Cildim makyaj yaptığımda pütür pütür gözüküyor

birinsanisteee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
48
7
19
Öncelikle merhaba, makyaj yaptığımda cildim pütür pütür görünüyor ve tuzlu birsey yediğimde hemen akne çıkıyor yüzümde arko krem kullanıyorum ama onunda faydasını göremiyorum önerebileceğiniz marka varmı??

Arko krem mi 🤯 yqpmayin allah askina! Son zamanlarda cok guzel yerli ureticiler, urunler, markalar cikti. Trendyoldan araştırın isterseniz. Benim sevdigim ve guvendigim yerli, makul fiyatli markalarin bazi linklerini koyayim
Kolaylik olsun size:

Saticilara mesaj atip hangi urunleri ya da serileri almanizin faydali olabilecegini de danisabilirsiniz.

Yani arko krem annanemin zamaninda kaldi. Annem zamaninda bile daha guncel urunler vardi.

Arko krem mi 🤯 yqpmayin allah askina! Son zamanlarda cok guzel yerli ureticiler, urunler, markalar cikti. Trendyoldan araştırın isterseniz. Benim sevdigim ve guvendigim yerli, makul fiyatli markalarin bazi linklerini koyayim
Kolaylik olsun size:

Saticilara mesaj atip hangi urunleri ya da serileri almanizin faydali olabilecegini de danisabilirsiniz.

Yani arko krem annanemin zamaninda kaldi. Annem zamaninda bile daha guncel urunler vardi.
ya işe yarıyordu annem tavsiye etmişti çok güzel bi kremdi ama şuan eskisi gibi etki vermiyor o kadar krem almıştım ya yüzümü kabartır yada kızartırdı ama sizin tavsiye ettiğiniz ürünlere bakacağım 🙏🏻🩶

Muhtemelen cildiniz kuru. Ben bir dermatologa gitmenizi öneririm. Bir cilt analizi yapar size uygun ürünleri tavsiye eder 🌸

X