Cilt Bakımı Ürünleri Cildim için 2 özel krem.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Ns9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
133
1
Arkadaşlar merhaba, ben yüzüm için 2 krem kullanıyorum ve çok memnunum. Bunları sizinlede paylaşmak isterim. Bi tanesini kendim hazırlıyorum şöyle ki ;

1 bepanthen krem
3 evigen ampül
10 adet avicap kapsül

Bunları bir krem kutusunda karıştırıyorum önce bepanteni sıkıyorum sonra 3 ampul evigeni kırıyorum 10 tane avikap kapsülüde iğneyle akıtıyorum hepsini karıştırıyorum.

Diğeri hazır bir krem çinko oksit krem. İkiside cildime çok iyi geliyor. Herkes yüzümü çok beğeniyor asla sivilce sorunu yaşamıyorum. Sizlerede tavsiye derim. :KK16:

Karışımın fiyatı toplam 13 lira Çinko oksit kremin fiyatıda 5 lira :)

bunlrı neye dayanarak karıştırıp kullanyosun cnaım ben bepanthen haricinde diğer üçünü bilmiyorum. kafadan sallama bişeymi yoksa doktor tavsiyesimi

cilt tipin nedir canım,her cilt tipine iyi geliyormu bu karışım?

arkadaşım bende OLAY 7 kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu sanırım...tavsiye üzerine lekelerede iyi geliyormuş ama yanağımda ve çenemde kocaman ağrılı sivilce çıktı :KK43: :KK43: off bunlara para dökmek istemiyorum bende :KK50:

doktor tavsiyesi değil . ben eczanede çalışıyorum cildiyeye gitmeden bana gelseniz ben size veririm zaten ilaç. doktorlara hiç güvenim yok. her ilaç birbirinin aynısı eşdeğeri zaten. mümessiler çalışıyor yağ çekiyor doktorlar reçeteye yazıyor olay bu yani.. bu karışımı ben kendim haızrladım eczacım tavsiyesiyle. çokta iyi geliyor cilt tipim kuru gibi pul pul oluyordu bu karışım iyi geldi şuan bebek gibi. bu yaşıma kadarda hiç sivilce sorunu yaşamadım allaha şükür.

bende merak ettim benimde cildimde pullnma oluo sivilce olmuo ama çok kuruo.hamileyim bide pütürleşio bazen herzaman değil.bugün bebeyağı ve vazelin kakao yağlı krem sürdüm oda ii geldi ama bunuda deneyebilirim.daha etkiliyse.

Doktorlara hiç güvenim yok deme cüretini göstermeseydiniz keşke.. Allah yokluklarını göstermesin....

doktor konusunda geneli ile ilgili olarak dogru konusmus, sadece yonlendirme yapiyorlar cikarlarina gore. ama bu durum eczacilarda da gorulebiliyor :KK66: dermokozmetik diye gecen eczanelerde en iyisini degil aradaki kar oranina gore yonlendiriyor derdine care aramak isteyenleri...

Keşke doktorlara güven olabilse. dünyada ki bütün doktorları tanımıyorum ama şunu iyi biliyorum ki bir çoğu işini düzgün yapmıyor. Sağlık ocaklarında ki pretisyen hekimler zaten çok gereksiz. Hastan önce bize geliyo şöyle şöyle sorunum var diyo biz bir doktoragitmesi gerektiğini söylüyoruz. Önümüze gelen reçete bizim aklımızdakilerle aynı. O dönem mümemsillerin hastanelere tanıttıgı ilaçlar belli çünkü. Pretisyen hekimler kafadan fix ilaçları yazıyo. Ben hayatta saglık ocagına gidip muayene olmam. Doktorada sık gitmem hayatımda 2 kez gittim. Her gittiğimdede gereksiz ilaç kullanmak istemediğimi belirttim. Ve bana kesin sonuca ulaşılacak işlemleri yapmasını söyledim. Midem için gittim bana mide koruyucu gaz giderici yazacagını biliyordum yazma dedim. endoskopi yap endoskopi yaptırttım. Eczacılara gelince evet onlarda elindeki mal kalmasın die mümessilerden aldıklarını insanlara satıyolar. Ama ben eczacı değilimeczane kalfasıyım ve bu işlerle ilgim yok mal benim malım değil.

