Sivilceli Ciltler cildim yüzünden psikoljim bozuldu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

CiciliBicili

kalbim 'ege' de kaldı:))
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
640
9
slm arklar ben kendimi bildim bileli cildimle sorunlarim var cildimde ne ararsaniz var akne sivilce leke çil gözenek tüm bitkisel seyleri denedim kozmetiklerde dahil ama hiçbir faydasi olmadi neolur bana bi fikir verin kesin çözüm için ne yapmaliyim kimysal peelihg düsündüm ama pek olumlu seyler duymadim vazgectim artik hepsinden kesin bisekilde kurtulmak istiyorum paradanda gectim art1k psikolojim bozuldu kendime olan güvenim tamamen gitti markete giderken bile fondoten kullaniyorum neolur bi fikir verin lütfennn:1no2:senağlamasenağlama

canım herşeyi denedim demişsin ama dr.a gittinmi merak ettim :uhm: kozmetikler bitkisel şeyler genelde pek fayda etmio en güzel yolu dr. a gitmen bence aşamalı olarak önce sivilcelerden sonra lekelerden kurtulabilirsin sen tedavi yolunu bir dene modern tıbbın sınırlarını zorla cildiyeciler geçiremiyosa tahlil ve test yaptır içerden kaynaklı birşey varmı diye hormonal bozukluk yada karaciger yağlanması gibi tüm bunlardan sonra hala bir çözüme ulaşamıyorsan hayıflanırsın en kısa zamanda cildin saglıgına kavuşur inş geçmiş olsun a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok gecmiş olsun canım punk_chick arkadasıma katılıyorum doktora bi görün istersen..
kendini bu kadar yıpratma sonucta senin gibi bircok insan var bendede sivilce ve izleri var ..
birgün gecer inşallah zamanla hersey düzelir...

Meraba cicilibicili bence de önce doktora görünmelisin. Ama ben de güzellik merkezinde şöyle birşey duymuştum, lazerle sivilceleri yok ediyorlarmış ve bir daha çıkmıyormuş, öncelikle onları yok etmelisin ki lekeleri çilleri sonra halledersin.

canım, her bitkisel şeyi denedim demişsin ama ben gene de tavsiye vereyim.

doktora git tabi ama ilaçlar da ne kadar çözüm olur bilmiyorum, bu cilt işi karaciğer yorgunluğundan kaynaklanıyo ama kullanacağın ilaçlar da karaciğere yüklenecek, durum daha da kötüleşecek. doktora gittiğinde eğer yüksek kolesterol, gebelik riski vs. gibi engellerin yoksa doktor kesinlikle roaccutane ya da muadili bi ilaç verecek, o muhtemelen işine çok yarayacak, en geç 6 ay içinde sivilcen kalmayacak, izlerin düzelecek. AMA!!! net söylüyorum kesin çözüm değil, toplam 10 ay kullandım, kullanırken ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah, o kadar sıkıntı veriyo ki, bitmeyen bi adet sıkıntısı düşün. saçları kurutuyo, ağız burun çatır çatır kuruyo, psikoloji asıl o zaman bozuluyo. peki ne kadar değiyo bunca sıkıntıya, kısa bi süre. benim 2 sene içinde geri döndü sivilcelerim, şuan gene alternatif tıbba döndüm.

şimdi başta bahsettiğim şeye dönücem, her şeyi denedim demişsin, ama dıştan kullandıysan sadece geçici çözüm olur, hatta o bile olmayabilir. şimdi sana ısrarla söylüyorum, çünkü derdinden anlıyorum, ben de yaşadım, hatta hala yaşıyorum, LÜTFEN ENGıNAR KABUĞUNU DENE!!! bu enginar kabuğu pazarda pazarcıların enginarı ayıklarken attığı kabuklar. git pazara, enginar tezgahının arkasına tepeleme yığıyolar, üstlerden topla 1 poşet, güzelce yıka, sonra ser temiz bi yere, kurut. kuruyunca poşete koy, rutubetsiz bi yerde sakla. her gün 7-8 adet yaprağı 3 bardak kaynar suda demle çay demler gibi,ılık iç, pazarda bulamadın mı, emin değilim şuan mevsimi olmayabilir ama baharda çıkıyo diye biliyorum, aktarlara sor. olmadı aksu vital, şifa home, sepe natural gibi markaların kapsül şeklinde bitki tozları var, muhtemelen bulursun aktarda, günde 3 er tablet iç. bu karaciğerin derdine enginardan başka çare yok.
annanemde karaciğer büyümesi var, senelerdir pazardan enginar kabuğu toplar, dediğim gibi kullanır, enginarla yaşıyor resmen. emin ol hiç pişman olmicaksın, karaciğerini temizlicek, inşallah yüzün de düzelcek psikolojin de, MUTLAKA DENE, MUTLAKA!!!

