Maske Tarifleri cildine bal süren var mı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
yüzüne sadece bal süren var mı? tariflerde balın yanında yumurta kaymak filan yazıyor hep.ben de bunları sürmek istemiyorum.özellikle yumurtayı.

sürmedim,ama bal cildi çok iyi beslediği ve nemlendirdiği söyleniyor..

20 günde bir sürülebilir çok abartmadan..

balı ben kullanıyorum. çokta memnunum. 10-15 günde bir yapıyorum. . cildimi parlatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Benim cildim yağlı ama onuda belirtmek istiyorum.

Bal cildi yeniliyor evet ama şekerli olduğu için kıl köklerinide besler o yüzden 15-20 gün arayla yapılması daha iyi olur.Cildimizi güzelleştirelim derken sakallarımız çıkmasın:90:

ben bi sitede elma ile bal maskesi gördüm. hergün yapabilirsiniz diyo. dediğiniz doğru.şekerli olduğu için başka etkileri olablir.iyi ki buraya yazıp fikir almışım yoksa hergün yapacaktım.

mayanın içerisine bal katıp yüzüme sürüyorum. Pürüzsüz ve yumuşacık bir cilt elde edersiniz arkadaşlar tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…