çıldıracağım en sonunda ..Allah'ım yardım et..

Ay benim oglumda babamın ilk torunu bide doguluz(guya dogulularda erkek bebek agir basarmis ya sacmalik bize gore) ben böyle bayalık igrenclik görmedim.herhalde görgü meselesi:/

Bende boyle seyleri arastiran okuyan biriyim yeri gelincede kvgille paylasan biriyim bu yönümu cok net bildikleri ici. Ve kendimden emin oldugum icjn tavrimin ne oldugunu biliyorlar ve karismiyorlar karisirtmiyorum sizde karistirtmayin ayip bari erkekler sizin yaninizda konusmasin yani.üfff de ic cek kalk yanlarindan sonra kv sana özelden sorarsa sende anlatırsin kibarca zaten o gider kpgilede söyler insan olan devam ettirmez
ben çok net tepkimi belli ediyorum artık o an ters cevap veriyorum adım cadı gelin bu yüzden .biz çok ağır şeyler yaşadık eşimin ailesiyle yeni yeni düzeliyor aramız bu konular açıldı şimdi yine kötü olacak .çocuğumuzu korumak düşünmek suç bunlara göre .ne işin var senin çocuğun pipisiyle ben böyle değişik bir sevme şekli görmedim yemin ederim.

merhaba arkadaşlar .20 haftalık hamileyim ve Rabbim izin verirse oğlum olacak benim ailemin 2.torunu eşimin ailesinin ilk ve erkek torunu .sanki kız olunca evlat değil gibi ne insanlar var ..kayınpederimin ,kayınbiraderimin şimdiden en büyük derdi af buyrun oğlumun pipisi .sündüreceklermiş,öpecek,sevecek,yiyeceklermiş .yalnız gerçekten pipi sevme sergileme olayında ciddiler .eşime buna izin vermem bebekte olsa çok çirkin bişey bu diyorum ki yanağını sev,saçını sev,yüzünü sev ya senin ne işin var oğlumun pipisiyle .bir pedagogun yazısısında cinsel organın sevilerek bebeğin sevilmesinin çok yanlış olduğunu okumuştum.ve bu yazıya denk geldim az evvel ;
Tensel temas yolu ile sevme biçiminde çocukların popolarını sıkarak sevme, çocuğu aşırı öpme, çocuğu dudağından öpme vb. davranışlar yansıtılmaktadır. Bu durumda ebeveynler olarak çocuklara sevgiyi yansıtırken öte yandan çocuğun bir yetişkin tarafından dudağından öpülebileceği, poposunun ya da cinsel organının okşanarak sıkılarak sevilebileceği çocuk tarafından normal olarak algılanmaktadır. Ebeveyn olarak çocuğun yanında soyunmak, çocuğun yanında çıplak dolaşmak yine çocuğun gözünde yetişkin bir bireyin yanında soyunmasını normalleştirmiş olmaktadır. Bunun yanı sıra toplum arasından en sık görülen çocuğa yaklaşım biçimlerinden bir diğeri de çocukların cinsel organlarına kulağa hoş gelen cici isimler takmaktır. Örneğin “Kızımın ipeği var ya da oğlumun mikisi var.” gibi cinsel organlara isim takmak çocukların bu konuda sempati geliştirmelerine neden olmaktadır. Özellikle erkek çocuklarına ebeveynler tarafından övünç kaynağı olarak söylenen “Göster oğlum pipini ağabeylere” vb. cümleler çocuklara cinsel organlarını yetişkinlere göstermenin doğru hatta övünç kaynağı olduğu mesajını vermektedir. Bu durumda çocuklar ebeveynlerinin kendilerine yaptıkları sevgi içerikli bu tür davranışları benimseyerek aynı davranışlar taciz amaçlı bir başkası tarafından kendisine yapıldığında bu tür davranışları kötü davranışlar olarak ayırt edemeyebilmektedirler.
özür dilerim uzun oldu biraz ama ben oğlum anıldığında bu şekilde seveceklerini belirtmelerinden çok rahatsızım eşimse senede bir kere görecekler bırak istedikleri gibi sevsinler diyor .bende çok sert tepki vereceğimi söyledim ki daha önce yaptıkları hatalar karşısında verdiğim tepkilerden dolayı çekiniyorlar biraz benden .bunlar beni delirtecek en sonunda çocuğumuzu koruma,yetiştirme de anlayış ve saygı bekliyoruz o bile suç olacaktır .kesin cadı gelin ilan edileceğim yine .

Eşinin ailesine giderken asma kilit tak oğlunun donuna :KK17:

Gidip eşimin ailesine sarilasim geldi

Pipi nasil sundurulecekmis ya.. tovbeee ..henuz anne karninda olan bir bebegin pipisine takmis durumdular.. Allah akil fikir versin bu tip insanlara.. anormal bir durum cidden.. tek dusundukleri pipi galiba.. cinsi sapiklarmi ne !!!

Çocuğu sakin bu sapiklarla yalnız bırakmayın çok rahatsız oldum. Benim aklıma bile gelmedi oğlumun pipisini sündürmek. Onu bile ilk defa duydum. Kurcalatmayin Bebeğinizin orasını burasını.

Aklima gecen aylar gundemde olan, arabayla yanasip bayanlara " su sokagi biliyomsunuz" ayagiyla cinsel organini gosteren adam geldi.
Bu tur adamlar tamda boyle yetistirme tarzindan geliyor.
Cok eskiden 10 sene once benim kucuk kardesimede derlerdi " gel oglum goster pipini" diye. O zamandan bu zamana oyle densiz seyler yasanmadi artik akrabalarimda etrafimda. Sukurki cag atlamisiz habersiz.
Sakin izin vermeyin.
"Herkes pipime hasta" dusuncesi olusmamali cocuklarda.

X