Cilt Bakımı Ürünleri cilde zararli icerigi olan markalar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

zogi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
15
1
86
K.K.T.C.
Arkadaslar
bu siteye girin hangi marka kozmetik urun kullaniyosaniz o markayi seach kismina yazin.
ben sok oldum 1 den 10 a kadar ne kadar tehlikeli madde iceriyosa puan vermisler.

ne kadar kansorojen,alerjik madde vb...iceriyo...
en kotu gunes kremleri walla.COK TANINMIS MARKALAR BENI COK SASIRTTI 15 ML SINE UCUK FIYATLAR ODEDIGIMIZ KREMLER DE KANSOROJEN MADDE ICERIYO..:1shok:
Kozmetige onca akittigimiz paralara aciyin sonra .

http://www.cosmeticsdatabase.com/

Son düzenleme:
uyarı için saol canım ben hep avonun ürünlerini kullanıyordum ..baktım hep yüksek çıkıyo..sebamed hiç çıkmadı acaba onda hiç kimyasal madde yok demekmiki...?:uhm:

sebamed in gunes kremlerini ben de kullaniyodum .ben de bulamadim .bazi markalar hakkinda bilgi yok cunku sisteme girilmemis .eger kanorojen maddeler olmasa dahi ekranda gorunuyo ama puanlamasi 0 yada 1 gibi dusuk .

en tuhafima giden Md, lancome ,clarins gibi cok cok taninmis markalar cok yuksek .

fondoten de en iyi everyday minerals . ben i.d kullaniyorum . onu bulamadim ama kullandiginiz urunlerin icerini yazip search buton nuna tiklarsaniz da urunun iyi veya kotu oldugunu anlayabilirsiniz.

benim gordugum gunes kremleriinin zararsiz madde icermeyeni yok .
bi de faktor yukseldikce zarari artiyor. oysa ben bugune kadar daha iyi korusun diye 60 faktor falan aliyodum . Hatta bazi ulkeler 60 faktor ibaresini yasaklamis 30 ve 60 arainda koruma yonunden zaten cok cok az varmis . sadece bosuna kimyasal suruyomusuz yuzumuze

yabanci dilin olmasina hic gerek yok . yalnizca search yazan kutucuga kullandigin markayi yaz. ama ingilizce yaz ornegin "clinique " markasi "all about eyes" adindaki goz kremi
eger markan sitede varsa sana 1 den 10 a kadar urunun icerigini puanlandiriyor yesiller az zararli sarilar orta kirmizilar cok zararli . sadece numaralara bakman yeterli... walla ben artik aldigim kremleri surerken iki kere dusunuyorum .

hele parfumler ..kabus gibi parayla kimyasal alip suruyomusuz o kadar cok zararli madde iceriyolar ki.
paramizi harcarken daha bilincli olalim...

cogu marka BDiH Sertifikalı degil ve bu anlasmayi onaylamayi reddediyor . yani dogal kozmetik degil .

o kadar buyuk bir sektor ki, bakanliklar da ses cikarmiyor anlasilan...
NIVEA ,LOREAL hepimizin kullandigi markalar mesela marketlerde buldugumuz ..
hic masum degiller .
bu site ticari bi site degil . sadece bizim daha bilincli tuketiciler olamamiz icin ugrasiyor . ve bu urunleri almayarak bi sekilde bu dev markalara tepki gostermemizi...

teşekkür ederim bizi böyle bilgilendirdiginiz için ama şuna dikkat ettim hangi markayı yazsam hep 40 yaş üstü ürünlerin zararı daha fazla

anladım ki hakkaten 3, dünya ülkesiyiz nerede zararlı ürün var bize kakalamışlar,
o listelerde 0 - 2 zararlı ürünler var ama o markaları n hiçbiri bizim ülkemizde satışta değil...

arkadaşlar ben giremedim.. lütfen girebilen neutregena (yanlış yazdıysam affedin) için bakıp buraya yazabilir mi.. yeni başladım da bu markayı kullanmaya..
bi de body shop a baksanıza noolur...

