Kızlar yeğenim 10 yaşında cildinde değişik şeyler çıktı doktor bir tanesi ilgilenmeden sefed hastalığı demiş ama biz inanamadik ailedede yok sedef bide çok farklı yani sedef gbi dgl bu baksanıza bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa görüyorum Allah şifasını versin sedefe pek benzetemedim ama doktor daha iyi bilir tabiiKızlar yeğenim 10 yaşında cildinde değişik şeyler çıktı doktor bir tanesi ilgilenmeden sefed hastalığı demiş ama biz inanamadik ailedede yok sedef bide çok farklı yani sedef gbi dgl bu baksanıza bilen varmı
Sedef değil ama size doktor önerebilirim SURP PİRGİÇ ermeni hastanesindeki cildiye doktoru var Uzman Dr. Serkiş barış harika bir doktor randövi zor bulunuyor uğraşmanı lazım biraz. Benimde yıllardır cildimde egzama var dediler gitmediğim özelhastaneler de dahil hastane kalmadı bu doktor bir gördü hemen tahlil istedi bireyden şüpheleniyorum dedi ve dediği çıktı lupus hastası olduğumu öğrendim sayesinde. Hemen teşhis koyabiliyor.Kızlar yeğenim 10 yaşında cildinde değişik şeyler çıktı doktor bir tanesi ilgilenmeden sefed hastalığı demiş ama biz inanamadik ailedede yok sedef bide çok farklı yani sedef gbi dgl bu baksanıza bilen varmı
Kaşıntı çok oluyor vucudunun her yerinde var kafasında bile özel bölgesinde yarın başka doktora götüreceklerZona olabilir diye düşündüm elbette uzmanı değilim ama su çiçeğine benzemesinden ve bir sinir hattı boyunca uzanmasından dolayı bunu düşündüm. Mutlaka başka bir doktora gösterin geçmiş olsun. Sedef daha kabuksu pul pul dökülen bir yapıda olur bu bir sinir hattı boyunca ilerliyor gibi ve içi sulu. Kaşıntı ve ağrısı var mı? Çok geçmiş olsun
Lupus nasıl bir hastalık acabaSedef değil ama size doktor önerebilirim SURP PİRGİÇ ermeni hastanesindeki cildiye doktoru var Uzman Dr. Serkiş barış harika bir doktor randövi zor bulunuyor uğraşmanı lazım biraz. Benimde yıllardır cildimde egzama var dediler gitmediğim özelhastaneler de dahil hastane kalmadı bu doktor bir gördü hemen tahlil istedi bireyden şüpheleniyorum dedi ve dediği çıktı lupus hastası olduğumu öğrendim sayesinde. Hemen teşhis koyabiliyor.
Sizinki lupus değil amaLupus nasıl bir hastalık acaba
Doktor aileyi sormuş onun için dedim ama ben sedef oldugunu düşünmüyorumBen sedef hastasıyım kendi tecrübemle yorumlayacağım. sedef için çok düzgün sınırları. Ayrıca benim ailemde de yok sedef ama benimki çok ileri boyutta.
Yani tam olarak yeğenim yanımda yaşamıyor resim atmışlardı bı sorim bakalımSu çiçeğinin geçmeye yakın hali gibi duruyor su varmıydı önce si içinde
Bizde su çiçeğinden suphelendik ama hiç ateş vs yok sadece kaşıntı oluyorSedefle en ufak bir benzerlik göremedim, suçiçeği çıkarıyor olmasın?
Bizde su çiçeğinden suphelendik ama hiç ateş vs yok sadece kaşıntıSedefle en ufak bir benzerlik göremedim, suçiçeği çıkarıyor olmasın?
Bilmiyorumuyuz olabilir mi? bu aralar çok yaygınmış...
Yarın goturcekler özeleSu cicegi cikarmis olabilir mi? Ben su cicegi yarasina benzettim. Duzgun bir cocuk doktoruna goturebilirsiniz.
Şahsen ben de pek öyle değil gibi diyeceğimDoktor aileyi sormuş onun için dedim ama ben sedef oldugunu düşünmüyorum