teşekkür ederim bizi böyle bilgilendirdiginiz için ama şuna dikkat ettim hangi markayı yazsam hep 40 yaş üstü ürünlerin zararı daha fazlayabanci dilin olmasina hic gerek yok . yalnizca search yazan kutucuga kullandigin markayi yaz. ama ingilizce yaz ornegin "clinique " markasi "all about eyes" adindaki goz kremi
eger markan sitede varsa sana 1 den 10 a kadar urunun icerigini puanlandiriyor yesiller az zararli sarilar orta kirmizilar cok zararli . sadece numaralara bakman yeterli... walla ben artik aldigim kremleri surerken iki kere dusunuyorum .
hele parfumler ..kabus gibi parayla kimyasal alip suruyomusuz o kadar cok zararli madde iceriyolar ki.
paramizi harcarken daha bilincli olalim...
cogu marka BDiH Sertifikalı degil ve bu anlasmayi onaylamayi reddediyor . yani dogal kozmetik degil .
o kadar buyuk bir sektor ki, bakanliklar da ses cikarmiyor anlasilan...
NIVEA ,LOREAL hepimizin kullandigi markalar mesela marketlerde buldugumuz ..
hic masum degiller .
bu site ticari bi site degil . sadece bizim daha bilincli tuketiciler olamamiz icin ugrasiyor . ve bu urunleri almayarak bi sekilde bu dev markalara tepki gostermemizi...
aynen katılıyorum arkadaşım ben burda kozmetik ürünler yüzümü mahvetti deyince bazı arkadaşlar laf söyletmiyodu şimdi girip övdükleri ürünlere baksınlar her yazdıgım çok ünlü markalar hep kırmızı çıkıyor 9 dan aşagı inmiyoranladım ki hakkaten 3, dünya ülkesiyiz nerede zararlı ürün var bize kakalamışlar,
o listelerde 0 - 2 zararlı ürünler var ama o markaları n hiçbiri bizim ülkemizde satışta değil...
canım buldugun en zararsız dogal nemlendirici krem hangisi onu yazarmısın birde güneş koruyucu logona en zararsızmı çıkıyor tüm ürünlerievet aynen oyle
taviyem i.d nin fondotenini kullan yada everyday minerals .onlar genelde 0-1 araliginda.
santenin gunes kremi fena diil gibi .ama cok yuksek korumali alma 20 gunluk kullanim icin, tatilde ise maksimum 30 . cunku kimyasallar artiyor icndeki faktor yukseldikce...
ben de yeni bir suru krem almistim onlari bitirmem lazim ondan sonra asla almiycam . bazi iyi dogal markalar buldum onlari alicam
http://www.naturey.com/naturey.php
burda logona urunleri satiliyor serifikali organik urunler. (sanirim alman markasi)
baska forumlarda bu urun hakkinda iyi seyler okudum .Ama ben kullanmadim .Aranizda kullanan varsa goruslerini bekliyorum .
beyaz killi dogal yuz yikama kili var bitane ...25 ytl civari ..gozum onda aslinda ..ama cok para harcadigim icin simdilik DUR diyorum kendime:uhm:
arkadaşlar ben giremedim.. lütfen girebilen neutregena (yanlış yazdıysam affedin) için bakıp buraya yazabilir mi.. yeni başladım da bu markayı kullanmaya..
bi de body shop a baksanıza noolur...
aynen katılıyorum arkadaşım ben burda kozmetik ürünler yüzümü mahvetti deyince bazı arkadaşlar laf söyletmiyodu şimdi girip övdükleri ürünlere baksınlar her yazdıgım çok ünlü markalar hep kırmızı çıkıyor 9 dan aşagı inmiyor
arkadaşlar ben giremedim.. lütfen girebilen neutregena (yanlış yazdıysam affedin) için bakıp buraya yazabilir mi.. yeni başladım da bu markayı kullanmaya..
bi de body shop a baksanıza noolur...
Kesinlikle haklısın, ve en iyisi evde yapılan bakımlar galiba, bir de suna dumankaya ya güveniyorum, herhalde onun ürünleri sağlıklıdır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?