• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildimdeki kaşıntı

sognatore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
602
793
53
Merhaba hanımlar.
Yaz geldi dolayısıyla piknik, acik havada gezinti dönemindeyiz. Benim bir kac yıldır ormanlik alanlara girdigimde cildim de kaşıntı ve kızarikliklar oluşuyo. Her zaman geçiştirdim bir hafta sonra gecer diye diye.
Ama suan cildim kasinmaktan kipkirmizi oldu. Yuzum kıpkırmızı ve yanıyor sanki. Alerji testi yaptiracagim ama sanirim belirli hastanelerde yapılıyor. En kisa zamanda dr a gideceğim ama sizin de bir tavsiyeniz var mi? Özellikle yüzüm icin çünkü dışarı çıkamıyorum artik daha fazla sicak ortama girmemek için. Kasintilar da gece uyutmuyor malesef... :-(

günes alerjisine benziyo sanki. yazin basinda bendede oluyo sürekli sonra kendiliginden geciyor. doktor cok kötü oldugu zaman kortison vermisti sadece :(

günes alerjisine benziyo sanki. yazin basinda bendede oluyo sürekli sonra kendiliginden geciyor. doktor cok kötü oldugu zaman kortison vermisti sadece :KK43:
Ben her yesil alana girdigim de böyleyim . Yazin memlekete gittiğim de surekli kaşıntı ve kızarıklık.

Back