çıldıracağım en sonunda ..Allah'ım yardım et..

ben çok net tepkimi belli ediyorum artık o an ters cevap veriyorum adım cadı gelin bu yüzden .biz çok ağır şeyler yaşadık eşimin ailesiyle yeni yeni düzeliyor aramız bu konular açıldı şimdi yine kötü olacak .çocuğumuzu korumak düşünmek suç bunlara göre .ne işin var senin çocuğun pipisiyle ben böyle değişik bir sevme şekli görmedim yemin ederim.

Eşinin ailesine giderken asma kilit tak oğlunun donuna

Gidip eşimin ailesine sarilasim geldi

Pipi nasil sundurulecekmis ya.. tovbeee ..henuz anne karninda olan bir bebegin pipisine takmis durumdular.. Allah akil fikir versin bu tip insanlara.. anormal bir durum cidden.. tek dusundukleri pipi galiba.. cinsi sapiklarmi ne !!!

Çocuğu sakin bu sapiklarla yalnız bırakmayın çok rahatsız oldum. Benim aklıma bile gelmedi oğlumun pipisini sündürmek. Onu bile ilk defa duydum. Kurcalatmayin Bebeğinizin orasını burasını.

Aklima gecen aylar gundemde olan, arabayla yanasip bayanlara " su sokagi biliyomsunuz" ayagiyla cinsel organini gosteren adam geldi.
Bu tur adamlar tamda boyle yetistirme tarzindan geliyor.
Cok eskiden 10 sene once benim kucuk kardesimede derlerdi " gel oglum goster pipini" diye. O zamandan bu zamana oyle densiz seyler yasanmadi artik akrabalarimda etrafimda. Sukurki cag atlamisiz habersiz.
Sakin izin vermeyin.
"Herkes pipime hasta" dusuncesi olusmamali cocuklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…