• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Cildim çok kötü kendimi tutamıyorum!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
2 sene öncesine kadar cildim bebek cildi gibiydi, sivilce, leke, kırmızılık bile yoktu. Sonra o zamanlardaki psikolojimin kötü olmasından dolayı bunalıma girdim ve kendime zarar vermeye başladım. Zarar derken; yüzümdeki sivilceleri patlattım, lekeler oluştu, kollarımdaki ve bacaklarımdaki sivilcelerle oynadım, izler oluştu. Kollarımdaki ve bacaklarımdaki izler hemen hemen geçti artık çok pişmanım. Ama yüzümdekilerle, kitap okurken, ders çalışırken, dalgınken falan hep oynuyorum kendimi tutamıyorum. Ben de cildimin pürüzsüz olmasını istiyorum! Aslında sivilcelerim sivilce gibi değil. Yani kırmızı şişlik olarak çıkıyor ve oynadığımda kahverengi lekeler oluşuyor cildim mayın tarlası gibi. Alnımda da iğne ucundan küçük nokta nokta şişlikler var yani cildim berbat oldu. Sabahları Dove'un pembe sabunuyla yıkıyorum ama ben sivilcelerle oynadıkça o da işe yaramıyor. Çok pişmanım lütfen bana yardım edin :50:

öncelikle geçmiiş olsun.panik yapmayın bir cildiyeye görünün evli misiniz

Hayır değilim sağolun. Alışkanlık oldu artık o sivilceyi ellemeden duramıyorum annem de korkutmaya başlıyor iltihaplı bir sivilce olur beynine gider, elleme şu cildini cilt kanseri olursun Allah korusun diyor korkuyorum, yarım saat sonra hoop elim yine alnımda.

öncelikle geçmiiş olsun.panik yapmayın bir cildiyeye görünün evli misiniz

Cildiyeye de gittim, antibiyotikli krem verdi ama o sadece büyük sivilceleri yok etti kullanma süresi bitti. Fikriniz var mı? Mesela o dönemde kendimi yemeğe vermiştim 5 kilo fazlam vardı, avuç içlerime YEME! yazarak vermiştim o kiloları. Yakında alnıma ELLEME! yazacağım sanırım :37:

Konu, icerigi sebebiyle ilgili başlığa tasinmistir.

Bence gün içinde bol bol 2 litreye yakın su iç, hem vücudun arınır hem cildin parlar birde ben her akşam maydonozu kaynatıp suyunu yüzüme sürer yatarım durulamadan baya etki ediyor özellikle de pıtır pıtır içi iltihapsız sivilceleri temizliyor. Bir dene denir gayet doğal ve zararsız bir formül, tabi kaynattığın suyu soğutmayı unurma yüzüne sürerken geçmiş olsun :)

Back
X