• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildi çok kötü 10 yaşında acill

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
73
Kızlar yeğenim 10 yaşında cildinde değişik şeyler çıktı doktor bir tanesi ilgilenmeden sefed hastalığı demiş ama biz inanamadik ailedede yok sedef bide çok farklı yani sedef gbi dgl bu baksanıza bilen varmı

Eklentiler

• IMG-20231225-WA0075.jpg
    IMG-20231225-WA0075.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG-20231225-WA0074.jpg
    IMG-20231225-WA0074.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 165
E bu su çiçeği. Ateş durumu nasıl? İçi su dolu gibi duruyor. Bir de bir çay bardağının arkasını o izlere bastırın eğer kayboluyorsa çok önemli bir durum değildir ama iyi bir cildiyeye gidin.

Kızlar yeğenim 10 yaşında cildinde değişik şeyler çıktı doktor bir tanesi ilgilenmeden sefed hastalığı demiş ama biz inanamadik ailedede yok sedef bide çok farklı yani sedef gbi dgl bu baksanıza bilen varmı
İlk defa görüyorum Allah şifasını versin sedefe pek benzetemedim ama doktor daha iyi bilir tabii

Sedef değil ama size doktor önerebilirim SURP PİRGİÇ ermeni hastanesindeki cildiye doktoru var Uzman Dr. Serkiş barış harika bir doktor randövi zor bulunuyor uğraşmanı lazım biraz. Benimde yıllardır cildimde egzama var dediler gitmediğim özelhastaneler de dahil hastane kalmadı bu doktor bir gördü hemen tahlil istedi bireyden şüpheleniyorum dedi ve dediği çıktı lupus hastası olduğumu öğrendim sayesinde. Hemen teşhis koyabiliyor.

Zona olabilir diye düşündüm elbette uzmanı değilim ama su çiçeğine benzemesinden ve bir sinir hattı boyunca uzanmasından dolayı bunu düşündüm. Mutlaka başka bir doktora gösterin geçmiş olsun. Sedef daha kabuksu pul pul dökülen bir yapıda olur bu bir sinir hattı boyunca ilerliyor gibi ve içi sulu. Kaşıntı ve ağrısı var mı? Çok geçmiş olsun

Zona olabilir diye düşündüm elbette uzmanı değilim ama su çiçeğine benzemesinden ve bir sinir hattı boyunca uzanmasından dolayı bunu düşündüm. Mutlaka başka bir doktora gösterin geçmiş olsun. Sedef daha kabuksu pul pul dökülen bir yapıda olur bu bir sinir hattı boyunca ilerliyor gibi ve içi sulu. Kaşıntı ve ağrısı var mı? Çok geçmiş olsun
Kaşıntı çok oluyor vucudunun her yerinde var kafasında bile özel bölgesinde yarın başka doktora götürecekler

Sedef değil ama size doktor önerebilirim SURP PİRGİÇ ermeni hastanesindeki cildiye doktoru var Uzman Dr. Serkiş barış harika bir doktor randövi zor bulunuyor uğraşmanı lazım biraz. Benimde yıllardır cildimde egzama var dediler gitmediğim özelhastaneler de dahil hastane kalmadı bu doktor bir gördü hemen tahlil istedi bireyden şüpheleniyorum dedi ve dediği çıktı lupus hastası olduğumu öğrendim sayesinde. Hemen teşhis koyabiliyor.
Lupus nasıl bir hastalık acaba

Ben sedef hastasıyım kendi tecrübemle yorumlayacağım. sedef için çok düzgün sınırları. Ayrıca benim ailemde de yok sedef ama benimki çok ileri boyutta.

Back