Lekeler, Çiller cildimde açık renk lekeler varr,yardımm edinn..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gozzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
4
0
arkadaşlar alnımda açık renk güneşten olduğunu düşündüğüm lekeler var.bronz teni çok seviyorum ve yazın alnımda sivilceler varken aşırı bronzlaştım.sivilceler geçtiğinde beyaz lekeler kaldı,gülsuyu iyi geliyo diye duydum ama ne yapçağımı bilmiyorum..yardım ederseniz sevinirimm..eyvahedigeldismile

cnm acık renk benım sırtmda boynumda cok cıkardı beyaz beyaz lekedir hep.cok sinir olurdum ama yazın bronzlaşınca kaybolurdu sonra yıne başlardı.cildiyeye gittim bi nevi mantar türü bişey oldugunu söyledıler sahildeki kumdan yada sıkıntıdan cıkarmış.krem ve sprey verdiler kullandıktan sonrada hepsi geçti .bi cildiyeye görün derim ...

cnm acık renk benım sırtmda boynumda cok cıkardı beyaz beyaz lekedir hep.cok sinir olurdum ama yazın bronzlaşınca kaybolurdu sonra yıne başlardı.cildiyeye gittim bi nevi mantar türü bişey oldugunu söyledıler sahildeki kumdan yada sıkıntıdan cıkarmış.krem ve sprey verdiler kullandıktan sonrada hepsi geçti .bi cildiyeye görün derim ...

meraba gülşah, aynı sorun bende de var..yazın güneşten ve solaryumdan olmuştu benmkiside...ama bir türlü geçmedi..cildiyecide krem werdi ama kremi kullandıktan sonra güneş görmesi gerek dedi..sen o ilaçları kullanınca güneşlendikten sonra mı geçti?kendiliğinden mi geçti?nasıl kurtulcam bilmiorum bendee :KK43:

X