canım, her bitkisel şeyi denedim demişsin ama ben gene de tavsiye vereyim.
doktora git tabi ama ilaçlar da ne kadar çözüm olur bilmiyorum, bu cilt işi karaciğer yorgunluğundan kaynaklanıyo ama kullanacağın ilaçlar da karaciğere yüklenecek, durum daha da kötüleşecek. doktora gittiğinde eğer yüksek kolesterol, gebelik riski vs. gibi engellerin yoksa doktor kesinlikle roaccutane ya da muadili bi ilaç verecek, o muhtemelen işine çok yarayacak, en geç 6 ay içinde sivilcen kalmayacak, izlerin düzelecek. AMA!!! net söylüyorum kesin çözüm değil, toplam 10 ay kullandım, kullanırken ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah, o kadar sıkıntı veriyo ki, bitmeyen bi adet sıkıntısı düşün. saçları kurutuyo, ağız burun çatır çatır kuruyo, psikoloji asıl o zaman bozuluyo. peki ne kadar değiyo bunca sıkıntıya, kısa bi süre. benim 2 sene içinde geri döndü sivilcelerim, şuan gene alternatif tıbba döndüm.
şimdi başta bahsettiğim şeye dönücem, her şeyi denedim demişsin, ama dıştan kullandıysan sadece geçici çözüm olur, hatta o bile olmayabilir. şimdi sana ısrarla söylüyorum, çünkü derdinden anlıyorum, ben de yaşadım, hatta hala yaşıyorum, LÜTFEN ENGıNAR KABUĞUNU DENE!!! bu enginar kabuğu pazarda pazarcıların enginarı ayıklarken attığı kabuklar. git pazara, enginar tezgahının arkasına tepeleme yığıyolar, üstlerden topla 1 poşet, güzelce yıka, sonra ser temiz bi yere, kurut. kuruyunca poşete koy, rutubetsiz bi yerde sakla. her gün 7-8 adet yaprağı 3 bardak kaynar suda demle çay demler gibi,ılık iç, pazarda bulamadın mı, emin değilim şuan mevsimi olmayabilir ama baharda çıkıyo diye biliyorum, aktarlara sor. olmadı aksu vital, şifa home, sepe natural gibi markaların kapsül şeklinde bitki tozları var, muhtemelen bulursun aktarda, günde 3 er tablet iç. bu karaciğerin derdine enginardan başka çare yok.
annanemde karaciğer büyümesi var, senelerdir pazardan enginar kabuğu toplar, dediğim gibi kullanır, enginarla yaşıyor resmen. emin ol hiç pişman olmicaksın, karaciğerini temizlicek, inşallah yüzün de düzelcek psikolojin de, MUTLAKA DENE, MUTLAKA!!!
not: madem aynı sorunu yaşıyosun kendin niye kullanmıyosun dersen; şuan bulmama imkan yok, ama 1 ay sonra döncem Türkiyeye, işte o zaman kökünü kurutcam enginarın:teytey: