Cilt Bakımı Ürünleri cilde zararli icerigi olan markalar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
çok teşekkür ederim elimdeki ürünler bitince arkadaşıma söyledim istanbuldan alıp gönderecek bana hiç degilse digerlerinden dogaldır zararı olmaz hiç degilse çok sagolun

çok teşekkür ederim elimdeki ürünler bitince arkadaşıma söyledim istanbuldan alıp gönderecek bana hiç degilse digerlerinden dogaldır zararı olmaz hiç degilse çok sagolun

Birde verdigim linki sonuna kadar bir oku . beni cok bilgilendirdi zaten onun sayesinde cosmetic database i buldum .

ozellikle urunlerde hangi maddlerden uzak durmaliyiz ,herkes bildiklerini anlatmis

COK FAYDALI
http://www.itsbeauty.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=6073

ben de i.d kullanıyorum fondoteni için 2 gösteriyor

Kesinlikle haklısın, ve en iyisi evde yapılan bakımlar galiba, bir de suna dumankaya ya güveniyorum, herhalde onun ürünleri sağlıklıdır değil mi?

ben de nedense o kadına hiiiiiiç güvenmiyorum bana çok yapmacık geliyor

Doğal nemlendirici marka yazdım gugıl amcaya bu sayfa çıktı. İyi ki çıkmışlar o eczanelerde satılan iyi sandığımız sebamed puanı 5-6..

Maybelline yazdım ilk 48 marka yazılmış kırmızı ama ayrı ayrı maybelline ürünlerine baktım genellikle yeşil. Kafam karıştı.

Bepanthol yazdım ürün bulunamadı dedi, ceradolin yazdım aynen ürün bulunamadı dedi.

Birde kızlar ben mineral makyaj ürünleri arıyorum. Yabancı bir site vardı buradan da baya hanım o yabancı siteden alıyordu. Bilen varsa yazabilir mi? Dünyanın öbür ucundan benim ilçeme gelir mi o ürünler :) Burada eczanede var physicians formula pahalı. Direkt yabancı sitesinden almak biraz ucuza gelir belki, gerçi onunda gümrük vergisi ıvırı zıvır var. Neyse ben minaral makyaj ürünleri satan yabancı site ismini alabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…