Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim yaşadığım şehirde eltimin çocukları su çiçeği ile kendi şehirlerine gidince dr alerji demişti ben arayıp çocuklar su çiçeği çıkartıyor dediğimde anlamışlardı su çiçeği çıkartığını aşıları da var dı
Benim yaşadığım şehirde eltimin çocukları su çiçeği ile kendi şehirlerine gidince dr alerji demişti ben arayıp çocuklar su çiçeği çıkartıyor dediğimde anlamışlardı su çiçeği çıkartığını aşıları da var dı
Yani saglik sistemi nereye gidiyor akil almaz. En basit temel cocuk hastaklarindan birini bile teshis edemiyorlar. Tum kaliteli doktorlar yurt disina gidiyor. Kalanlar da ya yogunluktan ya yetersizlikten cok kotu hizmet veriyor. Bu sene 10 kere doktora gitmissem (devlet ozel karisik) 8inden cok kalitesiz hizmet aldim.
Kızlar yeğenim 10 yaşında cildinde değişik şeyler çıktı doktor bir tanesi ilgilenmeden sefed hastalığı demiş ama biz inanamadik ailedede yok sedef bide çok farklı yani sedef gbi dgl bu baksanıza bilen varmı