Sivilceli Ciltler Cildimde sivilce ve aknelerden sonra çukurcuklar oluşmuş, çare arıyorum..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Shehrabanu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
19
0
Önceden derdim sivilce ve aknelerdi. Ama aşimdi cildimde kuçurcuklar oluşmaya başlamış ve gitdikcede yaygınlaşıyo. Cildiye doktoruna gittim bir işe yaramadı. Bir çaresini bilen varmı bunun acaba?

bu dert bende de var ben doktorada gitmedim.acayip iğrenç görünmüyor ama ben rahatsız oluyorum dediğin gibi çukurluklar var bende de .sivilcelerden kalma izler mi onlar ergenlikte de cok fena sivilcelerim vardı yüzümde nefret ederdim.sivilceler bitti ama izleri hala gitmedi :KK43::KK43:

bu dert bende de var ben doktorada gitmedim.acayip iğrenç görünmüyor ama ben rahatsız oluyorum dediğin gibi çukurluklar var bende de .sivilcelerden kalma izler mi onlar ergenlikte de cok fena sivilcelerim vardı yüzümde nefret ederdim.sivilceler bitti ama izleri hala gitmedi :KK43::KK43:

Benim korkum ileride yüzümün tamamen delik deşik olcağından. İlk zamanlar 3 çukur fark etmiştim, şimdi baya bir artış var.

Bende de var 3 gündür çok gözüme takıldı , sıkışlatırcı tonik filan kullanmaya başladım ama ne kadar işe yarar hiiiç bilmiyorum.Var mı güzel çözüm önerisi olan???

X