Simdi sevgilim dedigim kisi,benimle oynamis,duygularimla oynadi.
Benden artik biktigini söyledi,iki gün önce seni seviyorum diyen,evlenme teklifi eden kisi, beni kandirmis,benim duygularimla oynadi.Cok kötüyüm bana geri döndü derken,mahvetti beni.Aci cekiyorum,ne yapayim,aglamaktan heder oldum...
Nasilda inanmistim ona ben,benden özür diledigi zaman cok mutlu olmustum,meger bi oyunmus....
Biz farkli sehirlerde kaliyoruz, bu yüzden cok görüsmüyorduk,aslinda istese arabasina atlayip gelebilir 3 saatlik yol,gelmiyordu...Ben hep gelir bir gün tekrar el ele gezeriz diye ümit ediyordum.
Hep süpheleniyordum zaten....
Onu aradim ve beni aramasini söyledim aramadi üstüne gittim en sonunda aradi, ve dediki ben rahatima düskün bi insanim,benim yasim 27 ama hala annem hazirliyor kahvaltimi yemegimi annem getiriyor önüme,alismisim ben bu yasam tarzina,aile babasi olamam,kendim ayri bi eve cikamam,bu yük benim icin cok agir bir yük.Evlenmek istiyordum seninle hala sana duygular besliyorum ama simdi anladim kolay bir is degilmis ben bunu yapamam,keyfimi bozamiyorum sana cok ümit verdim,bi daha kimseye ümit vermeyecegim,is ciddiye binince anladim ben o isleri yapacak insan degilim dedi.Dediki sen en basta cok sessiz cok saf bir kizdin,sonra asilestin diklenmeye basladin üstüme cok geldin dedi,hep gel hep gel dedin.Bende ona dedimki tekmeyi basiyorsun yani bana dedim,oda demezmi yok ben sana tekmeyi basmiyorum,sana ne zaman gelecegimi söyleyemem belirli bi tarih yok aklima ne zaman eserse gelirim,sen benden fazla umutlanma,ben bidaha hic bi kiza ümit vermicem dedi rahat birak beni dedi,sonrada babasi gelmis sözde telefonla konusurken,bana demezmi babam geli kapatmaliyim bende hayir dedim hesap vereceksin dedim yüzüme kapatti,bir insan bu kadarmi korkak olur ya bide 27 yasinda hey allahim.Korkuyor babasi evden cikartacak herseyini elinden alacak diye,kendi ayaklari üstünde duramiyor.
Onu aradim mesajlar cektim neden bunlari yaptigini,ben sana güvenmistim dedim.Bana mesaj cekti ve dediki sen bana neden güvendin,belki ben evliyim yada nisanliyim belki sana söyledigim sözleri günde 1000 kiza söylüyorum dedi, nasil güvendin bana dedi, bunlar aklinda bulunsun kulaginada küpe olsun dedi, bu mesaj okur okumaz yas akti gözlerimden,nefes alamadim...Ona dedimki ben zaten sana güvenmiyordum,sen bana su sözleri demistin dedim ona: ama kimseye güvenmezsen hayatina kimse girmezki,illaki birine güvenmelisin dedin bana,bende sana güvendim dedim hatamiydi.
Günler gecti ve ben onu unutamiyorum, neye üzüleyim ben onu hala sevdigimemi beni kirdiginami, ama bana ne kadar haksizlik yaptigini düsünsemde onu seviyorum kolay degil bir anda onu bir kenara atmak...Ben daha 19 yasindayim cok zor.Erkekler farkli düsünür,anlamaz kadinlarin duygularindan,ben böyle üzülürken oda acaba bazen beni aklina getiriyormudur kiza haksizlik ettim diyormudur.
Aptallik bende biliyorum arkadaslarim beni hep uyariyordu,Her zaman bana kizim bu adam aylardir seni görmeye gelmiyor nerde bunun sevgisi insan sevdigi kisiyi görmek istemezmi,altinda arabasi var yol 3 saatlik yol.Bana cevap olarak ne diyordu,ben cok rahatima düskünüm öyle uzun yollari cekemem bunaliyorum uzun yollara cikinca,uzun yol dedigide 3 saatlik yol.Iste o an süphelenmeliydim,ama sevgim kör etmis gözlerimi,cok kez benden özür dilemisti,hep bekle gelicem gelicem,ama bidaha bu konuyu acma üstüme gelme diyordu.Arkdaslarim bile bana inanmiyor diyorlarki simdi bi daha gelse senden özür dilese sen yine onu affedersin diyorlar.Bu sefer asla diyorum,kimse inanmiyor,kendi düsün aglamaz.Ama en acisida niye hala onu seviyorum,resimlerine bakiyorum,kiyamiyorum resimlerini bilgisayardan silmeye.Ya bide cok cocukca bi hareket yaptim,allahim aklima gelince :jeyyar: ben onun tipini hic begenmiyordum,benim zevkim degildi yani,ama karakteri etkilemisti beni o zaman cok iyi biri saniyordum onu kisiligi zevk alanlarimiz ayniydi,yani mantik iliskisiydi,cok sevmistim yinede,ona bi mesaj cektim,icim rahatlasin diye,dedimki sen cirkinsin yaslisin göbeklisin bi bo.... benzimiyorsun dedim :dilcikar::kedi: ne yapayim icim biraz rahatlasin istedim...
ya kizlar bide söyle bi durum oldu ben günlerdir icime kapandim,gezmek istemiyorum arkadaslarimi yanimda istemiyorum ,bu durum cok koydu bana,benim bi arkadas da kendi kafasina göre gitmis adama mesaj yazmis kiz kötü durmu iyi degil onu bi ara durumunu sor kendisine gelsin demis,allahim tam rezil oldum,adam yinede aramadi zaten aramasinida istemem ama yinede arasaydi biraz vicdan varmis derdim adamda,arkadas dediki ona mesaj cektim bana geri yazar diye düsündüm dedi yazmamis onada,dahada fena oldum ben ya.
Bana mesaj yazmis sonra beyefendi,demiski siz kim oluyorsunuz da beni polisle tehdit ediyorsunuz arkadasin bana agir küfürler ediyor dedi,bundan sonra sen beni unut hic sansin yok bende,arkadasini üzerime salan biriyle isim olmaz dedi
Meger arkadas kiza birsey olursa polise gideriz demis,küfür saymis...Ya niye benim hayatimi hep baskalari yönlendiriyor,adam bana inanmiyor sen yaptirdin diyor :1shok:
Son düzenleyen: Moderatör: