Sivilceli Ciltler cildim çok bozuldu yardım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pirayema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
8
1
28
merhaba kızlar, 22 yaşımdayım ve bu zamana kadar hiç cilt sıkıntısı çekmedim ergenliğimde bile yoktu sivilcem. 6-7 aydır çok fazla problem yaşıyorum çok kötü oldu cildim ne yaparsam yapayım geçmiyor 2 tane cildiyeciye gittim sürekli cilt bakımına gidiyorum aloe vera sudocrem bal tarçın maskesi hamama gitmek her şeyi yapıyorum. geçmiyor lütfen yardım edin alışkın değilim cildimin böyle olmasına psikolojimi bozdu artık

Geçmiş olsun ben düşük yaptıktan sonra hormonlarim yüzünden yüzüm çok kötü olmuştu birsürü maske araştırdım ve en sonunda bir umutla maya ve soda maskesini denedim artık regl döneminde bile sivilce çıkmıyor yüzümün yağ seviyesi çok dengelendi kuru maya ve sade soda yi krem kıvamına getiriyorsunuz yüzünüze suruyorsunuz kuruyunca soyuluyor eğer canınız acir sa yıkayın ve son olarak soda yi pamuğa döküp yüzünüzü silin çok kuruyacak normal bir yüz nemlendiricisiyle az miktarda kuruluğu giderin ve sabah uyaninca akşam yatarken bildiginiz büyük beyaz kalıp sabunla yüzünüzü yıkayın o da yağı bitiriyor umarım fayda eder ben suan çok mutluyum :)

Beslenme tarzini degistr cok da fazla seyler uygulama yuzune dinlendir her seyi karistirirsan ohoo nolur o cilt yesil yaprakli sebzeler ve kirmizilar cildi parlatir yeniler simdiden gecmis olsun ayni sorun su anda ben de de var ama ben nedenini biliyorum domates cnku dayanamiyorum bi oturusta 1 kg yiyorum su anda pancar gbyim biraktm gundur duzelir geri tekrar

Bana göre bi hormonlara baktir adet donemlerinde problem varsa da oluyor. Sadece cilt sorunu dgildir sivilce. Karacigerde bile problem olsa sivilce yapar.

Bende bı dönem üniversitede fazla abur cubur dan cildim mahvolmuştu her gece temiz yüze limon sürüp uyudum bir kaç ay cildimdeki değişimlere inanamazsiniz oda arkadaşım onaylamazken değişimi görüp kendi de başlamıştı..

ben dün limon sürdüm ilk defa, asitli diye korkmuştum sürmemiştim çok iyi gelmiş suratıma sabah kalktığımda baya iyi durumdaydı. kesinlikle maya ve sodayı denicem teşekkür ederim 😊

Beslenme tarzini degistr cok da fazla seyler uygulama yuzune dinlendir her seyi karistirirsan ohoo nolur o cilt yesil yaprakli sebzeler ve kirmizilar cildi parlatir yeniler simdiden gecmis olsun ayni sorun su anda ben de de var ama ben nedenini biliyorum domates cnku dayanamiyorum bi oturusta 1 kg yiyorum su anda pancar gbyim biraktm gundur duzelir geri tekrar
domates mi?? domates cilde zarar mı veriyo ben çok fazla yiyorum ya?

Bende bı dönem üniversitede fazla abur cubur dan cildim mahvolmuştu her gece temiz yüze limon sürüp uyudum bir kaç ay cildimdeki değişimlere inanamazsiniz oda arkadaşım onaylamazken değişimi görüp kendi de başlamıştı..
evet ben de dün yaptım inanılmaz gerçekten. ilk defa bişi işe yaradı

galiba karma, sabahları çok yağlı duruyo ama kim görse kuru diyo çünkü cildimde kapatıcı durmuyor kusuyor pul pul duruyo. o yüzden insanlar kuru sanıyo olabilir

Yüzünüze birden çok fazla şeyler uygulamayın, bu da dengeyi bozar, ayrıca çok maske yapmak da ciltteki sebumu kurutup sivilce yapar, yağlı yerleri çay ağacı yağlı tonik ile, gül suyu ile veya maden suyu ile yüzünüzü yıkadıktan sonra tonikleyebilirsiniz, çok fazla şey yapıp üstüne düşmek ters tepiyor malesef, ve stresten uzak durmanız gerek. 😊🌸

X