Cildim sabah farklı,akşam farklı napıcam ben :((

grace16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
325
24
Merhaba herkese sitede yeniyim.Yardımcı olabilecek varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.Sorunum şu:Ben beyaz tenliyim ve yanaklarımda fazla olmasa da sivilceden kalan kırmızı lekeler var. Ve işin garibi de sabah kalkınca yüzüm beyaz lekesiz gibi duruyor ama akşama hatta geceye doğru bütün kırmızı lekelerim ortaya çıkıyor.Niye böyle oluyor anlamıyorum.:KK50: Napıcam ben fikri olan varsa söylesin lütfeenn :KK43:

canım benim de cildim sabahları daha güzel pürüzsüz olur ama dediğin gibi saatler geçtikçe belirginleşir hep bunun nedenini ben de hep merak etmişimdir ama gözeneklerin genişlemesiyle kan dolaşımının hızlanmasıyla falan ilgisi olabilir belki:44:

yepp aynı sorun bende de var. özellikle yanaklarımın iç kısımlarında oynadığım sonra lekesi kalan 2-3 iz var. sanırım gün içinde dışarıdaki hava kirliliği falan cildi etkiliyor. cilt yağlanıyor sonra gözenekler belirginleşiyor. öyle olunca lekeler ben burdayım diyor. bir de fondöten kullanımın yoğunsa gözeneklerin hava alamadığı için daha da büyüyor kızarıyor. yüzünü temiz tut derim ben. gün içinde sadece suyla bile olsa yıka temizle. faydası oluyor:KK34:

Yalnız değilim bu konuda demekki :) Ben fondöten falan kullanmıyorum canım ya yaşım fazla büyük değil çünkü ama dediğiniz gibi kirli hava,toz,kir olabilir.Yok mu bunun bir çaresi ya.dermatolojiye mi gitsem napsam ama ağır ilaçlar da kullanmak istemiyorum.Hatta bitkisel bişeyler olsa çok iyi olur.Son zamanlarda çay ağacı yağı diye birşey duydum.Onu kullanmayı düşünüyorum.Eğer alıpta kullanırsam sonuçları sizlere de yazarım.Ve ilgilendiğiniz içinde çok teşekkür ederim :KK34:

X