Cildim ışıltısını kaybetti

çiçesu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
10
0
kızlar yaşım 26. fakat cildim artık ışıltılı ve sağlıklıgörünmüyor. ne yapmam lazım fikri olan var mı. yazarsanız seviniirm.:CADIARZU

kızlar yaşım 26. fakat cildim artık ışıltılı ve sağlıklıgörünmüyor. ne yapmam lazım fikri olan var mı. yazarsanız seviniirm.:CADIARZU

canım mewsimden kaynaklanıyor olabilir.Cildini ölü derilerden arındır buhar banyosu peeling kil maskesi gibi bakımlar işe yarayabilir. Bir de mutlaka çok su içmeye özen göster nemi azalan cilt de solgun gözükür.Tabi her şeyden önemlisi de pozitif olabilmek.Sağlıklı ve güzel günler canıma.s.

Nemlendiriciler Kullanirsan çok Iyi Gelecektir

Ayrica Nemlendiricileri Buhar Banyosundan Sonra Yap Bunun Dişinda Bol Bol Meyva Tüketmelisin Canimmm

Merhaba çiçesu

Öncelikle pling tavsiye ediyorum ve sonrasında arkadaşlarımında dediği gibi kesinlikle nemlendirici uygulamalısın..Mevsimsel geçici bir sorun olasada yüzündeki ölü deriyi atmalısın ..Bu konuda profesyonel değilim ama son olarak incelediklerim ve uyguladıklarım bunlar cnm..Umarım kısa zamanda eski canlılığına kavuşursun..Kolay gelsin..

ilal sen sanırım bitlisek ilaçları iyi biliyorsun çok sık bazı yaları tavsiye ediyorsun. benim karma bir cildim var çenemdeki sivilce izleri için byğday yağı kullanayım dedim. birde sirkeyi sulandırıp siliyordum. doktoruma sirke kullanıyorum dedim bir daha sürme yüzüne dedi.sakıncalıymış sanırım. senin bu konuda bir tavsiyen varmı. bir de ilaç olarak benzamycn ve axnilox kullanıyorum

arkadaşlar benimde cidim önceden bebek gibi ışıltılı ve yumuşaktı ama hava şartlarından,mevsimlerden ve malesef sigardan dolayı eskisi gib canlı ışıltılı değil
benimde cildim çok kuru birde günlük 3 lt.su içmeme rağmen kuru yani düşünün.bende du çok içiyorum ama meyve çok yemiyorum.başka ne yapmak lazım acaba.peeling dışında

keten yağını ilkkez duydum biraz anlatabilirmisin?

canımseninle aynı dertlere sahibiz benimde cildim karma buğday yagını kullandım pek faydasını görmedim çok düzenli kullanmadığımdanda olabilir ama ben elma sirkesini sulandırıp içiyorum son kalanda yüzümü yıkıyorum haftada 1 veya 2 kez denemeni tavsiye ederim 1 de kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum memnunum ondan nemlendirici falan kullanmama gerek yok o yetiyor bunuda tevsiye ederim bunun yanında o kadar çokk yağ aldım ki hangi birini anlatsam bilmiyorumm.........kafamçokkarıştı

Benimde cildim kuru ve herzaman ne yaparsam yapayım pul pul olurdu.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bepanthene ve epınol kapsülün yarısını karıştırıp her akşam yıkanmış yüzüme sürüyorum.Artık ışıltılı ve nem dengesini koruyan bir cildim var.Deneyin göreceksiniz.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…