not: madem aynı sorunu yaşıyosun kendin niye kullanmıyosun dersen; şuan bulmama imkan yok, ama 1 ay sonra döncem Türkiyeye, işte o zaman kökünü kurutcam enginarın:teytey:

slm arklar ben kendimi bildim bileli cildimle sorunlarim var cildimde ne ararsaniz var akne sivilce leke çil gözenek tüm bitkisel seyleri denedim kozmetiklerde dahil ama hiçbir faydasi olmadi neolur bana bi fikir verin kesin çözüm için ne yapmaliyim kimysal peelihg düsündüm ama pek olumlu seyler duymadim vazgectim artik hepsinden kesin bisekilde kurtulmak istiyorum paradanda gectim art1k psikolojim bozuldu kendime olan güvenim tamamen gitti markete giderken bile fondoten kullaniyorum neolur bi fikir verin lütfennn:1no2:senağlamasenağlama

slm bu saydıkların tüm cilt problemlerini yok eden bir yöntem var.Kriyoterapi yöntemi biraz maddiyati yüksep olup bunu sadece istanbulda bir yer yapmaktadır kesin sonuç .....

ama lazer işe yarasa izel yaptırrdı:KK43: çatlak gibi çresi yok snırım dermabrasyon diolar ama oda kesin değilmiş

izel yaptırmış en son gazetede okumuştum cildim taş gibi oldu demişti artık sokaga makyajsız cıkabiliyorum demişti....
ikbal gürpınarın programındada güzellik uzmanı söylemişti çukurlar lazer yönteminden başka gitmez diye ....:uhm:

bende oğul otu suyu ve çilsil diye bi ürünle 1 haftada gözle görülür bir düzelme yaşadım
ki ben 2,5 ay evden adımımı atmamıştım dışarıya pisikolojim alt üst olmuştu

oğul otu ve karabaş otu çayı anti-stres çayı diye geçer, ama dikkat bunların söktürücü özelliği vardır, hamilelerde kullanımı sakıncalıdır. risk altında olmayanlar için söliim, zehir gibi acı ama neler yapmadık ki kurtulmak için, geçirecekse değer.

oğul otu ve karabaş otu çayı anti-stres çayı diye geçer, ama dikkat bunların söktürücü özelliği vardır, hamilelerde kullanımı sakıncalıdır. risk altında olmayanlar için söliim, zehir gibi acı ama neler yapmadık ki kurtulmak için, geçirecekse değer.

yok canım ne acısı nane gibi mentollü gibi bi tadı var ben günde 3 defa aç karnına 1 fincan içiyordum tek seferde çok fazla rahatsız olmadım satan aktarcı her derde şifa dedi açıkçası bende alırken adam malını övüyor diye düşünmüştüm ama şuan cildim Rabbime şükerler olsun bir nebze düzeldi
herkese acil şifalar diliyorum

ben karabaşotuyla karıştırıp demliodum, ama tadı yüzünden devam edemedim. demek ki acı yapan karabaşotu imiş...

arklar konuyu bulamadigim icin yazamadim cogu ark doktor demis ama ben cocuk düsündügüm icin antibiyotik tedavisi filan göremiyorum ayni sekilde lazerede basliyamiyorum heran olabilir diye bi umut:KK43:( doktorlar sadece cok hafif kremler veriyorlar onlarda pek etkili olmuyor limondan bala benzaminden acnelleyse kreme tca losyona kadar neler kullandim ama yok ark rocuate dogrumu yazdim bilmiyorum ama kullandi cildi cok kötüydü simdi 1 tek sivilce kalmadi onu kullanmak istiyorum ama onuda kulanamiyorum cocuk olayi hep engel oluyo bende sadece bitkisel seylere yöneliyorujm ama onlarda pek fayda saglamiyor :KK43::-)delphin:

X