çıldıracağım en sonunda ..Allah'ım yardım et..

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.140
merhaba arkadaşlar .20 haftalık hamileyim ve Rabbim izin verirse oğlum olacak benim ailemin 2.torunu eşimin ailesinin ilk ve erkek torunu .sanki kız olunca evlat değil gibi ne insanlar var ..kayınpederimin ,kayınbiraderimin şimdiden en büyük derdi af buyrun oğlumun pipisi .sündüreceklermiş,öpecek,sevecek,yiyeceklermiş .yalnız gerçekten pipi sevme sergileme olayında ciddiler .eşime buna izin vermem bebekte olsa çok çirkin bişey bu diyorum ki yanağını sev,saçını sev,yüzünü sev ya senin ne işin var oğlumun pipisiyle .bir pedagogun yazısısında cinsel organın sevilerek bebeğin sevilmesinin çok yanlış olduğunu okumuştum.ve bu yazıya denk geldim az evvel ;
Tensel temas yolu ile sevme biçiminde çocukların popolarını sıkarak sevme, çocuğu aşırı öpme, çocuğu dudağından öpme vb. davranışlar yansıtılmaktadır. Bu durumda ebeveynler olarak çocuklara sevgiyi yansıtırken öte yandan çocuğun bir yetişkin tarafından dudağından öpülebileceği, poposunun ya da cinsel organının okşanarak sıkılarak sevilebileceği çocuk tarafından normal olarak algılanmaktadır. Ebeveyn olarak çocuğun yanında soyunmak, çocuğun yanında çıplak dolaşmak yine çocuğun gözünde yetişkin bir bireyin yanında soyunmasını normalleştirmiş olmaktadır. Bunun yanı sıra toplum arasından en sık görülen çocuğa yaklaşım biçimlerinden bir diğeri de çocukların cinsel organlarına kulağa hoş gelen cici isimler takmaktır. Örneğin “Kızımın ipeği var ya da oğlumun mikisi var.” gibi cinsel organlara isim takmak çocukların bu konuda sempati geliştirmelerine neden olmaktadır. Özellikle erkek çocuklarına ebeveynler tarafından övünç kaynağı olarak söylenen “Göster oğlum pipini ağabeylere” vb. cümleler çocuklara cinsel organlarını yetişkinlere göstermenin doğru hatta övünç kaynağı olduğu mesajını vermektedir. Bu durumda çocuklar ebeveynlerinin kendilerine yaptıkları sevgi içerikli bu tür davranışları benimseyerek aynı davranışlar taciz amaçlı bir başkası tarafından kendisine yapıldığında bu tür davranışları kötü davranışlar olarak ayırt edemeyebilmektedirler.
özür dilerim uzun oldu biraz ama ben oğlum anıldığında bu şekilde seveceklerini belirtmelerinden çok rahatsızım eşimse senede bir kere görecekler bırak istedikleri gibi sevsinler diyor .bende çok sert tepki vereceğimi söyledim ki daha önce yaptıkları hatalar karşısında verdiğim tepkilerden dolayı çekiniyorlar biraz benden .bunlar beni delirtecek en sonunda çocuğumuzu koruma,yetiştirme de anlayış ve saygı bekliyoruz o bile suç olacaktır .kesin cadı gelin ilan edileceğim yine .

Ne pipymis arkadas...Bende kizima hamileyken kiz oldugunu soyledigimde olsun olsun diyorlardi hep teselli eder gibi.rabbime cok sukur iyi ki var yavrum. Kesinlikle taviz vermeyin yavrunuzdan daha onemli degil insanlarin sevmesi kim olursa olsun. Ben herkesi uyariyorum sevdirmiyor cocugu diye laf ediyolar ama umrumda degil...

adam diyor ki bebe doğsun pipisini sündürecem uzatacam kendi oğluna yap olunca diyorum sizin bebeye yapcam diyor baldızının torunu öyle uyutmuş bi kere bebekken kayınpeder anlatıp gülüyorlar .ben böyle bişey ne gördüm ne duydum 30 yaşına merdiven dayadım böyle kafalar görmedim .bende eşime kim olursa bunu yapan taciz davası açarım tüm ailelere ibret olur dedim adamlara normal gelen sevimli gelen şeylere bakın..

Ne kadar aptalca, ne kadar iğrenç bir şey ya. Görmediğin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış lafını bunlar için söylemişler resmen (sözüm meclisten dışarı, o pipi hastaları için diyorum)
Aman izin falan vermeyin böyle bir şeye sakın, ne derlerse desinler. Böylelerinin elinde yetişen çocuklar ilerde her türlü cinsel suçu kendilerinde hak olarak görüyorlar çünki onlar için cinsel organlarının rahatı çok önemli. Kadınlar tahrik ederse biz de yaparız kafasında erkekler hep böyle ailelerden çıkmıyor mu?

adam diyor ki bebe doğsun pipisini sündürecem uzatacam kendi oğluna yap olunca diyorum sizin bebeye yapcam diyor baldızının torunu öyle uyutmuş bi kere bebekken kayınpeder anlatıp gülüyorlar .ben böyle bişey ne gördüm ne duydum 30 yaşına merdiven dayadım böyle kafalar görmedim .bende eşime kim olursa bunu yapan taciz davası açarım tüm ailelere ibret olur dedim adamlara normal gelen sevimli gelen şeylere bakın..

Sen kendi pipini uzat deseydin tövbe tövbe ne manyaklar var

Bu iğrenç muhabbeti senin yanında mı etti?
O değil de hep böyle rahat mıdır sana karsı anlamadım. İnsan nasıl böyle rahat konuşur gelinin yanında.
Iyy midem bulandı.

Ay benim oglumda babamın ilk torunu bide doguluz(guya dogulularda erkek bebek agir basarmis ya sacmalik bize gore) ben böyle bayalık igrenclik görmedim.herhalde görgü meselesi:/

Bende boyle seyleri arastiran okuyan biriyim yeri gelincede kvgille paylasan biriyim bu yönümu cok net bildikleri ici. Ve kendimden emin oldugum icjn tavrimin ne oldugunu biliyorlar ve karismiyorlar karisirtmiyorum sizde karistirtmayin ayip bari erkekler sizin yaninizda konusmasin yani.üfff de ic cek kalk yanlarindan sonra kv sana özelden sorarsa sende anlatırsin kibarca zaten o gider kpgilede söyler insan olan devam ettirmez

Inanamıyorum ne kafalar var yaa.. şoktayım.. allahtan bilincli bir kadinsiniz..

Bu iğrenç muhabbeti senin yanında mı etti?
O değil de hep böyle rahat mıdır sana karsı anlamadım. İnsan nasıl böyle rahat konuşur gelinin yanında.
Iyy midem bulandı.
bunu eşim anlattı aiesinin yanında o zaman bebeğimin cinsiyeti belli değildi izne gitmiştik bizim bebe erkek olursa babam ona da yapar diye günahına girmeyeyim kp anlatmadı da bu tarz konular onlar için normal çocuğu o şekilde sevmekte onlar için normal ..

X