anladım ki hakkaten 3, dünya ülkesiyiz nerede zararlı ürün var bize kakalamışlar,
o listelerde 0 - 2 zararlı ürünler var ama o markaları n hiçbiri bizim ülkemizde satışta değil...
aynen katılıyorum arkadaşım ben burda kozmetik ürünler yüzümü mahvetti deyince bazı arkadaşlar laf söyletmiyodu şimdi girip övdükleri ürünlere baksınlar her yazdıgım çok ünlü markalar hep kırmızı çıkıyor 9 dan aşagı inmiyor

arkadaşlar gerçekten bütün zararlı ürünler bizim ülkemizde hemde en zararlısı inanmıyorum ya mahvediyoruz yüzümüzü

evet aynen oyle
taviyem i.d nin fondotenini kullan yada everyday minerals .onlar genelde 0-1 araliginda.
santenin gunes kremi fena diil gibi .ama cok yuksek korumali alma 20 gunluk kullanim icin, tatilde ise maksimum 30 . cunku kimyasallar artiyor icndeki faktor yukseldikce...

ben de yeni bir suru krem almistim onlari bitirmem lazim ondan sonra asla almiycam . bazi iyi dogal markalar buldum onlari alicam

http://www.naturey.com/naturey.php

burda logona urunleri satiliyor serifikali organik urunler. (sanirim alman markasi)
baska forumlarda bu urun hakkinda iyi seyler okudum .Ama ben kullanmadim .Aranizda kullanan varsa goruslerini bekliyorum .

beyaz killi dogal yuz yikama kili var bitane ...25 ytl civari ..gozum onda aslinda ..ama cok para harcadigim icin simdilik DUR diyorum kendime:uhm:

ya ..bi de isin en tuhaf yani mesela cocuk sampuanlari veya shower geller daha zararli:1shok:

yani normal sampuanlardan daha zararli!

INANAMIYORUMMMMM!!!!!!!!!!!!!

canım buldugun en zararsız dogal nemlendirici krem hangisi onu yazarmısın birde güneş koruyucu logona en zararsızmı çıkıyor tüm ürünleri

arkadaşlar ben giremedim.. lütfen girebilen neutregena (yanlış yazdıysam affedin) için bakıp buraya yazabilir mi.. yeni başladım da bu markayı kullanmaya..

ben bakmıştım bu iki markayada neutrogena nin bir ürününün karşisinda 2 yazıyor, diğerleri 5-6 civarı gene diğer pahalı markalardan iyi sayılır,
body shop tan aldığım e vitaminli krem 8 çıktı

bu iki markanın da çeşitli ürünleri çeşitli derecelerde canım en iyisi kendini girip kulandığın ürüne bakman olacak çünkü yüzlerce ürünlerini koymuşlar.

Kesinlikle haklısın, ve en iyisi evde yapılan bakımlar galiba, bir de suna dumankaya ya güveniyorum, herhalde onun ürünleri sağlıklıdır değil mi?

marka onemli diil markanin hangi urunu ? cunku her urun farkli icerikte. neutogena icin tum urunler 1 ve 10 arasinda mesela.. 1 olan urunu de kullanabilirsin 10 olani da..

Kesinlikle haklısın, ve en iyisi evde yapılan bakımlar galiba, bir de suna dumankaya ya güveniyorum, herhalde onun ürünleri sağlıklıdır değil mi?

heralde öyle gözüküyor onun tariflerinin çogunu dennedim iyi sonuç aldım killi mısır unlu tarifi en pahalı plenglere 10 basar

üstelik deneylerinde hayvanları kullanıyorlar yazık o tavşanlara ya rimel süreceğiz diye o hayvancığa yapılan güzelim gözünü görmeniz gerekirdi yazık günah arkadaşlar ya hem bize hem hayvanlara hem de doğaya

Busem ,
logona urunlerinin linkini verdim bence bi arastir bu web sitesinde cildine en uygun urunu bul. dedigim gibi ben kullanmadim .ama kullanan bikac kisi biliyorum sikayetci degiller.

cilt tipine uygun bi nemlendirici bulabilirsin bu sitede .hem seyahat boyu da satiyolar . once bu boydan al .dene. iyi gelirse baska urunlerini de alirsin . Dedigim gibi dogal sertifikali urunler al.
ben birkac marka daha buldum ama turkiyede satisi yok avustralyadan siparis veriliyor.. kredi karti kullanman gerekiyor.Internette kart kullanmayi pek seven biri olmadigim icin ben de sanirim logona urunlerinden alcam.
ozellikle hafif bir nemlendiricisini bir de Ayni sitede olan Sante markasinin gunes kremini.
Gunes kremleri masum diiller .Ama Sante en masum buldugum krem oldu simdiye kadar. Tabi 20 faktor olani ,fazlaya gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…