Demek istediğim '' doktor tavsiyesinde mi hazırladın bu ilacı '' diyen arkadaşıma cevap olarak. Doktora gidip bezamycin,nadixa,imex kullanmak yerine sadece cilt yenileyici özelliği olan bepanthen kreme cilde iyi geldiğini bildiğim A ve E vitaminlerini karıştırdım doktor tavsiyesi değil kendi tavsiyem :)

40 günlük bebeğe 250 mg iğne yazacağı yere 1 g iğne yazıpta reçeteyi önüne götürdüğümüzde ''hocam bir yanlışlık olmasın'' dediğimizde bana işimi sen mi öğreteceksin kafam dalgın olamaz mı noolmuş. Diye çıkışan doktor biliyorum. Kafan dalgın olamaz çünkü bir iğneden ömür boyu sakat kalanlar var .

Son düzenleme:
[ı]40 günlük bebeğe 250 mg iğne yazacağı yere 1 g iğne yazıpta reçeteyi önüne götürdüğümüzde ''hocam bir yanlışlık olmasın'' dediğimizde bana işimi sen mi öğreteceksin kafam dalgın olamaz mı noolmuş. Diye çıkışan doktor biliyorum. Kafan dalgın olamaz çünkü bir iğneden ömür boyu sakat kalanlar var . [/ı]

arkadaşım yerden göğe kadar haklı buluyorum seni çünki insan hayatı önemli doktorlara gidiyosun gerekli gereksiz ilaç yazıyolar anlaşma yaptığı ilaçları yazıp gönderiyolar ve şu anlattığın olaya baklırsa (işini iyi yapanlara sözüm yok ) güvenmemkte haklıyız ..

arkadaşım yerden göğe kadar haklı buluyorum seni çünki insan hayatı önemli doktorlara gidiyosun gerekli gereksiz ilaç yazıyolar anlaşma yaptığı ilaçları yazıp gönderiyolar ve şu anlattığın olaya baklırsa (işini iyi yapanlara sözüm yok ) güvenmemkte haklıyız ..

keşke seve seve yapsalar işlerini. inşallah zor durumda kaldıgımızda işini iyi yapan bir doktora denk geliriz hepimiz.

Arkadaşlar merhaba, ben yüzüm için 2 krem kullanıyorum ve çok memnunum. Bunları sizinlede paylaşmak isterim. Bi tanesini kendim hazırlıyorum şöyle ki ;

1 bepanthen krem
3 evigen ampül
10 adet avicap kapsül

Bunları bir krem kutusunda karıştırıyorum önce bepanteni sıkıyorum sonra 3 ampul evigeni kırıyorum 10 tane avikap kapsülüde iğneyle akıtıyorum hepsini karıştırıyorum.

Diğeri hazır bir krem çinko oksit krem. İkiside cildime çok iyi geliyor. Herkes yüzümü çok beğeniyor asla sivilce sorunu yaşamıyorum. Sizlerede tavsiye derim. :KK16:

çinko oksit kremin markası nedir?forumları inceledim,çok yerde marka ismi verilmiş,yardımcı olusan sevinirim.

çinko oksit kremin markası nedir?forumları inceledim,çok yerde marka ismi verilmiş,yardımcı olusan sevinirim.

Merhaba canım benimkinin adı Çinkos Krem. Ama hepsi aynı hepsinden % 40 çinko var.

valla bunları yuzune surmek cesaret işi. ben guvenemıyorum ama ne kozmetık bulsam suruyorum :KK43:

peki nasıl kullanıyorsun bu iki kremi ? sabah akşam mı? sabah karışım kremini,akşam çinko kreminimi bilgi verirsen sevinirim :)

peki nasıl kullanıyorsun bu iki kremi ? sabah akşam mı? sabah karışım kremini,akşam çinko kreminimi bilgi verirsen sevinirim :)

Merhaba..
Ben düzenli kullanmıyorum canım düzene koyarsam işlerimi illa karışıyo unutuyorum :) Bazı akşamlar çinkoyu bazı akşamlar karışımı sürüyorum. Çinkoyu dha az kullanmaya gayret gösteriyorum. Çünkü vazelin agırlıklı oldugu için vazelin sivilceye neden olabiliyo yağ yüzünden. Sadece gece yatmadan önce temizlenmş yüzüme sürüyorum çinkoyu ve karışımı. Sabahları ise normal sade bepanthenimi sürüyorum makyajın altına.

Bepanthen kremin uzun vadede kirisikliga yol actigini duymustum. Hatta bunu, bir eczaci arkadasima soylemis.

O yuzden cesaret edememistim.

Gozaltina suruyormusunuz? Benim derdim gozaltimi korumak.

merhabalar benim cildim kuru değil,yağlı dan karmaya dönük.cinko oksit kremi ben de kullanabilir miyim? çinkonun cilde yararlı biliyorum ,sivilce sorunu yasatmaz değil mi ben de?

X