kaptiri veriyor,kapiliyor o hos sözlere :çok üzgünüm:

Anlıyorum bitanem haklısın, ama bu karşındaki kişinin karaktersizliği bence.
Bak henüz yaşın 19, üzülüyorsun belki ama kocaman bir tecrübe edindin :1hug:

Anlıyorum bitanem haklısın, ama bu karşındaki kişinin karaktersizliği bence.
Bak henüz yaşın 19, üzülüyorsun belki ama kocaman bir tecrübe edindin :1hug:

Canim cok sagol,beni gercekten anladigindan eminim cok sagol.Aptallik bende biliyorum arkadaslarim beni hep uyariyordu,Her zaman bana kizim bu adam aylardir seni görmeye gelmiyor nerde bunun sevgisi insan sevdigi kisiyi görmek istemezmi,altinda arabasi var yol 3 saatlik yol.Bana cevap olarak ne diyordu,ben cok rahatima düskünüm öyle uzun yollari cekemem bunaliyorum uzun yollara cikinca,uzun yol dedigide 3 saatlik yol.Iste o an süphelenmeliydim,ama sevgim kör etmis gözlerimi,cok kez benden özür dilemisti,hep bekle gelicem gelicem,ama bidaha bu konuyu acma üstüme gelme diyordu.Arkdaslarim bile bana inanmiyor diyorlarki simdi bi daha gelse senden özür dilese sen yine onu affedersin diyorlar.Bu sefer asla diyorum,kimse inanmiyor,kendi düsün aglamaz.Ama en acisida niye hala onu seviyorum,resimlerine bakiyorum,kiyamiyorum resimlerini bilgisayardan silmeye.Ya bide cok cocukca bi hareket yaptim,allahim aklima gelince :jeyyar: ben onun tipini hic begenmiyordum,benim zevkim degildi yani,ama karakteri etkilemisti beni kisiligi zevk alanlarimiz ayniydi,yani mantik iliskisiydi,cok sevmistim yinede,ona bi mesaj cektim,icim rahatlasin diye,dedimki sen cirkinsin yaslisin göbeklisin bi bo.... benzimiyorsun dedim :kedi: ne yapayim icim biraz rahatlasin istedim...

Back